Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet verdim 110 çıktı hamileyim
Hey maşallah Allahım sağlıklı güzel ömür versin annesi
Herkese merhaba artık bende aranızdayım sanırım benim de bat 1 Ekim 3 gün kala test yaptım silik çıkmıştı bugün kan verdim beta değeri 125 çok şaşkınım
Maşallah ne güzel haberler Allah sağlıklı güzel uzun ömür versin yavruna canım

Herkese merhaba artık bende aranızdayım sanırım benim de bat 1 Ekim 3 gün kala test yaptım silik çıkmıştı bugün kan verdim beta değeri 125 çok şaşkınım
Yaaa maşallah ne kadar güzel bir gün bugün ard arda pozitif haberleri geliyor canım çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu ay hepimize uğurlu gelsin pozitif çıkan arkadaşlar şöyle bı toparlayacak olursak ne gibi belirtileriniz vardı şimdi kendinizi nasıl hissediyorsunuz herkese fikir vermesi açısından tekrar paylaşabilir misiniz yeni anniler

Ben bugün yine test yaptım bat a 5 kaldı ve yine kalbim kadar temizdi test bugün yine kasik ağrısı arada bel ağrısı goguslerde hassasiyet devam ediyor bı de iştahsızlık mide ekşimesi gibi böyle bı keyifsizlik var.

Hoşgeldin canım ekledim etiket yaparsanız beni görebilirim uğur getirsin bu ay
Hoş buldum canım çok özür dileyerek düzeltme yapmak istiyorum biz onu 14 Ekim yapalım. Düzenli olmadığı için akıntıya göre anlıyorum bat tarihini. Bugün bariz opak renkte geldi akıntım. Bir iki gündür şeffaftı. Bugün çatladı sanırım. O yüzden 14 Ekim bat. Bugün 17. Gün. 9. 13. Ve 15. Günler ilişki oldu. Bir de bugün olur inşallah. Şans var mı sizce eşimin işinden dolayı böyle değerlendirebildik

Canim ben henuz kan testi yaptirmadim idrar testim koyu cift cizgi benim adet agrisinin ayni belirtileri vardi ama 15 gun once yani normalden önce basladi, sonra dişetlerim hassalasti 3 gundur de az miktarda kahverengi yerlesme olduginu dusundugim bir akinti geldi su an pek bisey yok başdönmesi desem degil bir sersemlik oluyo başimda arada o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…