Yok öyle deme lütfen, menopozda olanlar bile çıkıp hamile kalmanın yollarını arıyorlar:) silkelen, biraz yağmurda yürü, arın, sonra yola devam...Yaşadığımız sürece elimizden geleni yapalım, belki henüz elimizden geleni daha yapamamışızdır.Daha güzel embryoların olacak eminim.Evet yaptm 10.gün 2 çıktı malesef artk bir umut yok embriyomda yok bitti artk
İnanın maddi gücümüz yok hemde eşim azospermi olduğu için dondurduğmz spermlerde belkide kalitesizdi herseyi başa sarcak gücüm kalmadi çok zormus çokTekrar denersin, yumurta ve sperm olduğu sürece ümidini kaybetme
Çok sağolun insallahYok öyle deme lütfen, menopozda olanlar bile çıkıp hamile kalmanın yollarını arıyorlar:) silkelen, biraz yağmurda yürü, arın, sonra yola devam...Yaşadığımız sürece elimizden geleni yapalım, belki henüz elimizden geleni daha yapamamışızdır.Daha güzel embryoların olacak eminim.
Ne güzel tutmus benimki de 4.gün cıkmıstı ve suya tutup gitmedigse hayırlı olsunSulgen @sezenosman @Gulsevdigim L Lavinia58 @Maysa2011
Kızlar şimdi testi suya tuttum kuruma çizgisini anlamak için suya tutun suya tuttugunuzda gider diyor ya
Öyle yaptım hiç silinmedi suya tutmadan yine baktım teste dahada koyulaşmış
Aslında saat hesabı yaparsak daha benim 7 gün bile olmadı
Benimkilerin bir kısmı da dondurulmuş sperm bunkadar ümitsizlenme eşin vitamin takviyesi alsın bol bolİnanın maddi gücümüz yok hemde eşim azospermi olduğu için dondurduğmz spermlerde belkide kalitesizdi herseyi başa sarcak gücüm kalmadi çok zormus çok
Rabbım hakkında hayırlısını nasip etsin canım, zor bur durum ama ümidini kaybetmeEvet yaptm 10.gün 2 çıktı malesef artk bir umut yok embriyomda yok bitti artk
Ben ilk başlarda folik asit kullanıyordum transfer den önce doktorum imom kullan dedi şimdi imom kullanıyorumKızlar vitamin olarak ne içiyorsunuz?
Allah hayırlı etsin canım sağlıkla büyüsün minicik kuzun, stres çok büyük etken canım, şimdi gönlünü ferah tut biraz beklemeye çalış, bence yarın değil bir gün sonra yap.Eki Görüntüle 3145833
Kızlar simdi teste bakıyım dedim çizgi çıkmış kuruma çizgisimi acaba yaptıgımda tekti ama eminim
Ne güzel canım. Bence seninki pozitif maşallah inşallah hayırlı haberlerini almaya devam ederizEki Görüntüle 3145833
Kızlar simdi teste bakıyım dedim çizgi çıkmış kuruma çizgisimi acaba yaptıgımda tekti ama eminim
Dun annemi gondermistim almasi icin erken gebelik testi olanini degilde normal adet gecince yapilani almis bide 100 tl vermisPozitif çıkmış tebriklerama bence prediktor early ile yapın onun dışındaki tüm testlerde kuruma çizgisi oluyor nedense
Insallah canim sen daha yapmayi dusunmuyomusunNe güzel canım. Bence seninki pozitif maşallah inşallah hayırlı haberlerini almaya devam ederiz
Pasartesi kan vericem zaten canim yarin yaparim heraldeAllah hayırlı etsin canım sağlıkla büyüsün minicik kuzun, stres çok büyük etken canım, şimdi gönlünü ferah tut biraz beklemeye çalış, bence yarın değil bir gün sonra yap.
Yap canim yarinda çıkarsa git kan verValla canım bende aynı pozitifleri gördükçe seviniyorum ağlıyorum negatifleri gördükçede en az onlar kadar üzülüyorum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
Canım aynı testten bi tane daha var onu yaparım heralde prodektor galiba adı emin değilim
Bence zaten o kuruma cizgisi değil canım bariz var yani aayyy hadi inşallah yarinda görürsunde kanda da garantilestirirsin gun be gun koyulassin insallahy darisida bizlere olsunSulgen @sezenosman @Gulsevdigim L Lavinia58 @Maysa2011
Kızlar şimdi testi suya tuttum kuruma çizgisini anlamak için suya tutun suya tuttugunuzda gider diyor ya
Öyle yaptım hiç silinmedi suya tutmadan yine baktım teste dahada koyulaşmış
Aslında saat hesabı yaparsak daha benim 7 gün bile olmadı
Amin insallah dua ediyorum insallah hepimiz pozitif goruruzBence zaten o kuruma cizgisi değil canım bariz var yani aayyy hadi inşallah yarinda görürsunde kanda da garantilestirirsin gun be gun koyulassin insallahy darisida bizlere olsun
bende imom ve elevit canımBen ilk başlarda folik asit kullanıyordum transfer den önce doktorum imom kullan dedi şimdi imom kullanıyorum
İnsallah canim inşallahAmin insallah dua ediyorum insallah hepimiz pozitif goruruz
Gerçekten seni anlıyorum benimde ilk denemem dondurulacak embryo kalmadi o kadar uzulmustum ki bastan başlamak gerekiyor biraz ara ver istersen toparlanİnanın maddi gücümüz yok hemde eşim azospermi olduğu için dondurduğmz spermlerde belkide kalitesizdi herseyi başa sarcak gücüm kalmadi çok zormus çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?