Yaptım ben canım benimki negatif bu 5. Denememdi artık hayırlısı diyorum yaşla mı alakalı bilmiyorum ki nasip artık sizin devamı hayırla gelir inşallahInsallah canim sen daha yapmayi dusunmuyomusun
Canim belki daha erkendir biraz daha bekleYaptım ben canım benimki negatif bu 5. Denememdi artık hayırlısı diyorum yaşla mı alakalı bilmiyorum ki nasip artık sizin devamı hayırla gelir inşallah
Yok canım benim iki tanede kaybım var Ankara’da yaptırmıştım onları yine bana Ankara yolları görünüyor galibaCanim belki daha erkendir biraz daha bekle
yasla alakali oldugunu dusunmuyorum daha 33 yasindasin cok gencsin biraz daha bekle 5indedenayni doktorami gittin hangi sehirde oturuyosun
Istanbuldaysan Muhammet riza alimoglu benimdoktorum gitmeni tavsiye ederim benimde kuzenlerimin 10 ve 5 yildir cocuklari olmuyordu bircok tanidigimizinda oyle bu doktor sayesinda cocuklari oldu hepsinin benim doktorumda bu isinde cokbasarili bizim etrafimizda cok taninan cok basarili birisiYok canım benim iki tanede kaybım var Ankara’da yaptırmıştım onları yine bana Ankara yolları görünüyor galiba
İnanın maddi gücümüz yok hemde eşim azospermi olduğu için dondurduğmz spermlerde belkide kalitesizdi herseyi başa sarcak gücüm kalmadi çok zormus çok
Rabbim yardımcın olsun canım bir mucize versin kendoliginden gelsin miniğin inşallah kahretme kendini vardir herşeyde bir hayır ilerde tekrar denersin en kötü senin canın sağolsun bebisde olur zamanla inşallahİnanın maddi gücümüz yok hemde eşim azospermi olduğu için dondurduğmz spermlerde belkide kalitesizdi herseyi başa sarcak gücüm kalmadi çok zormus çok
Bence bağışıklık testlerınıde bi yaptırın belki onceki doğumunuzda azdır bu miktar su an artmıştır. Stres yaptınız mı acaba o mu etkıledi, bazı yabancı kaynakları okuyorum stres bebek olmasını etkilemez diyo infertilite nedeni oldugu kanıtlanmamış1 kere doğum yaptığım için yapmadı bunu bana. Ben de söylemiştim kendisine ama gerek yok boşuna olur dedi istemedi. Rahim kalınlığımın da çok iyi olduğunu söyledi ama değer söylemedi. Embriyo glue da vardı ama pek işe yaramıyormuş anlaşılan
Benimde ebru öztürk doktorum tahmin ettim ilaçlarım çok benzer olduğu içinBenim bahceci umut cem celik hoca doktorum. Bashemsirede ole dedi saatlerine cok dikkat et dedi
Teşekkür ederim evet ama henüz keseyi görmeye gitmedik haftaya gidicem zaman geçmiyorSu an hamile misin hayirli olsun
5. Gündesiniz demiKızlar kuzenimin ısrarıyla bende yaptım.negatif çıktı çok erken olduğunu bılerek yaptım12.günü beklicem artık
Bence başlamaz daha erken bilemedimKızlar doktor bu adetimle hemen tekrar transfere başlarmı acaba son 1 tane embriyom kaldı
2 embriyo tutmadı 1 tutarmı bilmem ama deniycem onuda
10 ekim transferi erken gebelik testi yaptım ama hayalet çizgi yol ama 3gn sonra yapmalıydım bence bunuda.Hayırlısı bakalım canım5. Gündesiniz demi
Bende 5.gün erken test yaptım tek çizgi canım.Benimde adete 6 gün varBelirti aramamak istiyorum fakat ister istemez etkisinde kalıyorum arkadaşlar... Transfer günü ile beraber 5. Günüm adet sancılarım var sabah çok kötüydüm adet oldum sandım. Daha 7 gün var adetime takvime göre. Bence ben adet olucamüç kez yaşadım bunu çünkü. Hayırlısı bakalım...
Demin instagramda alman birini gördüm 5.gün embriyosu transferden 11gün sonra test ediyor negativ neyse ertesi gün kan vermeye gitmek istemiyor tekrar test ediyor positiv cikiyor kisaca bunu duyduktan sonra ben sok gecirdimBende 5.gün erken test yaptım tek çizgi canım.Benimde adete 6 gün varBence çok takıyoruz kafaya.Hayırlısı olsun inşallah pozitif olur
Merhaba. Bir gün arayla iki kez test yaptım.bu sabah yaptığım test bir önceki güne göre çizgi daha belirgin oldu sanki. Bilmiyorum pozitif mi? Kan verme günüm pazartesi günü. Sen test yaptın mı canım?Canım bende 6 Ekim'de transfer oldum sonradan test yaptım mı sen
Hayirli olsunnnMerhaba. Bir gün arayla iki kez test yaptım.bu sabah yaptığım test bir önceki güne göre çizgi daha belirgin oldu sanki. Bilmiyorum pozitif mi? Kan verme günüm pazartesi günü. Sen test yaptın mı canım?
Sağol canım kan testi vermediğim için emin olamadım, ilk denemem, inşallah hepimizin pozitif olurHayirli olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?