Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Teşekkür ederim evet ama henüz keseyi görmeye gitmedik haftaya gidicem zaman geçmiyor
Ahh benimde transfer icin zaman gecmiyor durdu durdu normalde cumadan cumaya o kadar hizli gecer ki dunki muayneme hic gecmedi heral haftaya cumada gelmicek gibi

Canım benim 4.gün embiriyosu 2 tane evdeki gebelik testlerim hep tek çizgi çıktı eşim ısrar etti götürdü şok oldummmm bu sonucu alıncaa
Erken yaptığın için canım idrarda çıkmadı inslalh güzel sonuçlar alırsın iki gün sonra tekrar kan ver

Erken yaptığın için canım idrarda çıkmadı inslalh güzel sonuçlar alırsın iki gün sonra tekrar kan ver
Valla canım inan öyle umutsuz eşimin zorunla gittimki 20.88 görünce şokk oldum ama sence 4.gün embriyosu düşük bir değermi ilaçların etkisinden olabilirmi acaba şimdide bu korku sardı içimi

Kızlar beta hcg sonucum 20.88çıktı elim ayağım titriyo sizce hamilemiyimm bennnnn lütfen yardım edin biliyordunuz umutsuzca gitmiştim gebelik tesleri tek çizgiydi hep 8.günüm bugun
Bu kadar erken bence çok güzel cnm önemli olan 2 katına arttıktan sonra da zaten sıkıntı kalmaz Allah’ın izniyle çok sevindim çok rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kuzum

Bu kadar erken bence çok güzel cnm önemli olan 2 katına arttıktan sonra da zaten sıkıntı kalmaz Allah’ın izniyle çok sevindim çok rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kuzum
Allah razı olsun canımm inş değerim artar cümlemize allah nasip etsinn kuzumm

Allah razı olsun canımm inş değerim artar cümlemize allah nasip etsinn kuzumm
Bugün hep olumsuzdan olumluya dönen çok oldu rabbimden demek ki ümidimizi kesmememiz gerekiyormuş Benim de regl ağrılarımdan dolayı baya ümitsizleşmiştim ama bana da umut oldunuz İnş kat ve kat artar değerin kuzum dualarım seninle

Kızlar beta hcg sonucum 20.88çıktı elim ayağım titriyo sizce hamilemiyimm bennnnn lütfen yardım edin biliyordunuz umutsuzca gitmiştim gebelik tesleri tek çizgiydi hep 8.günüm bugun
Gözün aydın cnm ya çok sevindim rabbim hayirliyla kucaginada aldığın günleri nasip etsin inşallah darisida bizlere

Çok haklısın canım.Gaza geldim işte.Reglime de 6 gün var kuzenim dedi belki silikte olsa çıkargaza geldim.8 günden önce hiç çıkmıyormu silikte olsa
7 günde 5 gün embryosu silik falan erken gebelik testi ile görülebiliyor yada 6 günde ama tabi bu seni strese sokar. Hem üzülüyorsun hemde tekrar aynı sıkıntıyı yaşıyorsun test gününe kadar.

Valla canım inan öyle umutsuz eşimin zorunla gittimki 20.88 görünce şokk oldum ama sence 4.gün embriyosu düşük bir değermi ilaçların etkisinden olabilirmi acaba şimdide bu korku sardı içimi
8.günse Bizim 7.gün degeri yani 10.gün tahmini 50/60 olur iyi ya kiz cocuklarin betasi düsük oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…