Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hanımlar merhabalar Bugün transfer öncesi son kez muayene oldum doktor estradial ve Progesteron değerlerim e bakmak için kan istedi gün içerisinde verdim estradial (e2) 612 çıktı Progesteron ise akşam üstü 6 gibi sonuçlanacak değerim nasıl bilmiyorum progestron değeri de iyi gelirse ilaca başlayacağım ilaçlar da monodoks prendnol, prolutex 25 mg iğne profestron fitil bunları 5 gün kullanıp 20 ekimde de transfer olacak hepsi akşam 18:00 de belli olacak sorum şu iğneyi bir şekilde kullanırım göbekten ama bu fitil i daha önce hiç kullanmadım fitil i nasıl kullanacagım aranızda bilen var mı

Merhaba. Bir gün arayla iki kez test yaptım.bu sabah yaptığım test bir önceki güne göre çizgi daha belirgin oldu sanki. Bilmiyorum pozitif mi? Kan verme günüm pazartesi günü. Sen test yaptın mı canım?
Allah hayırlı etsin canım maşallah sağlıkla büyüsün tebrikler

Merhaba. Bir gün arayla iki kez test yaptım.bu sabah yaptığım test bir önceki güne göre çizgi daha belirgin oldu sanki. Bilmiyorum pozitif mi? Kan verme günüm pazartesi günü. Sen test yaptın mı canım?
Çatlatma iğnesi kullanmadıysanız eğer hayırlı olsun pozitif

Ben hem iğnesini hemde fitilini kullanıyorum.
Uzanip vajinadan işaret parmağınla ilerlet, Bi yarım saat uzan ki geri gelmesin

Ben e2 ve progestron değerimi hatırlamıyorum malesef yorum yapamıcam ona ama ilaçlarımız benzer hepsini aynı saatte için çok önemli. fitil ben günde 3 defa kullandım transferden sonra lutinus ise çubuğu var çubuğa takıp vajinada en ileriye koyuyosun değilsede elinle en ileri şekilde koy yat hemen eriyecek zaten çamaşırına biraz geri gelebilir doktor normal diyor günlük ped kullanmanı tavsiye ederim çünkü günde 3 kere çamaşır değiştirmek beni bunaltmıştı. Ben sonra mantar oldum fitilden dolayı kaşıntı şişlik doktorum iğneye çevirdi herkesin bünyesi farklı inş sen olmazsın

Fitili ben alttan kullanıyorum canım kimisi agiz yoluylada aliyo ama oda cok bas dönmesi ve mide bulantisi yapıyormuş o yüzden bazi doktorlar alttan alınmasını istiyor

Kızlar beta hcg sonucum 20.88çıktı elim ayağım titriyo sizce hamilemiyimm bennnnn lütfen yardım edin biliyordunuz umutsuzca gitmiştim gebelik tesleri tek çizgiydi hep 8.günüm bugun
Bnce hamilesin canım tebrik ederim önemli olan iki kat artması gerekiyor kaçıncı gün embriyosuydu

Kızlar beta hcg sonucum 20.88çıktı elim ayağım titriyo sizce hamilemiyimm bennnnn lütfen yardım edin biliyordunuz umutsuzca gitmiştim gebelik tesleri tek çizgiydi hep 8.günüm bugun
Hamilessinnnnn teste göre inşallah sağlıkla devam eder

Bende öyle hissettiğim anlar oldu aynı adet olacak gibiydim kasıklarda batma yatmaktan belim ağrıyordu ama çok şükür 8 gün gebelik yaptığımda çift çizgiyi gördüm bu gün 10. Günümde de kan verdim 341 çıktı inşallah seninde gebelik belirtisidir yarın test yap istersen senden de pozitif görelim inşallah

Hayırlı olsun pozitif Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de böyle olmuştu 12 saat arayla yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…