Benimde 9. Gün değerim 38 çıktı üzüldüm biraz düşük bi değer kimyasal olabilir diye doktorum takip edelim dedi 2 sonra 97. 4 gün sonra 656 oldu içim rahatladı düşük başlayanlar olarak tedirgin oluyor insan size de hayırlı olsun ama kimseye söylemeyin nazar olun değerinizi takip edeceksiniz şimdi 2-4 günde bir kan vererekÇok teşekkür ederimmm
Allah razı olsun hepimizin rabbim kucağını doldursunselin akkaya rabbim salikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Evet düşük geldi banada değerBenimde 9. Gün değerim 38 çıktı üzüldüm biraz düşük bi değer kimyasal olabilir diye doktorum takip edelim dedi 2 sonra 97. 4 gün sonra 656 oldu içim rahatladı düşük başlayanlar olarak tedirgin oluyor insan size de hayırlı olsun ama kimseye söylemeyin nazar olun değerinizi takip edeceksiniz şimdi 2-4 günde bir kan vererek
Rabbim yüzünü güldürsün canımKızlar bugun 8.günüm kan testi verdim bakalım sonucumu bekliyorum evde yaptığım gebelik testlerinde tek çizgiydi bakalım kan testinden ne çıkıcakBen negatif çıkıcağına kendimi alıştırdım artık ama
Benim pzrtesi akşam oldu transferim üstelik.5.gün embrıyosu canım.Hangi akılla gaza geldim onuda bılmıyorum7 günde 5 gün embryosu silik falan erken gebelik testi ile görülebiliyor yada 6 günde ama tabi bu seni strese sokar. Hem üzülüyorsun hemde tekrar aynı sıkıntıyı yaşıyorsun test gününe kadar.
Gec tutunma olmus olabilir canım inşallah katlanarak artar Rabbim korktuğun yere ugratmasinKızlar beta hcg sonucum 20.88çıktı elim ayağım titriyo sizce hamilemiyimm bennnnn lütfen yardım edin biliyordunuz umutsuzca gitmiştim gebelik tesleri tek çizgiydi hep 8.günüm bugun
Yok canım değil. İğne etkisiymiş o. Çok üzgünümCanım senin pzoitif degilmiydiyaa
Kan ver bakalım ne olucakk belki pzoitif cikarYok canım değil. İğne etkisiymiş o. Çok üzgünüm
Maşallah güzel çıkmış inşallah bize de güzel sonuçlar görmek nasip olurHiç korkmayın iki tane yapmışsınız eminim pozitif 341 çıktı
Teşekkür ederimMaşallah güzel çıkmış inşallah bize de güzel sonuçlar görmek nasip olursağlıklı bi şekilde tamamlarız bu süreci
Merhaba
36 yaşındayım, 28 Eylül'de 6 tane yumurta toplantı, 5'i iyi durumdaydı. Bunlardan 3'ü döllendi, birisi 5. gün, diğeri 6. güne geldi. Benim ilk tüp bebek denemem ancak biz kendi isteğimizle genetik tarama yaptırdık ve embriyolar dondu. 14 Ekim'de 6. gün olan embriyonun iyi durumda olduğunu ve bu döngüde transfer olabileceğimi öğrendim. Genetik test sonuçları gelmeden, reglimin 2. gününde estrofeme başlamıştım (11 Ekim). Günde 4 adet alıyorum. Salı günü(18 Ekim) kontrolden sonra transfer gününü yaklaşık öğreneceğim sanırım. Dondurulmuş transfer bekleyen var mı? Dondurulmuş olunca döngünün 17-18. gününde olabileceğini okudum, sizin kaçıncı günde oldu? Öyleyse, 29 ekim civarı transfer olacağım.
Dualarım senınle canım.Bende 5.gün dolmadan yaptım deli gibiHepinize tek tek teşekkür ederimm güzel dilekleriniz için bende sizler için dua ediyorum hepKurban olduğum rabbimden umut kesilmezmiş bugun ne umutsuzlukla gittim test vermeye hergün negatifi gördüm evdeki testlerde tabi umarım 2gün sonra değerim artar ve bebeğim annesine tutunmuş olur Hala korkularım çok tam anlamıyla mutlu olamıyorum düşük bir değer diye ama rabbim büyükdür Dualarınıza çok ihtiyacım var
Hayırlı olsun inşallah artar değeriniz benimde bugün 10. Günümdü pgtli 5. Gün embriyosuydu değerim 13. Olduğunu öğrendim yalnız bugünde dahil günlerdir evde testlerimde 2.cizgiyi silikde olsa görüyorum sizin bu değerle nasıl çıkmadı acaba idrar testinde yada benim kan tahlilim mi yalnis çıktı şuan çok saskınım 13 gibi bir değerle benimde silikde olsa çıkmaması lazım çünküKızlar beta hcg sonucum 20.88çıktı elim ayağım titriyo sizce hamilemiyimm bennnnn lütfen yardım edin biliyordunuz umutsuzca gitmiştim gebelik tesleri tek çizgiydi hep 8.günüm bugun
Hadi gözün aydın canım, şimdi mutlu olma vakti, stresi arkanda bırak dinlendir kendini birazcık, tebrik ederimKızlar beta hcg sonucum 20.88çıktı elim ayağım titriyo sizce hamilemiyimm bennnnn lütfen yardım edin biliyordunuz umutsuzca gitmiştim gebelik tesleri tek çizgiydi hep 8.günüm bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?