Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Amin inşallah. Benim eşimde azospermi bende herhangi bir problem yok. İlk deneyimimizde bende çok dikkat ettim ama üçüncü gün ipliksi bir pıhtı gördüm iç çamaşırımda olmadı biliyordum ama son güne kadar da olabilir diye dikkat ettim. Dün ikinci kez transfer oldum bir kasık ağrım başladı ilk denediğimde böyle bir şey yaşamamıştım. Sizde oldu mu böyle bir şey ?

Çıktı kızlar maalesef negatif 1,2 çıktı biliyordum tutmadığını
Canım benim lütfen üzme kendini 2gün sonra yine tekrarlarsın reglime iki gün var demişsin benimde regli günüm dündü dün geceden beri ağrılarım var regli olucakmışım gibi yinede umudunu kaybetme kuzum

Teşekkür ederim canım normal İnşaAllah sen de canını sıkma bu ağrılar olur. İnşaAllah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Canım seninde 8.günün daha bende düne kadar yani 8.günümde hep negatif gördüm evdeki gebelik testlerinde senin gibi düşünerek gittim kan tahliline kesin negatif diye umutsuzlanma bence daha çok erken
canım yarın 9. Gün olucak yarın kan testi vericem bakalım
Beni en çok üzen dün pozitif çıkıp bugün negatif çıkması hayırlısı olsun yarın olsun ilk işim kan vermek

canım yarın 9. Gün olucak yarın kan testi vericem bakalım
Beni en çok üzen dün pozitif çıkıp bugün negatif çıkması hayırlısı olsun yarın olsun ilk işim kan vermek
Hiç üzme o tatlı canını kan tahlili ver en güzeli bende dün öyleydim kan tahlili verdim akşamıda silik çizgiyi gördümÇok erken davranıp kendimizi yıpratıyoruz işte böyle ahh ahh

Hiç üzme o tatlı canını kan tahlili ver en güzeli bende dün öyleydim kan tahlili verdim akşamıda silik çizgiyi gördümÇok erken davranıp kendimizi yıpratıyoruz işte böyle ahh ahh
Yarın haber veririm inşallah
Rabbim inşallah benimde yüzümü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…