Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görüntü yok ama sanırım o tarz görüntüleri yayınlamıyorlar canım, bata daha varmış iki sonra tekrarla istersen, hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Görüntü yok ama sanırım o tarz görüntüleri yayınlamıyorlar canım, bata daha varmış iki sonra tekrarla istersen, hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Yaa öyle de olur
Ama keşke şöyle test olsa , yımırtayla sperm kavuşmasıni testle öğrene bilsek14gün beklemeden
Emin olun biz kadınlar o birleşmenin gerçekleştiğini anladığımız an bu seferde kız mı erkek minin cevabı için forum forum dolaşırız

Aynen öyle çoğu doktor öneriyor aslında evse yapın oranınız yükselir diye her kafadan ayrı ses çıkıyor valla
Çok takılma kuzum doktorlara gerçekten. Yumurtlama olmayan aylarda bildiğim kadarıyla hiç pozitif olmuyor test. Ben araştırmıştım öncesinde bütün bir döngüde pik olmayabilir panik yapmayın diyorlardı Senin yumurtladığın kesin bence

Yaa öyle de olur
Ama keşke şöyle test olsa , yımırtayla sperm kavuşmasıni testle öğrene bilsek14gün beklemeden
Emin olun biz kadınlar o birleşmenin gerçekleştiğini anladığımız an bu seferde kız mı erkek minin cevabı için forum forum dolaşırız
Eskiden hcg testi mi vardı sanki 3 ayda öğreniyordu kadınlar hamileliği. Bunları da bulurlar yakında bizim gibi manyaklar için. Biz de gider testlere dökeriz tüm paramızı

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile olur sağlıkla alırız kucağımıza bebekleri.

Canım bat gününde tam belli olur kimisinde dediklerin oluyor herkesde farklı inşallah vardır bebiş

Canim sagol cok tesekkur ederim amin insallahtablet seklinde aldin degil mi q10 gunde 1 tablet kullan canim hepsini ve 3 ay kullanmak gerekiyor.Şifa olsun

Evet grupta birinden duydum da aldık diyordum senmissin demekki akşam 7 7.30 arası yapacağım uygun olurmu sence
GündüZ 12:00 ilaçla 16:00 aradı akşam 20:00 ilaçla 22:00 arası test yapılır en doğru lh tespiti için test yapılmadan 2saat önce sıvı alımını kesiyoruz (su kahve çay meşrubat gazlı içecek ve hatta çorba) nedeni lh sıvıda çözünen bir hormon seyrelmemesi gerekli ki doğru çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…