Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Yaptım ben canım benimki negatif bu 5. Denememdi artık hayırlısı diyorum yaşla mı alakalı bilmiyorum ki nasip artık sizin devamı hayırla gelir inşallah
Canim belki daha erkendir biraz daha bekle
yasla alakali oldugunu dusunmuyorum daha 33 yasindasin cok gencsin biraz daha bekle 5indedenayni doktorami gittin hangi sehirde oturuyosun

Canim belki daha erkendir biraz daha bekle
yasla alakali oldugunu dusunmuyorum daha 33 yasindasin cok gencsin biraz daha bekle 5indedenayni doktorami gittin hangi sehirde oturuyosun
Yok canım benim iki tanede kaybım var Ankara’da yaptırmıştım onları yine bana Ankara yolları görünüyor galiba

Yok canım benim iki tanede kaybım var Ankara’da yaptırmıştım onları yine bana Ankara yolları görünüyor galiba
Istanbuldaysan Muhammet riza alimoglu benimdoktorum gitmeni tavsiye ederim benimde kuzenlerimin 10 ve 5 yildir cocuklari olmuyordu bircok tanidigimizinda oyle bu doktor sayesinda cocuklari oldu hepsinin benim doktorumda bu isinde cokbasarili bizim etrafimizda cok taninan cok basarili birisi

İnanın maddi gücümüz yok hemde eşim azospermi olduğu için dondurduğmz spermlerde belkide kalitesizdi herseyi başa sarcak gücüm kalmadi çok zormus çok

Kaybetme umudunu sen kaybetsen de Allah tutar elinden yine de bizimde azosperm bak Ben 3 denedim. Kalitesiz dediler o kadar denemekten vazgecmiyroum dondurulmuslar la deniycem. Sen kovala nasip olan seni bulur vazgeçme. Tekrar deniyceksin o gücü kendinde bulacaksın insRabbım güç versin inşallah

İnanın maddi gücümüz yok hemde eşim azospermi olduğu için dondurduğmz spermlerde belkide kalitesizdi herseyi başa sarcak gücüm kalmadi çok zormus çok
Rabbim yardımcın olsun canım bir mucize versin kendoliginden gelsin miniğin inşallah kahretme kendini vardir herşeyde bir hayır ilerde tekrar denersin en kötü senin canın sağolsun bebisde olur zamanla inşallah

Bence bağışıklık testlerınıde bi yaptırın belki onceki doğumunuzda azdır bu miktar su an artmıştır. Stres yaptınız mı acaba o mu etkıledi, bazı yabancı kaynakları okuyorum stres bebek olmasını etkilemez diyo infertilite nedeni oldugu kanıtlanmamış

Belirti aramamak istiyorum fakat ister istemez etkisinde kalıyorum arkadaşlar... Transfer günü ile beraber 5. Günüm adet sancılarım var sabah çok kötüydüm adet oldum sandım. Daha 7 gün var adetime takvime göre. Bence ben adet olucam üç kez yaşadım bunu çünkü. Hayırlısı bakalım...

Bende 5.gün erken test yaptım tek çizgi canım.Benimde adete 6 gün varBence çok takıyoruz kafaya.Hayırlısı olsun inşallah pozitif olur

leSourire yaaa bu resmen silik falan değil o kadar mutlu oldum ki anlatamammm nolursun bidaha yap ben sabırsızım sen nasıl dayanıyorsun

Bende 5.gün erken test yaptım tek çizgi canım.Benimde adete 6 gün varBence çok takıyoruz kafaya.Hayırlısı olsun inşallah pozitif olur
Demin instagramda alman birini gördüm 5.gün embriyosu transferden 11gün sonra test ediyor negativ neyse ertesi gün kan vermeye gitmek istemiyor tekrar test ediyor positiv cikiyor kisaca bunu duyduktan sonra ben sok gecirdim

Canım bende 6 Ekim'de transfer oldum sonradan test yaptım mı sen
Merhaba. Bir gün arayla iki kez test yaptım.bu sabah yaptığım test bir önceki güne göre çizgi daha belirgin oldu sanki. Bilmiyorum pozitif mi? Kan verme günüm pazartesi günü. Sen test yaptın mı canım?

Eklentiler

• IMG_20221015_141521_313.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…