Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Markasına göre değişiyor bazı testler 5 ve üstünü direkt tespit edebiliyor

Canım inanır mısın ben beşinci gün evde test yapmalara başladım ve kocaman hep tek çizgi artık tamamen umutsuzluğa kapılmıştım bugün sabah yine yaptım ve yine tek çizgiydi eşim de bugün kan testi verelim diye götürdü beni ama ben tabi yine umutsuz ve isteksiz bir şekilde gittim ne de olsa negatif dedim o kadar yani umutsuzdum te sonucu geldikten sonra gözlerime inanamadım o yüzden sen de benim gibi erken yapanlardansın sakın umudunu yitirme ben sana örnek olayım dualarım seninle canım

Canım ben erken gebelik testi de yaptım normal kasetlerde hepsinde negatif gördüm ama bugün kan tahlili yaptıktan sonra evde bir tane daha kaset testim vardı eşime dedim çok merak ediyorum yine tek çizgimi çıkıcak dedim ve yaptım bir de ne göreyim günlerdir tek çizgi olan test demin yaptigimda ikinci silik çizgi vardı çokk ilngiçç

Ben çok yatmadım bu kez doktorum önermedi yatmayı günlük hayatıniza dönün dedi. Bende batma falan yok bilmiyorum. Ağır iş yapmadan hayatıma devam ediyorum artık... takdir Rabbimin

Anladım şaşırdım bir an çünkü benim çıkıyor sizin nasıl çıkmaz diye

Hanımlar merhaba bugün 5.gun pgtli sağlıklı embriyomun 10. Gün değeri 13 çıktı moralim çok bozuldu acaba değerim artarmı birde bugünde dahil evde her türlü testde silikde olsa çizgi çıkıyor ve bildiğim kadarıyla sağlıksız olursa kimyasal oluyor yani pgt de sağlıklı gelen embriyonun kimyasal olma ihtimali varmı

Valla canım hiçbir firkrim yok 4gün embriyosu benim ve 5.günümden itibaren hiç çıkmadı ikinci çizgi silikde olsa bugüne kadar bugun 8.günüm sabahda çıkmamıştı
İnanırmısın canım 4. Günden beri çıkıyor ve son 2 gündür 2. Çizgi diğer günlere görede koyulaşmıştı Allah dan ümit kesilmez yeniden kan vericem bakalım gönlümdeki hayırla sonuçlanır inşallah

Umudunu hiç yitirme canım değerin bence yükselicektir bende inan şuan o moddayım çünkü bakınca benimde değerim düşükİnşallah rabbim yüzümüze güler ve bebeklerimiz bizimledir

Ben çok yatmadım bu kez doktorum önermedi yatmayı günlük hayatıniza dönün dedi. Bende batma falan yok bilmiyorum. Ağır iş yapmadan hayatıma devam ediyorum artık... takdir Rabbimin
Allahım pozitif sevincini yaşatsın inşallah herkes de belirti olmuyormuş benim doktorum da dedi ama ben ilk defa transfer olduğum için çok dikkat ediyorum evin işlerini kocama hallettiyorum ben son üç gün yemekleri yapıyorum yemekleri bile kocamla birlikte yapıyoruz sağolsun hep yanımda her zaman pozitifmiş gibi davrandı çok şükür öylede oldu

Etmez miyim hep ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımız dolsun

Umut veriyorsun gerçekten senin adına çok sevindim

Sizi takip ediyordum çok çok mutlu oldun hayrli olsun inşallah hadi hamislerrrr bize dua etme sırası sizde bende bu Çarşamba inşallah transfer oluyorm güzel dualarınızı bekliyoruz

Merhaba benimde dondurulmuş embriyo Eylül ortasında yumurtalarım toplandı 13 yumurta toplandı 3 adet 5. Gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu donduruldu ekim in basında adet oldum 2. Gün ü kontrle gittim estrofem ilaç verdiler her hafta kontrle gittim Bugün gittiğimde kan aldılar e 2 yani estradiol ve Progesteron bu sonuçlarda akşam 6 da çıkacak dediler 6 da değerlere bakıp sonuç iyi gelme ihtimalini düşünüp hemen ilaç yazdılar iğneler fitiller böyle 4 5 tane bende ilaçları aldım ama sonuçlar ı bekledim akşam 18:00 de aradılar değerler iyi geldi şimdi 20 ekim günü için transfer tarihi belirlendi baktığınızda bir 20 günü bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…