Bazi testlerinnsonuclari gec cikiyor bir daha yapEki Görüntüle 3145833
Kızlar simdi teste bakıyım dedim çizgi çıkmış kuruma çizgisimi acaba yaptıgımda tekti ama eminim
Bazi testlerinnsonuclari gec cikiyor bir daha yap
Çok teşekkür ederim inşahha öyledir canım yarın yine yapıcam inşallahleSourire hayirli olsun kurumaf elan degil coook sevindim
Aynen cnm mesela regl olacakmışım gibi ağrılarım var , batmalar var onları bende araştırdım kullandığımız hormonların etkisi onları saymadığım için zaten belirtim yok mesela ateş basması uyku gelmesi fln hiçbiri yok , memelerimin şişkinliği indi biraz hassasiyeti azaldı bi yandan rahim ağrısı da olunca her an regl olacakmışım gibi hissediyorum hayırlısı artık rabbimdendun ben doktoruma belirtim yok yazdim dediki zaten biz bi belirti beklemiyoruz o yasadiginiz kasık ağrısı bel ağrısı bunlar hep hapların iğnelerin etkisi ama anneler bunları belirti sanıyolar dedi
Valla hic kuruma cizgisine de benzemiyo canımEki Görüntüle 3145833
Kızlar simdi teste bakıyım dedim çizgi çıkmış kuruma çizgisimi acaba yaptıgımda tekti ama eminim
İnşallahh öyledirrr dua et lutfen canimValla hic kuruma cizgisine de benzemiyo canım
İnsallah vardir canım Rabbim yüzünü güldürsün yeminle pozitifleri gördükçe kendim görmüş gibi seviniyorum az sabret bakalım yarin sabah bi daha yap canim istersen birde kaset test al ertesi gunde sabahtan kaset testle deneİnşallahh öyledirrr dua et lutfen canim
E çizgi varrrrrrrrrr❤❤❤❤❤
Evet canım ama sonradan çıktı inşallah pozitiftir dualarını bekliyorum
İnşallah canım benim dualarımdasınız hepinizAllahim tamamına erdirsinnnn çok sevdim bu topigi hep pozitif aldık böyle devam ederiz inşallah:) dua edin gebe olan arkadaşlar bizlerde güzel haberler alalım insllh
Canım.var zaten yarın sabah yap çıkar belkide bitanesi tuttu oyuzden silik çıktı isnallh sağ salim ilerler bebisimiz kuzum.. kız sen hala demeidn bana neden sana iki embriyo koydularSulgen sezenosman Gulsevdigim L Lavinia58 Maysa2011
Kızlar şimdi testi suya tuttum kuruma çizgisini anlamak için suya tutun suya tuttugunuzda gider diyor ya
Öyle yaptım hiç silinmedi suya tutmadan yine baktım teste dahada koyulaşmış
Aslında saat hesabı yaparsak daha benim 7 gün bile olmadı
Kuzum ben sana hep dedim ilk günü sayma diye o ilk günü saymak yanılttı seni . Ki kuruma çizgisi olmadığı da belli cnm inş bundan sonra da herşey sorunsuz devam etsin bol bol dua edelimSulgen sezenosman Gulsevdigim L Lavinia58 Maysa2011
Kızlar şimdi testi suya tuttum kuruma çizgisini anlamak için suya tutun suya tuttugunuzda gider diyor ya
Öyle yaptım hiç silinmedi suya tutmadan yine baktım teste dahada koyulaşmış
Aslında saat hesabı yaparsak daha benim 7 gün bile olmadı
Evet yaptm 10.gün 2 çıktı malesef artk bir umut yok embriyomda yok bitti artkKan testi mi yaptırdın cnm ?
Çok üzüldüm canım umarım en kısa zamanda maddi manevi kendinizi hazır hissedince tekrar denersiniz . Hiç vazgeçme mucizenden ne zaman geleceği hiç belli olmazEvet yaptm 10.gün 2 çıktı malesef artk bir umut yok embriyomda yok bitti artk
Tekrar denersin, yumurta ve sperm olduğu sürece ümidini kaybetmeEvet yaptm 10.gün 2 çıktı malesef artk bir umut yok embriyomda yok bitti artk
Pozitif çıkmış tebriklerEki Görüntüle 3145833
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?