Yarın güzel haberlerin gelicektir eminim buna şimdiden sabırsızlandım benHayır canım 8.gun vermişsin bazılarında düşük olup birden yukseliyolar bnm 69cikti 9.gun yarın 12.gun olucak tekrar kan vericem yukselmismi diye bende açıkçası korkuyorum duusk çıkarsa diye
Canım bu arada özür dilerim tebrik ettim sanıyordum. Hayırlı olsun İnşaAllah. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.
Çokk Teşekkür ederim canımm inşallah değerim artış gösterirCanım bu arada özür dilerim tebrik ettim sanıyordum. Hayırlı olsun İnşaAllah. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.
Canım sana sordum ama görmedin sanırım.Hayır canım 8.gun vermişsin bazılarında düşük olup birden yukseliyolar bnm 69cikti 9.gun yarın 12.gun olucak tekrar kan vericem yukselmismi diye bende açıkçası korkuyorum duusk çıkarsa diye
Ayyy insqllh seninde benimde herkeisn yükselsin inşallahYarın güzel haberlerin gelicektir eminim buna şimdiden sabırsızlandım benBebeğin inşallah seninledir kuzum
Ayy canım gormedimm valla evet Perşembe günü önce idrar yaptım pzoitif gördüm hemen gittim kan verdim 69cikti sonra doktora attim doktorda 3gun sonra kan ver tebrik etti işte yarın pazar üç gün olucak ozman akşam vericem insallhCanım sana sordum ama görmedin sanırım.
Sen bir tane mi kan verdin daha ?
Peki üç gündür idrar da takip ettin mi öncekilere kıyasla koyulaşma var mı ?Ayy canım gormedimm valla evet Perşembe günü önce idrar yaptım pzoitif gördüm hemen gittim kan verdim 69cikti sonra doktora attim doktorda 3gun sonra kan ver tebrik etti işte yarın pazar üç gün olucak ozman akşam vericem insallh
İnsallh cnaikm yokk valla evde idrar testi yoktu almadimda sürekli almaktan bıktım çünkü artık kanla yoluma devam ederimPeki üç gündür idrar da takip ettin mi öncekilere kıyasla koyulaşma var mı ?
Güzel değerler görürsün inşallah
İnşallah canım benimmAyyy insqllh seninde benimde herkeisn yükselsin inşallah
Evet canim taze 3.gun embriyosu 9.gun öğrendim çok şükür belki daha erken yapsam daha erken ogrenirmisim ama böyle olması daha iyi oldu vallaİnşallah canım benimmBuarada senin kaçıncı gün embrsuydu canım?Ve taze transfermi
Aman maşşalah canımmEvet canim taze 3.gun embriyosu 9.gun öğrendim çok şükür belki daha erken yapsam daha erken ogrenirmisim ama böyle olması daha iyi oldu valla
Olur olur merak etme insallh sen ne zman vericeksinAman maşşalah canımmAma benim değer 8.güne göre düşük geldi bana inşallaj artış olur
Benim ayın 19.da test günüm canım Ya günümü beklerim yada dayanamayıp pzrtesi katlanmışmı diye bakarımOlur olur merak etme insallh sen ne zman vericeksin
Rica ederim cnm ne demekÇok teşekkürler yorumun için canm sağolasın için rahatladı biraz
Ya canim surada 3gun kalmis yap gitsin zaten önemli olan yükselişi iki kere daha vermen gerekicektie değerin duusk olduğu iicn doktor tekrar ister iyi duusn iyi olsunBenim ayın 19.da test günüm canım Ya günümü beklerim yada dayanamayıp pzrtesi katlanmışmı diye bakarımValla bilemedim ne yapcağımı düne kadar negatif diye üzülüyordum şimdide neolcak diye kendimi yiyiyorum Valla çokk zorr bu tüp bebek sürecii çokkkk duygu durumum allak pullak oldu
Evet progestan iğne benim. İki ampul tel seferde günde bir kere vurduruyorum. Esteofem sabah akşam 2 adet içiyorum birde corasprin günde bir tane kullandıklarım bu kadarProgeston bana fitil olarak verildi sizin iğne mi
Merhaba beni dongumun 18. Gunu cagirdi doktorum cuma gunuydu evelsigun kan verdim muayne etti kalinliga bakti kan sonucunda normal cikarsa haftaya cuma transfer yapariz dedi. Cok sukur hersey normal buda dongumun 25. Gunu oluyoMerhaba
36 yaşındayım, 28 Eylül'de 6 tane yumurta toplantı, 5'i iyi durumdaydı. Bunlardan 3'ü döllendi, birisi 5. gün, diğeri 6. güne geldi. Benim ilk tüp bebek denemem ancak biz kendi isteğimizle genetik tarama yaptırdık ve embriyolar dondu. 14 Ekim'de 6. gün olan embriyonun iyi durumda olduğunu ve bu döngüde transfer olabileceğimi öğrendim. Genetik test sonuçları gelmeden, reglimin 2. gününde estrofeme başlamıştım (11 Ekim). Günde 4 adet alıyorum. Salı günü(18 Ekim) kontrolden sonra transfer gününü yaklaşık öğreneceğim sanırım. Dondurulmuş transfer bekleyen var mı? Dondurulmuş olunca döngünün 17-18. gününde olabileceğini okudum, sizin kaçıncı günde oldu? Öyleyse, 29 ekim civarı transfer olacağım.
Güzel haberlerle gel inşallah canım sonucunu bizlerde bekliyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahGünaydın kızlar, ben de şimdi hazırlanıyorum evden çıkacağım. Kan vermek için. Sonucum negatif biliyorum ama yine de bir umut gideceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?