Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Çok teşekkür ederimmm
Benimde 9. Gün değerim 38 çıktı üzüldüm biraz düşük bi değer kimyasal olabilir diye doktorum takip edelim dedi 2 sonra 97. 4 gün sonra 656 oldu içim rahatladı düşük başlayanlar olarak tedirgin oluyor insan size de hayırlı olsun ama kimseye söylemeyin nazar olun değerinizi takip edeceksiniz şimdi 2-4 günde bir kan vererek

Hepinize tek tek teşekkür ederimm güzel dilekleriniz için bende sizler için dua ediyorum hepKurban olduğum rabbimden umut kesilmezmiş bugun ne umutsuzlukla gittim test vermeye hergün negatifi gördüm evdeki testlerde tabi umarım 2gün sonra değerim artar ve bebeğim annesine tutunmuş olurHala korkularım çok tam anlamıyla mutlu olamıyorum düşük bir değer diye ama rabbim büyükdürDualarınıza çok ihtiyacım var

Evet düşük geldi banada değerama olsun rabbim büyükdür bebeğim umarım bana tutunuyordur ve değerim 2 katına çıkar inşallah hiç umudum yokken umutlandım biraz olsun

7 günde 5 gün embryosu silik falan erken gebelik testi ile görülebiliyor yada 6 günde ama tabi bu seni strese sokar. Hem üzülüyorsun hemde tekrar aynı sıkıntıyı yaşıyorsun test gününe kadar.
Benim pzrtesi akşam oldu transferim üstelik.5.gün embrıyosu canım.Hangi akılla gaza geldim onuda bılmıyorumben zaten 2gündür herseye ağlıyorum arabeks dınlıyorım birazda buna zırladımamann canımız sağolsun ne yapalım.

Kızlar beta hcg sonucum 20.88çıktı elim ayağım titriyo sizce hamilemiyimm bennnnn lütfen yardım edin biliyordunuz umutsuzca gitmiştim gebelik tesleri tek çizgiydi hep 8.günüm bugun
Gec tutunma olmus olabilir canım inşallah katlanarak artar Rabbim korktuğun yere ugratmasin

Merhaba
36 yaşındayım, 28 Eylül'de 6 tane yumurta toplantı, 5'i iyi durumdaydı. Bunlardan 3'ü döllendi, birisi 5. gün, diğeri 6. güne geldi. Benim ilk tüp bebek denemem ancak biz kendi isteğimizle genetik tarama yaptırdık ve embriyolar dondu. 14 Ekim'de 6. gün olan embriyonun iyi durumda olduğunu ve bu döngüde transfer olabileceğimi öğrendim. Genetik test sonuçları gelmeden, reglimin 2. gününde estrofeme başlamıştım (11 Ekim). Günde 4 adet alıyorum. Salı günü(18 Ekim) kontrolden sonra transfer gününü yaklaşık öğreneceğim sanırım. Dondurulmuş transfer bekleyen var mı? Dondurulmuş olunca döngünün 17-18. gününde olabileceğini okudum, sizin kaçıncı günde oldu? Öyleyse, 29 ekim civarı transfer olacağım.

Bn 21 eylülde adet oldum 10 elimde transfer dondurulmuş 5 gün

Dualarım senınle canım.Bende 5.gün dolmadan yaptım deli gibi tabiki negatif 12.günden önce yapmıcam çok moralim bozuldu ama geçti.Sanki yoğurt mayalıyo doktor 4günde ne belli olacaksa gaza geldim işte kuzenim sayesinde

Kızlar beta hcg sonucum 20.88çıktı elim ayağım titriyo sizce hamilemiyimm bennnnn lütfen yardım edin biliyordunuz umutsuzca gitmiştim gebelik tesleri tek çizgiydi hep 8.günüm bugun
Hayırlı olsun inşallah artar değeriniz benimde bugün 10. Günümdü pgtli 5. Gün embriyosuydu değerim 13. Olduğunu öğrendim yalnız bugünde dahil günlerdir evde testlerimde 2.cizgiyi silikde olsa görüyorum sizin bu değerle nasıl çıkmadı acaba idrar testinde yada benim kan tahlilim mi yalnis çıktı şuan çok saskınım 13 gibi bir değerle benimde silikde olsa çıkmaması lazım çünkü

Hadi gözün aydın canım, şimdi mutlu olma vakti, stresi arkanda bırak dinlendir kendini birazcık, tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…