Evet kuzum 1 saat önce kessen yeterMerhaba 1 saat öncesinden sıvı alımını kessek yeterlimi bende yarın başlıcam ovilasyon testi yapmaya
1 veya 2 saat önceden sıvı alımı kesiliyor evet kuzum doğru sonuç almak için Lh hormonu 12.00 ila 16.00 arasında ya da 20.00 ile 22.00 arasında yap Lh hormonunun salgılandıgı sağlıklı saatler hergün aynı saat denk gelmez dert etme 1 2 saat önce veya sonra yapmışsın problem değil önemli olan sıvı alımı kesmek ve adet biter bitmez başlamak ovulasyonaMerhaba 1 saat öncesinden sıvı alımını kessek yeterlimi bende yarın başlıcam ovilasyon testi yapmaya
13. De yumurtlama 1 gün gördünüz iseniz 3 gün 13 14 günleri gorduyseniz 2 gün 4 gün ilişki inşallah hamiş kalırsınızmerhaba 21 eylül regl gunumdu ilk defa bu ay ovulasyona başladım 13. gun çift çizgi cıktı gun asırı değerlendırdık 19 ekim regl gunu bakalım tutacakmı rabbim kucagımızı boş bırakmasın
14.gün t koyu c sılıklestı degerlendırdık bakalım inşallah rabbim veriri13. De yumurtlama 1 gün gördünüz iseniz 3 gün 13 14 günleri gorduyseniz 2 gün 4 gün ilişki inşallah hamiş kalırsınız
Valla ben geçen ay tam 20. Günde yumurtladımmmmo yüzden geç değil kuzum 50. Günde yumurtlayan bile var ama bugün yarın yumurtlarsın baya koyulaşma olmuş birde her ay aynı günde yumurtlama olmuyor
Canimmm cok tsk ederimm yanitin icin allahim hepimize nasip etsin insallahValla ben geçen ay tam 20. Günde yumurtladımmmmo yüzden geç değil kuzum 50. Günde yumurtlayan bile var ama bugün yarın yumurtlarsın baya koyulaşma olmuş birde her ay aynı günde yumurtlama olmuyor
Amin inşallah14.gün t koyu c sılıklestı degerlendırdık bakalım inşallah rabbim veriri
Amin inşallah kuzum yok daha yumurtlama olmamış kuzum ama bir kaç güne olur ne demek estağfurullah kuzum elimden geldiğinde yardımcı olurum avakado yemeyi unutma 1 hafta yumurtlamadan sonra artı 2 3 günde havuç kemirmeyi unutmaCanimmm cok tsk ederimm yanitin icin allahim hepimize nasip etsin insallahsu anda yumurtlama yok ama degilmi.esim il disinda calisio ona göre çıkıp gelcek cok zor inan
Rabbim çabalayan hasretle bekleyen isteyen herkeze nasip etsin annelik babalık duygusunu tattırsın çok zor süreç seni çok en derinden anlıyorum kuzumCanimmm cok tsk ederimm yanitin icin allahim hepimize nasip etsin insallahsu anda yumurtlama yok ama degilmi.esim il disinda calisio ona göre çıkıp gelcek cok zor inan
Bak kuzum böyle olması lazım ovulasyon benimki hatta pik yapmış ilk kez bu kadar erken yumurtlama gördüm 13. De 3 aydır kullanıyorum biri 15 di geçen ay 20 idi bu ay 13 yani yumurtlama bir anda da oluyor kuzumCanimmm cok tsk ederimm yanitin icin allahim hepimize nasip etsin insallahsu anda yumurtlama yok ama degilmi.esim il disinda calisio ona göre çıkıp gelcek cok zor inan
Çok teşekkür ederim canımAdetin biter bitmez başla kuzum
Benim uygulamaya göre yumurtlama 4 ekimde ama testte çok silik cikti hala da çift çizgiyi göremedim acaba yumurtlama yok mu bu ayBuda benden gelsin 13. gün yumurtlama pik
Uygulama ortalamaya göre alıyor bence testleri deneyin derim bende bu ay tekrardan baslayacağım testlereBenim uygulamaya göre yumurtlama 4 ekimde ama testte çok silik cikti hala da çift çizgiyi göremedim acaba yumurtlama yok mu bu ay
Allah razı olsun hepinizdende cok saol canimBak kuzum böyle olması lazım ovulasyon benimki hatta pik yapmış ilk kez bu kadar erken yumurtlama gördüm 13. De 3 aydır kullanıyorum biri 15 di geçen ay 20 idi bu ay 13 yani yumurtlama bir anda da oluyor kuzum
Allah razı olsun hepinizdende cok saol canimBak kuzum böyle olması lazım ovulasyon benimki hatta pik yapmış ilk kez bu kadar erken yumurtlama gördüm 13. De 3 aydır kullanıyorum biri 15 di geçen ay 20 idi bu ay 13 yani yumurtlama bir anda da oluyor kuzum
Amin canim benim isteyen herkese nasip etsin rabbimmRabbim çabalayan hasretle bekleyen isteyen herkeze nasip etsin annelik babalık duygusunu tattırsın çok zor süreç seni çok en derinden anlıyorum kuzumRabbim bizlere de nasip etsin
Cok saol canim benim önerilerinin hepsini dikkate alacamAmin inşallah kuzum yok daha yumurtlama olmamış kuzum ama bir kaç güne olur ne demek estağfurullah kuzum elimden geldiğinde yardımcı olurum avakado yemeyi unutma 1 hafta yumurtlamadan sonra artı 2 3 günde havuç kemirmeyi unutmagünde 1 kez onlar da ek takviye umutlar çiçek açacak inşallah az kaldı
Amin inşallah kuzummmmAllah razı olsun hepinizdende cok saol caniminsallah sende bi an önce bebeğine kavusursun
Amin canim benim isteyen herkese nasip etsin rabbimm
Aminnnn inşallah kuzummmmm bu ay uğurlu gelsin hepimizeCok saol canim benim önerilerinin hepsini dikkate alacaminsallah hepimiz guzel haberler alırız allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?