Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Sizi takip ediyordum çok çok mutlu oldun hayrli olsun inşallah hadi hamislerrrr bize dua etme sırası sizde bende bu Çarşamba inşallah transfer oluyorm güzel dualarınızı bekliyoruz
Bende perşembe transfer oluyorum değerlerim iyi geldi hiç bir aksilik çıkmadı perşembe kesinleşti bende sizi takip ediyorum

Bende perşembe transfer oluyorum değerlerim iyi geldi hiç bir aksilik çıkmadı perşembe kesinleşti bende sizi takip ediyorum
Bende seni takip ediyordum ya valla çok komik oluyor bu takipler ne yapalm hep bebislerimz sun diye destek Allah'ım yardımcımız olsun kızlar

az kalmış transferinize, hayırlı olsun! inşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız ve alırız :)

Tesekkur ederim canım inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir

Çok sevindimmm

Kuzum ben doktora sormuştum transfer öncesi hamama gidebilir miyim diye . Transfer öncesi sorun olmaz demişti
İnşallah canm fitil kullaniyorum şuanda. Sabah kullandığım fitil hamam sonrası azince oksurdum biraz hepsi aktı hatta adet oldum sandık islaklk hissedince. Rahmi de yumuşatıyor herhalde. Zaten en fazla 2 saat kaldım

O fitil hep akıyor cnm hamama gitmesen de ben transferden bi 20 gün önce hamama gitmiştim sonrasında iltihap gibi şeyler akmıştı , bi de eskiden hamile kalamayan kadınlar sıcak Buhara otururlarmış falan aklıma geldi demek ki faydalı geldi dedim . O yüzden transfer hemen öncesi de gitmeyi planlıyordum sordum doktoruma sakıncası yok demişti . Ama ben fırsat bulup gidemedim . O yüzden kafana takma yani belki de faydası olmuştur. Sen yine de kendi doktoruna sor istersen cnm her doktor farklı yorum da yapabiliyor

Sizi takip ediyordum çok çok mutlu oldun hayrli olsun inşallah hadi hamislerrrr bize dua etme sırası sizde bende bu Çarşamba inşallah transfer oluyorm güzel dualarınızı bekliyoruz
Çok teşekkür ederimm dualarım tabiki sizlerle rabbim kucağınıza almayı nasip etsin Ama banada dua edin değerim artsınn canımm

Çok teşekkürler yorumun için canm sağolasın için rahatladı biraz

Valla canım inan öyle umutsuz eşimin zorunla gittimki 20.88 görünce şokk oldum ama sence 4.gün embriyosu düşük bir değermi ilaçların etkisinden olabilirmi acaba şimdide bu korku sardı içimi
Hayır canım 8.gun vermişsin bazılarında düşük olup birden yukseliyolar bnm 69cikti 9.gun yarın 12.gun olucak tekrar kan vericem yukselmismi diye bende açıkçası korkuyorum duusk çıkarsa diye

Canım bu arada özür dilerim tebrik ettim sanıyordum. Hayırlı olsun İnşaAllah. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.

14ekim transferim yapıldı. Bu 3.denememiz inşallah bu sefer olacak hep birlikte sevineceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…