Markasına göre değişiyor bazı testler 5 ve üstünü direkt tespit edebiliyorHayırlı olsun inşallah artar değeriniz benimde bugün 10. Günümdü pgtli 5. Gün embriyosuydu değerim 13. Olduğunu öğrendim yalnız bugünde dahil günlerdir evde testlerimde 2.cizgiyi silikde olsa görüyorum sizin bu değerle nasıl çıkmadı acaba idrar testinde yada benim kan tahlilim mi yalnis çıktı şuan çok saskınım 13 gibi bir değerle benimde silikde olsa çıkmaması lazım çünkü
Bir çok markada yapıyorum günlerdir ve erken gebelik testi olsun normal kaset test olsun en dandiginde bile hepsinde gördümMarkasına göre değişiyor bazı testler 5 ve üstünü direkt tespit edebiliyor
Canım inanır mısın ben beşinci gün evde test yapmalara başladım ve kocaman hep tek çizgi artık tamamen umutsuzluğa kapılmıştım bugün sabah yine yaptım ve yine tek çizgiydi eşim de bugün kan testi verelim diye götürdü beni ama ben tabi yine umutsuz ve isteksiz bir şekilde gittim ne de olsa negatif dedim o kadar yani umutsuzdum te sonucu geldikten sonra gözlerime inanamadımDualarım senınle canım.Bende 5.gün dolmadan yaptım deli gibitabiki negatif 12.günden önce yapmıcam çok moralim bozuldu ama geçti.Sanki yoğurt mayalıyo doktor 4günde ne belli olacaksa gaza geldim işte kuzenim sayesinde
Canım ben erken gebelik testi de yaptım normal kasetlerde hepsinde negatif gördüm ama bugün kan tahlili yaptıktan sonra evde bir tane daha kaset testim vardı eşime dedim çok merak ediyorum yine tek çizgimi çıkıcak dedim ve yaptım bir de ne göreyim günlerdir tek çizgi olan test demin yaptigimda ikinci silik çizgi vardı çokk ilngiççHayırlı olsun inşallah artar değeriniz benimde bugün 10. Günümdü pgtli 5. Gün embriyosuydu değerim 13. Olduğunu öğrendim yalnız bugünde dahil günlerdir evde testlerimde 2.cizgiyi silikde olsa görüyorum sizin bu değerle nasıl çıkmadı acaba idrar testinde yada benim kan tahlilim mi yalnis çıktı şuan çok saskınım 13 gibi bir değerle benimde silikde olsa çıkmaması lazım çünkü
Ben çok yatmadım bu kez doktorum önermedi yatmayı günlük hayatıniza dönün dedi. Bende batma falan yok bilmiyorum. Ağır iş yapmadan hayatıma devam ediyorum artık... takdir RabbiminBende öyle hissettiğim anlar oldu aynı adet olacak gibiydim kasıklarda batma yatmaktan belim ağrıyordu ama çok şükür 8 gün gebelik yaptığımda çift çizgiyi gördüm bu gün 10. Günümde de kan verdim 341 çıktı inşallah seninde gebelik belirtisidir yarın test yap istersen senden de pozitif görelim inşallah
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için kuzumHadi gözün aydın canım, şimdi mutlu olma vakti, stresi arkanda bırak dinlendir kendini birazcık, tebrik ederim
Anladım şaşırdım bir an çünkü benim çıkıyor sizin nasıl çıkmaz diyeCanım ben erken gebelik testi de yaptım normal kasetlerde hepsinde negatif gördüm ama bugün kan tahlili yaptıktan sonra evde bir tane daha kaset testim vardı eşime dedim çok merak ediyorum yine tek çizgimi çıkıcak dedim ve yaptım bir de ne göreyim günlerdir tek çizgi olan test demin yaptigimda ikinci silik çizgi vardı çokk ilngiçç
Valla canım hiçbir firkrim yok 4gün embriyosu benim ve 5.günümden itibaren hiç çıkmadı ikinci çizgi silikde olsa bugüne kadar bugun 8.günüm sabahda çıkmamıştıAnladım şaşırdım bir an çünkü benim çıkıyor sizin nasıl çıkmaz diye
İnanırmısın canım 4. Günden beri çıkıyor ve son 2 gündür 2. Çizgi diğer günlere görede koyulaşmıştı Allah dan ümit kesilmez yeniden kan vericem bakalım gönlümdeki hayırla sonuçlanır inşallahValla canım hiçbir firkrim yok 4gün embriyosu benim ve 5.günümden itibaren hiç çıkmadı ikinci çizgi silikde olsa bugüne kadar bugun 8.günüm sabahda çıkmamıştı
İnşaAllah kuzum yarın vereceğimKan ver bakalım ne olucakk belki pzoitif cikar
