- 26 Nisan 2022
- 1.470
- 1.648
- 83
- 35
Teşekkür ederim canım İnşaAllahGüzel haberlerle gel inşallah canım sonucunu bizlerde bekliyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Sonucunu direk yaz canım bugün kaçıncı gün kan vericeksinTeşekkür ederim canım İnşaAllah
10. Gün canım verdim bekliyorum bakalım yazarım tabi. Evdeki testler tamamen negatif olduğu için umudum yok açıkçası. Dondurulmuş iki embriyom var belki hemen yeni tedaviye başlarızSonucunu direk yaz canım bugün kaçıncı gün kan vericeksin
İns güzel sonuç alırsın yaa acildemi verdin yoksa sağlık ocagindami10. Gün canım verdim bekliyorum bakalım yazarım tabi. Evdeki testler tamamen negatif olduğu için umudum yok açıkçası. Dondurulmuş iki embriyom var belki hemen yeni tedaviye başlarız
İns güzel sonuç alırsın yaa acildemi verdin yoksa sağlık ocagindami
10. Gün canım verdim bekliyorum bakalım yazarım tabi. Evdeki testler tamamen negatif olduğu için umudum yok açıkçası. Dondurulmuş iki embriyom var belki hemen yeni tedaviye başlarız
Aynn canımAcilde verdim canım en geç yarım saate çıkar
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim. Bu ikinci denemem. Artık yıprandım. Bir de amh düşük 0.7. Hatta belki daha da düşmüştür çünkü 5 ay önce yapıldı test.Hiç moral bozma dondurulmusun var hemen transfer edilir 0 dan baslamiycaksin. Sabırr insllh sağlıklı güzel hayırlı evlatları versin allhim hepimize
Yaaa iki gün sonra tekrar dene bence belli olmazÇıktı kızlar maalesef negatif 1,2 çıktı biliyordum tutmadığını
Kız nasıl kuruma yaa öyle kurumami olurki yaaa valla üzüldümKizlar yine test yaptim negatif sanirim dunki kuruma cizgisiydi
maalesef nasip degilmis demekki
Canım zaten iki gün sonra regl günümYaaa iki gün sonra tekrar dene bence belli olmazhafizehanim25 onunda 2cikti oda bugün 12.gununtekrwr vericek insallh tekrarda yükselir belki geç tutunmuştur
Şimdi doktora desen diyicek 2gun sorna yine kan ver diye oyuzden dedimm allh yardımcınız olsun uzuluyorum valla yaaaCanım zaten iki gün sonra regl günüm
Canim olsa cikardi yarin kan vericem artik ama eminim %100 negatifKız nasıl kuruma yaa öyle kurumami olurki yaaa valla üzüldüm
Teşekkür ederim kuzum üzüntümü tarif edememŞimdi doktora desen diyicek 2gun sorna yine kan ver diye oyuzden dedimm allh yardımcınız olsun uzuluyorum valla yaaa
Kızlar merhaba, ben de 3 sene ugrastim erkek infertilitesi yuzunden sukur kavustum bebegime, burada kim anne olmak istiyorsa Allah hepinize sağlıklı evlat versin ve en dogru zamanda versinAslı Çiçek SMA Tip 1 ölümcül kas hastası
9 gün sonra Aslimizin ilk dogumgunu ve kampanyamizin hedefi %70 olmak. Ne olur bugün gezmeye ciktiginizda Asliyi da akliniza getirin ve bir kahve parasi da ona ayirin yalvariyoruz
Malatyada köyde yasiyor Asli, ulasim zor, bazen ambulans bile çıkamıyor kışın, gelse bile hastaneye varmasi 5 saatsurekli elektrikleri gidiyor ve bu solunum cihazlarinin calismamasi demek. Bugun guzel insanlardan dekont bekliyoruz
Dualarım senınle canımAcilde verdim canım en geç yarım saate çıkar
Canım sen kaçıncı gün test yaptın?leSourire naptin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?