Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

dun ben doktoruma belirtim yok yazdim dediki zaten biz bi belirti beklemiyoruz o yasadiginiz kasık ağrısı bel ağrısı bunlar hep hapların iğnelerin etkisi ama anneler bunları belirti sanıyolar dedi
Aynen cnm mesela regl olacakmışım gibi ağrılarım var , batmalar var onları bende araştırdım kullandığımız hormonların etkisi onları saymadığım için zaten belirtim yok mesela ateş basması uyku gelmesi fln hiçbiri yok , memelerimin şişkinliği indi biraz hassasiyeti azaldı bi yandan rahim ağrısı da olunca her an regl olacakmışım gibi hissediyorum hayırlısı artık rabbimden

İnşallahh öyledirrr dua et lutfen canim
İnsallah vardir canım Rabbim yüzünü güldürsün yeminle pozitifleri gördükçe kendim görmüş gibi seviniyorum az sabret bakalım yarin sabah bi daha yap canim istersen birde kaset test al ertesi gunde sabahtan kaset testle dene

Valla canım bende aynı pozitifleri gördükçe seviniyorum ağlıyorum negatifleri gördükçede en az onlar kadar üzülüyorum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
Canım aynı testten bi tane daha var onu yaparım heralde prodektor galiba adı emin değilim

Sulgen sezenosman Gulsevdigim L Lavinia58 Maysa2011
Kızlar şimdi testi suya tuttum kuruma çizgisini anlamak için suya tutun suya tuttugunuzda gider diyor ya
Öyle yaptım hiç silinmedi suya tutmadan yine baktım teste dahada koyulaşmış
Aslında saat hesabı yaparsak daha benim 7 gün bile olmadı

Canım.var zaten yarın sabah yap çıkar belkide bitanesi tuttu oyuzden silik çıktı isnallh sağ salim ilerler bebisimiz kuzum.. kız sen hala demeidn bana neden sana iki embriyo koydular

Kuzum ben sana hep dedim ilk günü sayma diye o ilk günü saymak yanılttı seni . Ki kuruma çizgisi olmadığı da belli cnm inş bundan sonra da herşey sorunsuz devam etsin bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…