Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben en son 21 eylğlde adet oldum yumurtlamam geç oldu bneım bu ay ne olur hiç kestiremiyorum içtiğim takvimlerden bence boyle oldum
Ben geçen ay sadece incir yedim, yunurtlamada 20. Günde görüldü.

Bu ay
Her gün incir
OMEGA koenzim q10
Arı sütü propolis yedim. 16. Günde yunurtlama gördüm bakalım. Umarım kaliteli bir yumurtlamadir. Umarım eşimin spermi de bu ay kalitelidir de, büyük buluşma gerçekleşir

Oooo masalllah baya bişiler yemişddinnsende mfk hiç kullandın mı bende 2 aydır mfk kullanıyorum bir de doktorımuun verdiği vitmsın var yanında da d vitmsını

Tebrik ederim canım bende görüyorum
N nazende333 fnd_50 kızlar sizleride tekrar tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza
Görmediğim varsa onlarıda tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canım benim çok slik çıktı yarın sabah da yapacağım inşallah belirginleşir Rabbim sana da isteyen herkese de pozitifler göstersin inşallah

Bence çatladığı için görmemiştir. O kadar pik yaptı test. %100 teste güvenmeyelim tamam da milyonlarca kadın yıllardır bu yöntemi kullanarak hamile kalıyor. Çöpe mi atalım yani testleri. Ben doktorun bu dediğini mantıklı görmedim. Ben doktorlara güvenimi kaybedecek o kadar çok şey yaşadım ki. Hiç umursama bence yumurtan çoktan yola çıkmış bile

Merhaba kızlar 2 aydır korunmuyorum ve gebelik düşünüyoruz yumurtlama günlerimi değerlendirdim reglime 4 gün var bugün iç çamasırımda akıntı olduğumu fark ettim görüntüyü özür dileyerek paylaşacağım çünkü çok heyecanlı ve cok merak ediyorum açıkçası sizlerin yorumuna ihtiyacım var dün yani reglime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti bugunde bu görüntüyle karşılaştım sağ kasığımda ara ara gelen tatlı bir ağrı var aynı zamanda belimde ağrıyor. Sizlerin yorumu nedir sizce hamile miymiyimdir 1 aydır da folik asit kullanıyorum

Aynen öyle çoğu doktor öneriyor aslında evse yapın oranınız yükselir diye her kafadan ayrı ses çıkıyor valla

Görüntü yok ama sanırım o tarz görüntüleri yayınlamıyorlar canım, bata daha varmış iki sonra tekrarla istersen, hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…