Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hayır canım 8.gun vermişsin bazılarında düşük olup birden yukseliyolar bnm 69cikti 9.gun yarın 12.gun olucak tekrar kan vericem yukselmismi diye bende açıkçası korkuyorum duusk çıkarsa diye
Yarın güzel haberlerin gelicektir eminim buna şimdiden sabırsızlandım benBebeğin inşallah seninledir kuzum

Canım bu arada özür dilerim tebrik ettim sanıyordum. Hayırlı olsun İnşaAllah. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.
Canım bu arada özür dilerim tebrik ettim sanıyordum. Hayırlı olsun İnşaAllah. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.
Çokk Teşekkür ederim canımm inşallah değerim artış gösterirAminn cümlemizee nasip eylesin kuzum

Hayır canım 8.gun vermişsin bazılarında düşük olup birden yukseliyolar bnm 69cikti 9.gun yarın 12.gun olucak tekrar kan vericem yukselmismi diye bende açıkçası korkuyorum duusk çıkarsa diye
Canım sana sordum ama görmedin sanırım.
Sen bir tane mi kan verdin daha ?
Yoksa düşük çıkmıştı arttı da mı 69 oldu ?

Canım sana sordum ama görmedin sanırım.
Sen bir tane mi kan verdin daha ?
Ayy canım gormedimm valla evet Perşembe günü önce idrar yaptım pzoitif gördüm hemen gittim kan verdim 69cikti sonra doktora attim doktorda 3gun sonra kan ver tebrik etti işte yarın pazar üç gün olucak ozman akşam vericem insallh

Peki üç gündür idrar da takip ettin mi öncekilere kıyasla koyulaşma var mı ?
Güzel değerler görürsün inşallah

Peki üç gündür idrar da takip ettin mi öncekilere kıyasla koyulaşma var mı ?
Güzel değerler görürsün inşallah
İnsallh cnaikm yokk valla evde idrar testi yoktu almadimda sürekli almaktan bıktım çünkü artık kanla yoluma devam ederim

Olur olur merak etme insallh sen ne zman vericeksin
Benim ayın 19.da test günüm canım Ya günümü beklerim yada dayanamayıp pzrtesi katlanmışmı diye bakarımValla bilemedim ne yapcağımı düne kadar negatif diye üzülüyordum şimdide neolcak diye kendimi yiyiyorumValla çokk zorr bu tüp bebek sürecii çokkkk duygu durumum allak pullak oldu

Ya canim surada 3gun kalmis yap gitsin zaten önemli olan yükselişi iki kere daha vermen gerekicektie değerin duusk olduğu iicn doktor tekrar ister iyi duusn iyi olsun

Merhaba beni dongumun 18. Gunu cagirdi doktorum cuma gunuydu evelsigun kan verdim muayne etti kalinliga bakti kan sonucunda normal cikarsa haftaya cuma transfer yapariz dedi. Cok sukur hersey normal buda dongumun 25. Gunu oluyo

Günaydın herkese iyi pazarlar cuma toplanan 7 yumurtadan 4ü döllenmiş Salı gününü 5. Günü bekleyip Çarşamba gününe taze transferim olucak geçen sefer donmuş transferdi bu kez taze transfer olucak cuma günü hemen monodoks prednol estrofem progestan fitile başladım ve transferden önce Neupogen kullanıcak doktorum tutunmayı sağlıyormuş dedi daha önce neupogen kullanan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…