Ben yumurtlama ve çatlamayı gördğm değerlendirdik şimdi 17 gunün geçmesini bekliyorum 9 gün bugün seninde Yumurtlaman olacak her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ediyorsun değil mi
Bugünkü testim canim devam ediyorum hala yapmaya.gecmi yumurtluyorum acaba
merhaba 21 eylül regl gunumdu ilk defa bu ay ovulasyona başladım 13. gun çift çizgi cıktı gun asırı değerlendırdık 19 ekim regl gunu bakalım tutacakmı rabbim kucagımızı boş bırakmasın
günlerimiz aynı :) koyulaşır yavaş yavaş gün geçtikçe inşallah bu ay güzel haberler olur.bende 2 gündür yapıyorum dün t çizgisi yoktu bugün biraz belirgin oldu ilerleyen günlerde koyulaşır dimi adetim çarşamba bitti
İnşallah hayırlısıyla amingünlerimiz aynı :) koyulaşır yavaş yavaş gün geçtikçe inşallah bu ay güzel haberler olur.
Olmamış daha sanki canımKızlar merhaba bu testimde yumurtlama olmuş mu
Kurumuş halleri bunlarda bu şekilde nasıl yorumlayabilirzOlmamış daha sanki canım
7 ve 8 yumurta sanki canım 9 da çatlamiş gibi yorumladım bennn değerlendirdin miKurumuş halleri bunlarda bu şekilde nasıl yorumlayabilirz
Evet canım değerlendirdik sabırsızlıkla bekliyorum sonucu7 ve 8 yumurta sanki canım 9 da çatlamiş gibi yorumladım bennn değerlendirdin mi
hanımlar boyle durum yaşayan varmı3 EKİMDE PIK GORUNDU VE DEĞELENDIRDIK ONCESINI VE SONRASINI 3 / 4 GUNDUR GÖGÜSLERİM İNANILMAZ HASSAS ELENMIYORU REGL IM 19 /10 DA - ÖNCEDEN REGLDEN BU KADAR ONCE AGRI OLMAZDI GÖĞÜSLERDE
ACABA GEBELIK MI OLUSUYOR TESTE DE COK ERKEN
Her sey olabilir regli belirtileride hamilelikte en iyisi beklemek test yapma cıkan sonuç yaniltici olur canimhanımlar boyle durum yaşayan varmı
TAMAM CANIM COK TESKKUR EDERİMHer sey olabilir regli belirtileride hamilelikte en iyisi beklemek test yapma cıkan sonuç yaniltici olur canim
Sende yumurtlama oldumugünlerimiz aynı :) koyulaşır yavaş yavaş gün geçtikçe inşallah bu ay güzel haberler olur.
Sende yumurtlama oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?