Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence bekle ve evde 2 günde bir test yap, koyulaşmayı görelim inşallah ve diğer kızlarda da görelim o capcanlı iki kırmızı cizgiyi @Merve3553, fnd_50 , @nazende333 ve diğerleriii
Ay inşallah aynen ya Allahım duy sesimizi o kadar çok istiyorum ki bu ay çok umutlandım çokça hissettim sanki bata 4 gün kala negatif çıkınca şaşırdım yani dedim yine yok herhalde ama işte 2 gün varken böyle silik görünce şok oldum nasıl sevineceğimi bilemedim dünkü sancım şüphelendirdi dün adet olacağım sandım olmadım

Canım bence bekle ve evde 2 günde bir test yap, koyulaşmayı görelim inşallah ve diğer kızlarda da görelim o capcanlı iki kırmızı cizgiyi @Merve3553, fnd_50 , @nazende333 ve diğerleriii
Amin İnşAllah Hayırlı sağlıklıca nasip etsin Rabbim bu ay hepimize yaa

Ben hala resmî olarak elenemedim. İyice adetlerim düzensiz olmaya başladı maalesef.
Acaba testlerin çalışmama ihtimali var mıdır?

Ya kuzum ben çok şaşırdım şu an. Mesajları geriden okuyorum. Bu ay ben de test deniyorum ama güvenmemek mi gerekiyor acaba. Çok şaşkınım bugün de test yaptın mı
Yok canım yapmadım testim bitti 10 taneydi yumurtalarıma baktı yumurta yok dedi çatlayacak. ya çatlamış yada hiç yumurtlama olmamış bu ay dedi ama ovulasyonda pik gördüm gününde sonra çatlama olması açıkcası akşam eşimi ikna edersem eczaneye belki gidip alırım ovulasyon testi

Ebru ceylanda cok okuyorum ayni seyi doktor yok diyo ovu testinde cikiyo hamilelik elde eden cok bu sekilde hayirlisi olsun insallah

Ben hala resmî olarak elenemedim. İyice adetlerim düzensiz olmaya başladı maalesef.
Acaba testlerin çalışmama ihtimali var mıdır?
Ev tipi testlerin yanılma ihtimali her zaman var canım ama birden farklı marka ve birden fazla kez yaptıysan yanılma olacağını sanmam
Mevsimsel olabilir düzensizlik belki. Testlerde yanlışlık yoksa eğer bir an önce belirlenir Kasım batın inşallah insan bir aydan umudunu kesti mi bari öbür ayın planı hemen belli olsun istiyor

Merhaba canim benim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.. Sana bir sorum vardı solgar q10 aldık nasıl İÜ kullanmalıyız bir de siz ne kadar süre bunları yapmıştınız acaba TEsekkur ederim canim simdidennn

Arkadaşlar
yaaa aynen valla benim için test negatifse bitmiştir hani 5 gün gecikse derim başka bir şey oldu. Aynı gruptan 3 adet yaptım hepsi aynı maalesef.
İnşallah belirlense de kasım grubunda toplaşsak güzel enerjilerle sonbahar zaten bayılırım battaniye film zamanı. Bol bol uyur dinlenir bebişlerimize hazırlanıp onları bekleriz amin
Sen bugün oldun geçen ayki regl tarihin neydi?

Pheeeeebs

Comfort olan var elimde birde kaset tip. Prodictor diğer hamileligimde beni 4 kez yanılttı silik çizgi bile çıkmıyordu belki aldığım yerden dolayı bir problemdir tatihi geçmiş olabilir bakmadım
Merhabalar, test hamilelikte beni yanılttı demişsiniz yani siz gebe iken negatif mi çıkmıştı?

bugün aynı testten bende yaptim üstelik bir kaç gün geciktim testim negatif sonuçlandı.. bir çok yerde pozitif çıkarıp gebe olmayanlar varmış ama siz tam tersini söylediniz de merak ettim diğer türlü de acaba yanıltıyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…