Kuzum devam daha olmamıştır yumurtlama takvimlere güvenme çok yanıltıyor insanı emin ol ben öyle 5 6 ayım boşu boşuna gitti emin ol o ovulasyon kullan gerisi takdir ilahiBenim uygulamaya göre yumurtlama 4 ekimde ama testte çok silik cikti hala da çift çizgiyi göremedim acaba yumurtlama yok mu bu ay
teşekkürler bugün bittim yarın başlarım sorarım taklıdıgım yerde1 veya 2 saat önceden sıvı alımı kesiliyor evet kuzum doğru sonuç almak için Lh hormonu 12.00 ila 16.00 arasında ya da 20.00 ile 22.00 arasında yap Lh hormonunun salgılandıgı sağlıklı saatler hergün aynı saat denk gelmez dert etme 1 2 saat önce veya sonra yapmışsın problem değil önemli olan sıvı alımı kesmek ve adet biter bitmez başlamak ovulasyona
teşekkürler takıldığım yerde sorarmEvet kuzum 1 saat önce kessen yeter
Kuzum bazı kadınlarda bazı aylarda yumurtlama olmayabiliyormuş sen instagramdan bir gebenin günlüğünü takip et orada bir çok çeşitli bilgiler mevcutbenim agustos yumurtlama oldu eylülde olmadı ekimde bakalım hergün sabah akşam havuç ile incir suda haşlayıp içiyorum yumurta büyütüp çatlasın diye gecen ay bu kürü yaptım diye mi olmadı acaba
Bende 7 aylık evliyim 5 aydır istiyoruz. Ovülasyon testi kullandım geçen ay 50. Gün yunurtladım tutmadı bir gebenin günlüğündekğ masajları yaptım 16. Gün yumurta pic yaptı.13 Ekim regl tarihim. Ve ovülasyon testini 2. Denemem inşallah bu ay olurum. Sende öyleMerhabalar bende bu ay basladım ovulasyona çift çizgi çıktı gun aşırı değerlendırdık 19 ekim rgl gunu gecen ay olmadı bu ay olur inşallah takıpleşelim
Örneğin ben geçen ay 50. Gün yunurtladımValla ben geçen ay tam 20. Günde yumurtladımmmmo yüzden geç değil kuzum 50. Günde yumurtlayan bile var ama bugün yarın yumurtlarsın baya koyulaşma olmuş birde her ay aynı günde yumurtlama olmuyor
3 4 gün avakado yedim. Ama folik asit kullanıyorum 3 aydırİnşallah mucizen gelir avakado yemeyi unutma kuzum yumurtlama görünce 1 hafta
Regl bittikten sonraki gün başlamanı tvsiye ederim.Arkadaşlar merhaba ilk ovulasyon testim olacak 31 günde bir regl oluyorum 5 Ekim regl tarihimin başlangıcı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ne zaman başlamalıyım?
Tamam kuzumteşekkürler bugün bittim yarın başlarım sorarım taklıdıgım yerde
Tesekkurler canim bende hiç ovulasyon bilmezdim hep takvimden takip ediyordum bu ay ilk deneme Testler de bakalim nasil olacakKuzum devam daha olmamıştır yumurtlama takvimlere güvenme çok yanıltıyor insanı emin ol ben öyle 5 6 ayım boşu boşuna gitti emin ol o ovulasyon kullan gerisi takdir ilahi
Çok teşekkür ederimRegl bittikten sonraki gün başlamanı tvsiye ederim.
merhaba canım benım adetım 28 gunde bır oluyor normalde 14. gun yumurtlama lazım ama bende 13. gun pik gorundu sende reglin başlangıcından basla yanı 5 ekımden basla 6 gun sonra yanı 11 ekimde teste başla cok erken başlamana gerek yok canımArkadaşlar merhaba ilk ovulasyon testim olacak 31 günde bir regl oluyorum 5 Ekim regl tarihimin başlangıcı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ne zaman başlamalıyım?
Çok teşekkür ederim öyle baslicam bakalım inşallah hayırlısıyla bi an evvel güzel sonuçlar alırızmerhaba canım benım adetım 28 gunde bır oluyor normalde 14. gun yumurtlama lazım ama bende 13. gun pik gorundu sende reglin başlangıcından basla yanı 5 ekımden basla 6 gun sonra yanı 11 ekimde teste başla cok erken başlamana gerek yok canım
canım adetın bıttıkten 4/5 gun sonra yap ve sabah saat 10 dan sonra yap aksam 20.00 ye kadar yapmalısın ve hergun aynı saatte yapmalısın yapmadan 2 saat öncesıne kadar sıvı su cay kahve içmemelisin canım haydı bısmıllah hakkımızda hayırlısı olsunmerhaba kızlar
ovülasyon testinin saati var mı ?
adet bitişinin ertesi günü sabah 8 de ikinci idrarla test yaptım pik çıktı olabilir mi?
yoksa sabah yapılmamalı mı o mu yanıltıyor.
canım adetın bıttıkten 4/5 gun sonra yap ve sabah saat 10 dan sonra yap aksam 20.00 ye kadar yapmalısın ve hergun aynı saatte yapmalısın yapmadan 2 saat öncesıne kadar sıvı su cay kahve içmemelisin canım haydı bısmıllah hakkımızda hayırlısı olsun
CAMNIM DEGERLENDIRDINMI ONCEKI GUNLERI VE BIR GUN VAR BIR GUN YOK DEGERLNDIRMEYE DEVAM ET TESTI YAPMAYA DEVAM ET IKI UC GUN DAHA YAPSAN YETERKizlar ovulasyon testi daha varmi devam edeyim mi
Yok değerlendirmedm önceki günler silikti ilk defa bu kadar belirgin cikti bugünü degerlendorsem olur dimiCAMNIM DEGERLENDIRDINMI ONCEKI GUNLERI VE BIR GUN VAR BIR GUN YOK DEGERLNDIRMEYE DEVAM ET TESTI YAPMAYA DEVAM ET IKI UC GUN DAHA YAPSAN YETER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?