- 18 Eylül 2022
- 1.316
- 999
- 53
- 36
Bende perşembe transfer oluyorum değerlerim iyi geldi hiç bir aksilik çıkmadı perşembe kesinleşti bende sizi takip ediyorumSizi takip ediyordum çok çok mutlu oldun hayrli olsun inşallahhadi hamislerrrr bize dua etme sırası sizde bende bu Çarşamba inşallah transfer oluyorm güzel dualarınızı bekliyoruz
Bende seni takip ediyordum ya valla çok komik oluyor bu takipler ne yapalm hep bebislerimz sun diye destekBende perşembe transfer oluyorum değerlerim iyi geldi hiç bir aksilik çıkmadı perşembe kesinleşti bende sizi takip ediyorum
Evet canım vardı ama iğne etkisiymiş onlar daha silikleşti ve negatif olduCanım ben senin pozitif diye biliyordum erken gebelik testlerinde ikinci çizgilerin vardı yanlışmı hatırlıyorum
az kalmış transferinize, hayırlı olsun! inşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız ve alırız :)Merhaba benimde dondurulmuş embriyo Eylül ortasında yumurtalarım toplandı 13 yumurta toplandı 3 adet 5. Gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu donduruldu ekim in basında adet oldum 2. Gün ü kontrle gittim estrofem ilaç verdiler her hafta kontrle gittim Bugün gittiğimde kan aldılar e 2 yani estradiol ve Progesteron bu sonuçlarda akşam 6 da çıkacak dediler 6 da değerlere bakıp sonuç iyi gelme ihtimalini düşünüp hemen ilaç yazdılar iğneler fitiller böyle 4 5 tane bende ilaçları aldım ama sonuçlar ı bekledim akşam 18:00 de aradılar değerler iyi geldi şimdi 20 ekim günü için transfer tarihi belirlendi baktığınızda bir 20 günü bulmuş
Tesekkur ederim canım inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşirCanım inanır mısın ben beşinci gün evde test yapmalara başladım ve kocaman hep tek çizgi artık tamamen umutsuzluğa kapılmıştım bugün sabah yine yaptım ve yine tek çizgiydi eşim de bugün kan testi verelim diye götürdü beni ama ben tabi yine umutsuz ve isteksiz bir şekilde gittim ne de olsa negatif dedim o kadar yani umutsuzdum te sonucu geldikten sonra gözlerime inanamadımo yüzden sen de benim gibi erken yapanlardansın sakın umudunu yitirme ben sana örnek olayım dualarım seninle canım
Çok sevindimmmCanım ben erken gebelik testi de yaptım normal kasetlerde hepsinde negatif gördüm ama bugün kan tahlili yaptıktan sonra evde bir tane daha kaset testim vardı eşime dedim çok merak ediyorum yine tek çizgimi çıkıcak dedim ve yaptım bir de ne göreyim günlerdir tek çizgi olan test demin yaptigimda ikinci silik çizgi vardı çokk ilngiçç
Doktorlar önermiyo enfeksiyon icinKızlar transfer Çarşamba benim. Hamam ve havuza girdim biraz sıkıntı olurmu aceba..
Kuzum ben doktora sormuştum transfer öncesi hamama gidebilir miyim diye . Transfer öncesi sorun olmaz demiştiKızlar transfer Çarşamba benim. Hamam ve havuza girdim biraz sıkıntı olurmu aceba..
Valla gittim inşallah birşey olmazDoktorlar önermiyo enfeksiyon icin
İnşallah canm fitil kullaniyorum şuanda. Sabah kullandığım fitil hamam sonrası azince oksurdum biraz hepsi aktı hatta adet oldum sandık islaklk hissedince. Rahmi de yumuşatıyor herhalde. Zaten en fazla 2 saat kaldımKuzum ben doktora sormuştum transfer öncesi hamama gidebilir miyim diye . Transfer öncesi sorun olmaz demişti
Canım idrar yolu enfeksiyonu açısından havuzu onermiyorlar. Yine de kesintili için doktor veya asistanı ile görüşmeni tavsiye ederim.Kızlar transfer Çarşamba benim. Hamam ve havuza girdim biraz sıkıntı olurmu aceba..
O fitil hep akıyor cnm hamama gitmesen deİnşallah canm fitil kullaniyorum şuanda. Sabah kullandığım fitil hamam sonrası azince oksurdum biraz hepsi aktı hatta adet oldum sandık islaklk hissedince. Rahmi de yumuşatıyor herhalde. Zaten en fazla 2 saat kaldım
Çok teşekkür ederimm dualarım tabiki sizlerle rabbim kucağınıza almayı nasip etsinSizi takip ediyordum çok çok mutlu oldun hayrli olsun inşallahhadi hamislerrrr bize dua etme sırası sizde bende bu Çarşamba inşallah transfer oluyorm güzel dualarınızı bekliyoruz
Tamam canm teşekkürlerCanım idrar yolu enfeksiyonu açısından havuzu onermiyorlar. Yine de kesintili için doktor veya asistanı ile görüşmeni tavsiye ederim.
Çok teşekkürler yorumun için canm sağolasın için rahatladı birazO fitil hep akıyor cnm hamama gitmesen deben transferden bi 20 gün önce hamama gitmiştim sonrasında iltihap gibi şeyler akmıştı , bi de eskiden hamile kalamayan kadınlar sıcak Buhara otururlarmış falan aklıma geldi demek ki faydalı geldi dedim . O yüzden transfer hemen öncesi de gitmeyi planlıyordum sordum doktoruma sakıncası yok demişti . Ama ben fırsat bulup gidemedim . O yüzden kafana takma yani belki de faydası olmuştur. Sen yine de kendi doktoruna sor istersen cnm her doktor farklı yorum da yapabiliyor
İnşallah canmÇok teşekkür ederimm dualarım tabiki sizlerle rabbim kucağınıza almayı nasip etsinAma banada dua edin değerim artsınn canımm
Hayır canım 8.gun vermişsin bazılarında düşük olup birden yukseliyolar bnm 69cikti 9.gun yarın 12.gun olucak tekrar kan vericem yukselmismi diye bende açıkçası korkuyorum duusk çıkarsa diyeValla canım inan öyle umutsuz eşimin zorunla gittimki 20.88 görünce şokk oldum ama sence 4.gün embriyosu düşük bir değermi ilaçların etkisinden olabilirmi acaba şimdide bu korku sardı içimi
Canım bu arada özür dilerim tebrik ettim sanıyordum. Hayırlı olsun İnşaAllah. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.Hepinize tek tek teşekkür ederimm güzel dilekleriniz için bende sizler için dua ediyorum hepKurban olduğum rabbimden umut kesilmezmiş bugun ne umutsuzlukla gittim test vermeye hergün negatifi gördüm evdeki testlerde tabi umarım 2gün sonra değerim artar ve bebeğim annesine tutunmuş olur Hala korkularım çok tam anlamıyla mutlu olamıyorum düşük bir değer diye ama rabbim büyükdür Dualarınıza çok ihtiyacım var
14ekim transferim yapıldı. Bu 3.denememiz inşallah bu sefer olacak hep birlikte sevineceğizMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim @leSourire 23 5.gün 2.deneme 8 ekim FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?