- 17 Mayıs 2022
- 521
- 528
- 53
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.881
Ilk testin fotosu var o hatıra olarak kalırAaammmiiinkız bari saklasaydın neyse belirtilerin var mıydı canım ve hangi günleri değerlendirdin
Benim annemde de belirti olmamış. " 9 ay ne midem bulandı ne başka bir belirti oldu" dedi.Aynen ya kesinlikle öyle :)))
Bizde 2 günü değerlendirdik ama bu ay teste pozitifi gördüm.İnş senin de öyledir guzel haberi alırsınÇok değerlendiremedim kısmet bakalım
Yukarıda bozuk çıktım yazdım yaa ondan, maviliğin olduğu taraf tam çizginin ortadan yarılmış neyse boşver artık cumartesi gününe Allah kerim şimdi yakın eczane yok olsa süperdiBenim gözler bozuldu galibabi ara olmayanda bile çizgi görüyordum kız seninkini evirdim çevirdim cık anam cık
İnşallah canım bakalım nasipse inşallahBenim annemde de belirti olmamış. " 9 ay ne midem bulandı ne başka bir belirti oldu" dedi.hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere inş.
Canım halen regl olmadım ama hiç bir belirti yok yaa taa iki üç gün önce aşırı bi sancım oldu birden ondan sonrada hiç bir şeyim yok testlere güvenmiyorum o yüzden salı günü kan vermeyi düşünüyorum direk yazarım kuzumCanim sende durum ne merak ettim
En iyisi kuzum umarım hayırlısı ile sağlıklı bı bebiş seni bekliyodurCanım halen regl olmadım ama hiç bir belirti yok yaa taa iki üç gün önce aşırı bi sancım oldu birden ondan sonrada hiç bir şeyim yok testlere güvenmiyorum o yüzden salı günü kan vermeyi düşünüyorum direk yazarım kuzum
Bat ne zaman? Sancınız bata göre ne zaman oldu ?Canım halen regl olmadım ama hiç bir belirti yok yaa taa iki üç gün önce aşırı bi sancım oldu birden ondan sonrada hiç bir şeyim yok testlere güvenmiyorum o yüzden salı günü kan vermeyi düşünüyorum direk yazarım kuzum
Moral oldu bu bana gerçekten üzülüyordum inşallah bendede öyle olur ilk defa ovulasyonla takip ettim ama malum iş güçBizde 2 günü değerlendirdik ama bu ay teste pozitifi gördüm.İnş senin de öyledir guzel haberi alırsın
Aaay inşallah bende senin gibi olurum birimde 2 diyebiliriz hatta biri yumurtlamadan 3 gün önceBizde 2 günü değerlendirdik ama bu ay teste pozitifi gördüm.İnş senin de öyledir guzel haberi alırsın
Canim erken gebelik testleri yanıltıcı oluyor.Canım halen regl olmadım ama hiç bir belirti yok yaa taa iki üç gün önce aşırı bi sancım oldu birden ondan sonrada hiç bir şeyim yok testlere güvenmiyorum o yüzden salı günü kan vermeyi düşünüyorum direk yazarım kuzum
Bebiş gelmek istiyorsa bir yolunu buluyorMoral oldu bu bana gerçekten üzülüyordum inşallah bendede öyle olur ilk defa ovulasyonla takip ettim ama malum iş güç
Benimde jelimsi akıntı geldiği gun ve sonrası inan hangisinde ne ara çatladı yumurta bilmiyorum.Aaay inşallah bende senin gibi olurum birimde 2 diyebiliriz hatta biri yumurtlamadan 3 gün önce
Canım işte mehtapınkide normal kasetti çift çizgiydi baksana kanaması geldi ya bilemiyorum acaba biraz sonra çıkıp alıp sabah kaset test yapsam mıkiCanim erken gebelik testleri yanıltıcı oluyor.
Normal gebelik testi yapsan doğruca çıkar aslında.
16 agustosta regl oldum sonra doktora gittim doktor hormonların vs normal dedi klomen diye bir ilaç verdi biraz yumurtan tembelleşme gibi oda düzelir bu ay hamile kalırsın hatta dedi bana sonra ben erken geldi 14 ekimde adet oldum yani bat 14-16 arasında sancıda adetten 2-3 gün kadar oldu sürdü akıntı geldi koyu dedim adet olacağım ama halen ne gelen var ne giden yumurta takibide yapmadım eminim hamile değilimde adet olamadım ona üzüldüm yaaBat ne zaman? Sancınız bata göre ne zaman oldu ?
L lavinya- reglim gelsin diye dip köşe temizlik yapıyorum akşama kadar ağır kaldırdım yinede olmuyor ya16 agustosta regl oldum sonra doktora gittim doktor hormonların vs normal dedi klomen diye bir ilaç verdi biraz yumurtan tembelleşme gibi oda düzelir bu ay hamile kalırsın hatta dedi bana sonra ben erken geldi 14 ekimde adet oldum yani bat 14-16 arasında sancıda adetten 2-3 gün kadar oldu sürdü akıntı geldi koyu dedim adet olacağım ama halen ne gelen var ne giden yumurta takibide yapmadım eminim hamile değilimde adet olamadım ona üzüldüm yaa
Aynen ben normal kaset yaptım çift çizgi gördüm boşuna sevindim tedbirli olmakta fayda varCanım işte mehtapınkide normal kasetti çift çizgiydi baksana kanaması geldi ya bilemiyorum acaba biraz sonra çıkıp alıp sabah kaset test yapsam mıki
Yumurtlamadan 2 gün önce ve sonra benimde inşallah olur hayırlı haberler alırızAaay inşallah bende senin gibi olurum birimde 2 diyebiliriz hatta biri yumurtlamadan 3 gün önce
Yap canim normal kset testler yüzde 90 doğru sonuç veriyor.Canım işte mehtapınkide normal kasetti çift çizgiydi baksana kanaması geldi ya bilemiyorum acaba biraz sonra çıkıp alıp sabah kaset test yapsam mıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?