Bende kaset ovulasyon kullanıyorum bir gebenin günlüğünün sattığı bende bu ay başladım bakalım nasip inşallah tüm isteyenlerle beraber kavuşalım bebeklerimizeHerkese SELAAMMMM
Ben bu ay ovulasyon takibi yapmaya karar verdim ve başladım markası Babyfast kullanan varmı bana yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ? Adetlerim çok düzenlidir . 28 günde bir oluyorum . Testleride ekleyim beraber takip yapalım mıBat 7 Ekim hep birlikte birbirimize dua edelim bebeğimize kavusalim inşallah
Mrb arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testine basladim pko lüyum.32 34 38 karma karışık bi dongum var.ne zaman yumurtluyorum anlayamıyorum.banada yardimci olabilirmisiniz.testten hic bisey anlamiyorum.
Benimde adetimv28 eylül her ay aynı tarihte olurum 4 ekim bitti adetim ne zaman başlamalıyım teste bilgi verirmisiniz
Bende kaset ovulasyon kullanıyorum bir gebenin günlüğünün sattığı bende bu ay başladım bakalım nasip inşallah tüm isteyenlerle beraber kavuşalım bebeklerimize
Herkese SELAAMMMM
Ben bu ay ovulasyon takibi yapmaya karar verdim ve başladım markası Babyfast kullanan varmı bana yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ? Adetlerim çok düzenlidir . 28 günde bir oluyorum . Testleride ekleyim beraber takip yapalım mıBat 7 Ekim hep birlikte birbirimize dua edelim bebeğimize kavusalim inşallah
Ben yumurtlama ve çatlamayı gördğm değerlendirdik şimdi 17 gunün geçmesini bekliyorum 9 gün bugün seninde Yumurtlaman olacak her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ediyorsun değil miBu ay ben de ovulasyonla takıpteyım bat 20 ekım. Yumurtlamama bırkac gunum kaldı tahmınımce , testm koyulasmaya basladı sızde son durumlar nedır?
Eki Görüntüle 2927987
Canim biter bitmez başla reglin garanti olsun kaçırma yumurtla gününüBenimde adetimv28 eylül her ay aynı tarihte olurum 4 ekim bitti adetim ne zaman başlamalıyım teste bilgi verirmisiniz
İnşallah mucizen gelir avakado yemeyi unutma kuzum yumurtlama görünce 1 hafta26 Ekim den başladım takibe bat tarihim 13 Ekim 1 hafta var. Bende çok heyecanlıyım. Ovülasyon ile 2. Denemem geçen ay olmadı
Yumurtlama görünce kuzum bir öneri 1 hafta avakado ye artı 3 gün falanda havuç ye günde 2 tane mesela havuç çatlamayı kolaylaştırıyor avakado bebeğin tutunmasını sağlıyor ve folic asit bakımından zengin çok inşallah hamiş kalırsınBenimde adetimv28 eylül her ay aynı tarihte olurum 4 ekim bitti adetim ne zaman başlamalıyım teste bilgi verirmisiniz
18inden sonra da test yaptınz mı o zaman koyulasmaya baslamıs
Bugünkü testim canim devam ediyorum hala yapmaya.gecmi yumurtluyorum acaba18inden sonra da test yaptınz mı o zaman koyulasmaya baslamıs
Merhabalar bende bu ay basladım ovulasyona çift çizgi çıktı gun aşırı değerlendırdık 19 ekim rgl gunu gecen ay olmadı bu ay olur inşal
merhaba 21 eylül regl gunumdu ilk defa bu ay ovulasyona başladım 13. gun çift çizgi cıktı gun asırı değerlendırdık 19 ekim regl gunu bakalım tutacakmı rabbim kucagımızı boş bırakmasınBu ay ben de ovulasyonla takıpteyım bat 20 ekım. Yumurtlamama bırkac gunum kaldı tahmınımce , testm koyulasmaya basladı sızde son durumlar nedır?
Eki Görüntüle 2927987
Valla ben geçen ay tam 20. Günde yumurtladımmmmBugünkü testim canim devam ediyorum hala yapmaya.gecmi yumurtluyorum acaba
Adetin biter bitmez başla kuzumArkadaşlar merhaba ilk ovulasyon testim olacak 31 günde bir regl oluyorum 5 Ekim regl tarihimin başlangıcı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ne zaman başlamalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?