Umudunu hiç yitirme canım değerin bence yükselicektir bende inan şuan o moddayım çünkü bakınca benimde değerim düşükİnanırmısın canım 4. Günden beri çıkıyor ve son 2 gündür 2. Çizgi diğer günlere görede koyulaşmıştı Allah dan ümit kesilmez yeniden kan vericem bakalım gönlümdeki hayırla sonuçlanır inşallah
Canım ben senin pozitif diye biliyordum erken gebelik testlerinde ikinci çizgilerin vardı yanlışmı hatırlıyorumİnşaAllah kuzum yarın vereceğim
çok teşekkür ederimBn 21 eylülde adet oldum 10 elimde transfer dondurulmuş 5 gün
Allahım pozitif sevincini yaşatsın inşallah herkes de belirti olmuyormuş benim doktorum da dedi ama ben ilk defa transfer olduğum için çok dikkat ediyorum evin işlerini kocama hallettiyorum ben son üç gün yemekleri yapıyorum yemekleri bile kocamla birlikte yapıyoruz sağolsun hep yanımda her zaman pozitifmiş gibi davrandı çok şükür öylede olduBen çok yatmadım bu kez doktorum önermedi yatmayı günlük hayatıniza dönün dedi. Bende batma falan yok bilmiyorum. Ağır iş yapmadan hayatıma devam ediyorum artık... takdir Rabbimin
Amin canım inşallah kat kat yükselsin değerimiz aminUmudunu hiç yitirme canım değerin bence yükselicektir bende inan şuan o moddayım çünkü bakınca benimde değerim düşükİnşallah rabbim yüzümüze güler ve bebeklerimiz bizimledir
Etmez miyim hep ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımız dolsunYa maşallah erkenden çıkmış benim de 5. Gün embriyosu bugün 4. Günüm pazartesi 6. Gün oluyor pazartesi sabah yapayım diyorum inş senin gibi silik çizgiyi görmek nasip olurHamilelerin duası kabul olur canım bize de dua et nolur
Umut veriyorsun gerçekten senin adına çok sevindimCanım ben erken gebelik testi de yaptım normal kasetlerde hepsinde negatif gördüm ama bugün kan tahlili yaptıktan sonra evde bir tane daha kaset testim vardı eşime dedim çok merak ediyorum yine tek çizgimi çıkıcak dedim ve yaptım bir de ne göreyim günlerdir tek çizgi olan test demin yaptigimda ikinci silik çizgi vardı çokk ilngiçç
Sizi takip ediyordum çok çok mutlu oldun hayrli olsun inşallahHepinize tek tek teşekkür ederimm güzel dilekleriniz için bende sizler için dua ediyorum hepKurban olduğum rabbimden umut kesilmezmiş bugun ne umutsuzlukla gittim test vermeye hergün negatifi gördüm evdeki testlerde tabi umarım 2gün sonra değerim artar ve bebeğim annesine tutunmuş olur Hala korkularım çok tam anlamıyla mutlu olamıyorum düşük bir değer diye ama rabbim büyükdür Dualarınıza çok ihtiyacım var
Merhaba benimde dondurulmuş embriyo Eylül ortasında yumurtalarım toplandı 13 yumurta toplandı 3 adet 5. Gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu donduruldu ekim in basında adet oldum 2. Gün ü kontrle gittim estrofem ilaç verdiler her hafta kontrle gittim Bugün gittiğimde kan aldılar e 2 yani estradiol ve Progesteron bu sonuçlarda akşam 6 da çıkacak dediler 6 da değerlere bakıp sonuç iyi gelme ihtimalini düşünüp hemen ilaç yazdılar iğneler fitiller böyle 4 5 tane bende ilaçları aldım ama sonuçlar ı bekledim akşam 18:00 de aradılar değerler iyi geldi şimdi 20 ekim günü için transfer tarihi belirlendi baktığınızda bir 20 günü bulmuşMerhaba
36 yaşındayım, 28 Eylül'de 6 tane yumurta toplantı, 5'i iyi durumdaydı. Bunlardan 3'ü döllendi, birisi 5. gün, diğeri 6. güne geldi. Benim ilk tüp bebek denemem ancak biz kendi isteğimizle genetik tarama yaptırdık ve embriyolar dondu. 14 Ekim'de 6. gün olan embriyonun iyi durumda olduğunu ve bu döngüde transfer olabileceğimi öğrendim. Genetik test sonuçları gelmeden, reglimin 2. gününde estrofeme başlamıştım (11 Ekim). Günde 4 adet alıyorum. Salı günü(18 Ekim) kontrolden sonra transfer gününü yaklaşık öğreneceğim sanırım. Dondurulmuş transfer bekleyen var mı? Dondurulmuş olunca döngünün 17-18. gününde olabileceğini okudum, sizin kaçıncı günde oldu? Öyleyse, 29 ekim civarı transfer olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?