Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Evet yaptm 10.gün 2 çıktı malesef artk bir umut yok embriyomda yok bitti artk
Yok öyle deme lütfen, menopozda olanlar bile çıkıp hamile kalmanın yollarını arıyorlar:) silkelen, biraz yağmurda yürü, arın, sonra yola devam...Yaşadığımız sürece elimizden geleni yapalım, belki henüz elimizden geleni daha yapamamışızdır.Daha güzel embryoların olacak eminim.

Çok sağolun insallah emnriyom olsaydi bu kadar üzülmezdm belki

İnanın maddi gücümüz yok hemde eşim azospermi olduğu için dondurduğmz spermlerde belkide kalitesizdi herseyi başa sarcak gücüm kalmadi çok zormus çok
Benimkilerin bir kısmı da dondurulmuş sperm bunkadar ümitsizlenme eşin vitamin takviyesi alsın bol bol

Eki Görüntüle 3145833
Kızlar simdi teste bakıyım dedim çizgi çıkmış kuruma çizgisimi acaba yaptıgımda tekti ama eminim
Allah hayırlı etsin canım sağlıkla büyüsün minicik kuzun, stres çok büyük etken canım, şimdi gönlünü ferah tut biraz beklemeye çalış, bence yarın değil bir gün sonra yap.

Pozitif çıkmış tebrikler ama bence prediktor early ile yapın onun dışındaki tüm testlerde kuruma çizgisi oluyor nedense
Dun annemi gondermistim almasi icin erken gebelik testi olanini degilde normal adet gecince yapilani almis bide 100 tl vermis paketi actiktan sonra farkettim

Allah hayırlı etsin canım sağlıkla büyüsün minicik kuzun, stres çok büyük etken canım, şimdi gönlünü ferah tut biraz beklemeye çalış, bence yarın değil bir gün sonra yap.
Pasartesi kan vericem zaten canim yarin yaparim heralde

Yap canim yarinda çıkarsa git kan ver

Bence zaten o kuruma cizgisi değil canım bariz var yani aayyy hadi inşallah yarinda görürsunde kanda da garantilestirirsin gun be gun koyulassin insallahy darisida bizlere olsun

İnanın maddi gücümüz yok hemde eşim azospermi olduğu için dondurduğmz spermlerde belkide kalitesizdi herseyi başa sarcak gücüm kalmadi çok zormus çok
Gerçekten seni anlıyorum benimde ilk denemem dondurulacak embryo kalmadi o kadar uzulmustum ki bastan başlamak gerekiyor biraz ara ver istersen toparlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…