Gebeliğe Hazırlık EKİM AYI OVULASYON TESTİ İLE TAKİP YAPANLAR EKİM ŞANS GETİRSİN GELİN BİRLİKTE TAKİP EDELİM 🌺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese selam 1 senedir bebek istiyoruz 24 Eylül de HSG film çektirdim herşey normal göründü ve adet tarihime 5 gün var umarım bende bu ay hamilelik haberi alanlardan olurum

Ben yumurtlama ve çatlamayı gördğm değerlendirdik şimdi 17 gunün geçmesini bekliyorum 9 gün bugün seninde Yumurtlaman olacak her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ediyorsun değil mi

Evet evet edıyorm. Isten eve donene kdr ztn zaman gecmıs oluyor bya ıdrarımı tutmus oluyorm eve gelır gelmez yapıyorm testı her gun. Koyulsmay basldı test ıkı gundur

Bugünkü testim canim devam ediyorum hala yapmaya.gecmi yumurtluyorum acaba

Evet olabılır ben de 14.gunden sonra yuöurtluyorm hep su an benım testler de boyle gottıkcs klyulasıyor ama aynı koyılukta degıl. Devam et yapmya sılıklesene kdar o surecte de degerlrndırmeye devam edın

bende 2 gündür yapıyorum dün t çizgisi yoktu bugün biraz belirgin oldu ilerleyen günlerde koyulaşır dimi adetim çarşamba bitti

Bugun ku ovulasyon testi kizlar dünkü ne göre daha silik cikti yumurta çatlamış mi oluyor anlamadim

Eklentiler

• 20211008_182700.webp
    4 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar merhaba bu testimde yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• 37D43FB6-8C75-458D-B9D1-1DEE1F598652.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 70
3 EKİMDE PIK GORUNDU VE DEĞELENDIRDIK ONCESINI VE SONRASINI 3 / 4 GUNDUR GÖGÜSLERİM İNANILMAZ HASSAS ELENMIYORU REGL IM 19 /10 DA - ÖNCEDEN REGLDEN BU KADAR ONCE AGRI OLMAZDI GÖĞÜSLERDE
ACABA GEBELIK MI OLUSUYOR TESTE DE COK ERKEN

O kadar zamandir test yapıyorum bunu anlayamadim çizgi ince ama rengi koyu yani olmus mu kızlar. Zamanindan önce olduğu icin biraz tereddüt ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…