Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

10. Gün canım verdim bekliyorum bakalım yazarım tabi. Evdeki testler tamamen negatif olduğu için umudum yok açıkçası. Dondurulmuş iki embriyom var belki hemen yeni tedaviye başlarız

Hiç moral bozma dondurulmusun var hemen transfer edilir 0 dan baslamiycaksin. Sabırr insllh sağlıklı güzel hayırlı evlatları versin allhim hepimize

Hiç moral bozma dondurulmusun var hemen transfer edilir 0 dan baslamiycaksin. Sabırr insllh sağlıklı güzel hayırlı evlatları versin allhim hepimize
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim. Bu ikinci denemem. Artık yıprandım. Bir de amh düşük 0.7. Hatta belki daha da düşmüştür çünkü 5 ay önce yapıldı test.

Aslı Çiçek SMA Tip 1 ölümcül kas hastası

9 gün sonra Aslimizin ilk dogumgunu ve kampanyamizin hedefi %70 olmak. Ne olur bugün gezmeye ciktiginizda Asliyi da akliniza getirin ve bir kahve parasi da ona ayirin yalvariyoruz

Malatyada köyde yasiyor Asli, ulasim zor, bazen ambulans bile çıkamıyor kışın, gelse bile hastaneye varmasi 5 saat surekli elektrikleri gidiyor ve bu solunum cihazlarinin calismamasi demek. Bugun guzel insanlardan dekont bekliyoruz

Eklentiler

• IMG_-g9a9jt.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20221015-WA0004.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG-20221013-WA0007.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20221016-095842_Instagram.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar merhaba, ben de 3 sene ugrastim erkek infertilitesi yuzunden sukur kavustum bebegime, burada kim anne olmak istiyorsa Allah hepinize sağlıklı evlat versin ve en dogru zamanda versin Çok zor surecler cok yipratici bilirim. Paylastigim SMA hastasi bebek yardiminizi bekliyor, dogacak saglikli evlatlarinizin sadakalarina talibiz, Allah hic birseyi karsimiza tesaduf olarak cikarmaz, ben vesileyim, hayir islemenizi bekliyor belki Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…