- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.821
Ya ben ustekini gördüm öyle cevap yazdım. Şimdi alttakini gördüm. Sanırım yumurtlama olmuş, yarın çatlar.Kızlar bende bu ay ilk kez bu testleri kullanıyorum acaba yumurtlama olmuş mudur bilemedim bakar mısınız lütfen
Ay inşallah aynen ya Allahım duy sesimizi o kadar çok istiyorum ki bu ay çok umutlandım çokça hissettim sanki bata 4 gün kala negatif çıkınca şaşırdım yani dedim yine yok herhalde ama işte 2 gün varken böyle silik görünce şok oldum nasıl sevineceğimi bilemedim dünkü sancım şüphelendirdi dün adet olacağım sandım olmadımCanım bence bekle ve evde 2 günde bir test yap, koyulaşmayı görelim inşallah ve diğer kızlarda da görelim o capcanlı iki kırmızı cizgiyi@Merve3553, fnd_50 , @nazende333 ve diğerleriii
4 gün kalası yapmıştım ben negatif çıkmıştı bugün 2 gün varken silik çıktı nasıl fark ediyormuş görmüş oldum adete çok yakın yapmamız lazım ama duramıyoruz işteFazladan vardi test bi daha yaptım simdi ayyy 4 gun nasil gecicek
Amin İnşAllah Hayırlı sağlıklıca nasip etsin Rabbim bu ay hepimize yaaCanım bence bekle ve evde 2 günde bir test yap, koyulaşmayı görelim inşallah ve diğer kızlarda da görelim o capcanlı iki kırmızı cizgiyi@Merve3553, fnd_50 , @nazende333 ve diğerleriii
Canım bekle bence 4-5 gün iyice netleşir İnşAllah varsaSizce biraz daha bekleyeyim mi kan testi için ne yapayım kızlar
Canım bence bekle ve evde 2 günde bir test yap, koyulaşmayı görelim inşallah ve diğer kızlarda da görelim o capcanlı iki kırmızı cizgiyi@Merve3553, fnd_50 , @nazende333 ve diğerleriii
Evet bence de belkide test azizliğidir. İnsanın aklına değişik düşünceler gelebiliyorCanım bekle bence 4-5 gün iyice netleşir İnşAllah varsa
Ben hala resmî olarak elenemedim. İyice adetlerim düzensiz olmaya başladı maalesef.Kesinlikle öyle
Bugün bir doktoru dinledim, bebek sahibi olmak gibi iyi şeyler için heyecanlanirken bile çok odağı oraya kaydirirsak bedene stres yüklüyoruz ve stres yüklenen beden ilk hangi sistemi kapatiyor bilin, üreme sistemi tabii ki dedi...
Gerçekten çok çok önemli rahat olmak.
Bu arada ben bu aydan resmi olarak elendim, regl oldum bugün ne yazık ki ve Kasım a doğru gidiyorum umutlarimla birlikte
Evet yapıyorArkadaşlar sağlık ocakları hormon testi yapıyor mu bilginiz var mı?
Benimde bugun lekelenmem oldu cok az dun ko yumurtlamaymis canim bugun catladi heraldeYarın olur sanırım canim. Biraz daha koyulasacak. Sen bugünü değerlendir.
Benimki de bugün böyle. Bak daha koyu.
Yok canım yapmadım testim bitti 10 taneydi yumurtalarıma baktı yumurta yok dedi çatlayacak. ya çatlamış yada hiç yumurtlama olmamış bu ay dedi ama ovulasyonda pik gördüm gününde sonra çatlama olması açıkcası akşam eşimi ikna edersem eczaneye belki gidip alırım ovulasyon testiYa kuzum ben çok şaşırdım şu an. Mesajları geriden okuyorum. Bu ay ben de test deniyorum ama güvenmemek mi gerekiyor acaba. Çok şaşkınım bugün de test yaptın mı
Ebru ceylanda cok okuyorum ayni seyi doktor yok diyo ovu testinde cikiyo hamilelik elde eden cok bu sekilde hayirlisi olsun insallahYok canım yapmadım testim bitti 10 taneydi yumurtalarıma baktı yumurta yok dedi çatlayacak. ya çatlamış yada hiç yumurtlama olmamış bu ay dedi ama ovulasyonda pik gördüm gününde sonra çatlama olması açıkcası akşam eşimi ikna edersem eczaneye belki gidip alırım ovulasyon testi
Ev tipi testlerin yanılma ihtimali her zaman var canım ama birden farklı marka ve birden fazla kez yaptıysan yanılma olacağını sanmamBen hala resmî olarak elenemedim. İyice adetlerim düzensiz olmaya başladı maalesef.
Acaba testlerin çalışmama ihtimali var mıdır?
Yok canım yarın öbür gün olabilir teste devam canımKızlar bende bu ay ilk kez bu testleri kullanıyorum acaba yumurtlama olmuş mudur bilemedim bakar mısınız lütfen
Kız kaç gün sürüyor senın rrglAdetin başlangıcın 16. Günü
9. Günü regl bitti.
Merhaba canim benim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.. Sana bir sorum vardı solgar q10 aldık nasıl İÜ kullanmalıyız bir de siz ne kadar süre bunları yapmıştınız acabaCanim bak simdi folik asit omega 3 koenzim q10 ve larginin tabletleri kullan. Bi de d vitamini Aslinda bunlari en az 3 ay kullanmak gerekiyor. Bal propolis polen karisimi da yiyebilirsin benim alerjim oldugu icin yiyemedim. Ovulasyon tesetleri beni cok strese sokuyor o yuzden adetin bitiminden itibaren 2 gunde bir ilişki esıne de keçiboynuzu özutü insallah en fazla 3 aya hamişsin Allahin izniyle❤(bu saydigim vitaminler yurtdisinda kaliteli yumurta uretimi icin tüp bebek hastalari dahil kullanilan bi yöntem ben zamaninda doktoruma da danismistim o da tavsiye etmisti)
9 gün canim.Kız kaç gün sürüyor senın rrgl
Ben en son 21 eylğlde adet oldum yumurtlamam geç oldu bneım bu ay ne olur hiç kestiremiyorum içtiğim takvimlerden bence boyle oldum9 gün canim.
16. Gün de yumurtlama oldu.
Seninle yakın batlarımız sanırım.
yaaa aynen valla benim için test negatifse bitmiştir hani 5 gün gecikse derim başka bir şey oldu. Aynı gruptan 3 adet yaptım hepsi aynı maalesef.Ev tipi testlerin yanılma ihtimali her zaman var canım ama birden farklı marka ve birden fazla kez yaptıysan yanılma olacağını sanmam
Mevsimsel olabilir düzensizlik belki. Testlerde yanlışlık yoksa eğer bir an önce belirlenir Kasım batın inşallahinsan bir aydan umudunu kesti mi bari öbür ayın planı hemen belli olsun istiyor
Merhabalar, test hamilelikte beni yanılttı demişsiniz yani siz gebe iken negatif mi çıkmıştı?Pheeeeebs
Comfort olan var elimde birde kaset tip. Prodictor diğer hamileligimde beni 4 kez yanılttısilik çizgi bile çıkmıyordu belki aldığım yerden dolayı bir problemdir tatihi geçmiş olabilir bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?