- 17 Mayıs 2022
- 521
- 528
- 53
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.841
Sabah erken yola çıkmamız gerekiyordi hemen yaptım.cift çizgiyi görünce de çöpe attimBize de atsana kız gözümüz gönlümüz açılsın
Ilk fotoda silik bir çizgi var gibi geldi banaKızlar ilki öğlen yaptığım ikincide az önce yaptığım test sizce birşey var mı ? Ben silik çizgiyi öğlen yaptığımda gördüm ama az önce yaptığımda emin olamadım bar gibide yok gibide siz görüyor musunuz ? 1-2 saatlik idrarla yaptım
@Ginnys sence var mııı ?
17 Ekim'di canımBat ne zaman canım
Ben göremedim biraz renklerle oynasana bide o şeritlerin üstünde şeffaf bant oluyor ya onlarda yansıma yapıyor canımGünaydın kızlar bugün sanki bir tık daha pembe
İlki 5 dakikada böyleydiBat ne zaman canım
Buda 10-20 dakika sonraBat ne zaman canım
Evet ben 2 gün önce pozitif gördüm. Kasık ağrısı,iştah artışı, uyku hali ,göğüslerde agrı vs hiç yaşamadım biraz halsizligim vardı sanki grip olacakmışım gibi ,ama pek önemsemedim hastalığı ayakta gecirenlerdenim iyice kötü olmadan yatmam 2-3 gün modum ayni devam edince test yaptım.Olumlu düşün bazıları hiç belirti olmadan oluyormuş. Ben bol bol nar suyu içip kahvaltılarda 1 avokado yiyorum yumurta döllendiyse tutunsun. Inşallah dollenip tutunur
Ben göremedim biraz renklerle oynasana bide o şeritlerin üstünde şeffaf bant oluyor ya onlarda yansıma yapıyor canım
Çok karışık duruyor canım. Yumrtlama takibi yaptınmı canım. Mesela benim 28 gün de bir adetim var. 6 ekimde yumurtladım 7 ekimde çatlama olmuştu, bu tarihten üstüne 14 koyacağım. Ayın 21 i benim regl tarihim. Sende hesabını yap bence: bazen geç Yumrtlama olunca bat kalabiliyor canımİlki 5 dakikada böyleydi
Yok canım, ben yumurtlama takibi yapmıyorum. Daha önce de takip yapmadan 2 gebelik yaşadım, gebe kalmada sorunum yok ama genetik rahatsızlık çıkmıştı diğer iki bebekte sonlandırmak zorunda kaldık. Bu olursa inşallah sağlıklı olurÇok karışık duruyor canım. Yumrtlama takibi yaptınmı canım. Mesela benim 28 gün de bir adetim var. 6 ekimde yumurtladım 7 ekimde çatlama olmuştu, bu tarihten üstüne 14 koyacağım. Ayın 21 i benim regl tarihim. Sende hesabını yap bence: bazen geç Yumrtlama olunca bat kalabiliyor canım
Anladım canım benimde aşırı düzenlidir adetim ama geçen ay çok yoğun ve fiziki olarak çok yoğun bi aydı benim için: yumurtladığımı sanmiştim ama yumrtlama 4 gün geç yumurtlama olmuştu 4 gün geç regli oldum tam net yani ondan sordum. Ona göre ama yumrtlama geç olduğundan mı bebişten mi kaynaklı diye sormuştum. Yeni bir test alsana ister yap bakalım :)Yok canım, ben yumurtlama takibi yapmıyorum. Daha önce de takip yapmadan 2 gebelik yaşadım, gebe kalmada sorunum yok ama genetik rahatsızlık çıkmıştı diğer iki bebekte sonlandırmak zorunda kaldık. Bu olursa inşallah sağlıklı olur
Cumartesi gününden önce yapamam canım, bana yakın eczane yok maalesefAnladım canım benimde aşırı düzenlidir adetim ama geçen ay çok yoğun ve fiziki olarak çok yoğun bi aydı benim için: yumurtladığımı sanmiştim ama yumrtlama 4 gün geç yumurtlama olmuştu 4 gün geç regli oldum tam net yani ondan sordum. Ona göre ama yumrtlama geç olduğundan mı bebişten mi kaynaklı diye sormuştum. Yeni bir test alsana ister yap bakalım :)
Anladım canım olsun daha netlik kazanır bence kafanda işarette kalmaz. Benimde bat 21 ekim ama bişi hissetmiyorumCumartesi gününden önce yapamam canım, bana yakın eczane yok maalesef
Aynen, akıntı hakkında konuşmuştuk seninle sanki. 2 gün kalmış hayırlısı olsun canımAnladım canım olsun daha netlik kazanır bence kafanda işarette kalmaz. Benimde bat 21 ekim ama bişi hissetmiyorumbelirtim açısından
Evet evet canım inş şeninde gebeliktir. Valla bende test yapmaktan korkuyorum gecikme olmadan yapmak istemiyorum.Aynen, akıntı hakkında konuşmuştuk seninle sanki. 2 gün kalmış hayırlısı olsun canım
Amin, Evet haklısın, gecikmeyi beklemek gerekiyor kesinlikleEvet evet canım inş şeninde gebeliktir. Valla bende test yapmaktan korkuyorum gecikme olmadan yapmak istemiyorum.
Çöpe mi attınSabah erken yola çıkmamız gerekiyordi hemen yaptım.cift çizgiyi görünce de çöpe attim
Günaydın canım ben göremiyorum parlıyor sanki sen daha iyi görüyorsundurGünaydın kızlar bugün sanki bir tık daha pembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?