Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk fotoda silik bir çizgi var gibi geldi bana

Olumlu düşün bazıları hiç belirti olmadan oluyormuş. Ben bol bol nar suyu içip kahvaltılarda 1 avokado yiyorum yumurta döllendiyse tutunsun. Inşallah dollenip tutunur
Evet ben 2 gün önce pozitif gördüm. Kasık ağrısı,iştah artışı, uyku hali ,göğüslerde agrı vs hiç yaşamadım biraz halsizligim vardı sanki grip olacakmışım gibi ,ama pek önemsemedim hastalığı ayakta gecirenlerdenim iyice kötü olmadan yatmam 2-3 gün modum ayni devam edince test yaptım.

İlki 5 dakikada böyleydi
Çok karışık duruyor canım. Yumrtlama takibi yaptınmı canım. Mesela benim 28 gün de bir adetim var. 6 ekimde yumurtladım 7 ekimde çatlama olmuştu, bu tarihten üstüne 14 koyacağım. Ayın 21 i benim regl tarihim. Sende hesabını yap bence: bazen geç Yumrtlama olunca bat kalabiliyor canım

Yok canım, ben yumurtlama takibi yapmıyorum. Daha önce de takip yapmadan 2 gebelik yaşadım, gebe kalmada sorunum yok ama genetik rahatsızlık çıkmıştı diğer iki bebekte sonlandırmak zorunda kaldık. Bu olursa inşallah sağlıklı olur

Anladım canım benimde aşırı düzenlidir adetim ama geçen ay çok yoğun ve fiziki olarak çok yoğun bi aydı benim için: yumurtladığımı sanmiştim ama yumrtlama 4 gün geç yumurtlama olmuştu 4 gün geç regli oldum tam net yani ondan sordum. Ona göre ama yumrtlama geç olduğundan mı bebişten mi kaynaklı diye sormuştum. Yeni bir test alsana ister yap bakalım :)

Cumartesi gününden önce yapamam canım, bana yakın eczane yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…