Bugün 8. GünCanım sen kaçıncı gün test yaptın?
Amin inşallah. Benim eşimde azospermi bende herhangi bir problem yok. İlk deneyimimizde bende çok dikkat ettim ama üçüncü gün ipliksi bir pıhtı gördüm iç çamaşırımda olmadı biliyordum ama son güne kadar da olabilir diye dikkat ettim. Dün ikinci kez transfer oldum bir kasık ağrım başladı ilk denediğimde böyle bir şey yaşamamıştım. Sizde oldu mu böyle bir şey ?Ben ilk transferimde çok dikkat ettim hep yattım tuvalet harici kalkmadım baktılar bana hep. Bunda da öyle olsun istemedim o yüzden transferden önce temizliğimi yaptım buzdolabına yıkayıp salata malzemeleri hazırladım sonradan pratik olsun çok ayakta durmayayım diye. 2 gün yatıp dinlendim pek kalkmadım hazır yemekleri ısıtıp yedik. Sonradan ayaklandım evden çıkmadım ama hep bişeyler yaptım yavaş yavaş biraz yattım biraz çamaşır katladım mutfakta kendime yemek hazırladım ama asla ev süpürmedim itmeli şeyler yapmadım. Bazen bunaldım belirtilerm başlayınca vücut ağrılarım oldu dışardan döner filan söyledim hiç ummuyordum çünkü hamile kalacağımı aşırı dikkat etmedim 8. Gün erken genelik testim pozitif ve haftaya keseyi görmeye gideceğiz İnşallah Allah size de ennn kısa zamanda nasip etsin herseyin zamanı var 3,5 yıllık evliyim ilk kez gebelik testinde çift çizgiyi gördüm eşimde sperm sorunu var çok zor bir vaka Allah herkesin imtihanını kolaylaştırsın
İnsllh kanda çıkar ne diyeyim gerçekten üzüldüm forumdaki herkeisn allh yardımcısı olsun çok zor bı durumCanim olsa cikardi yarin kan vericem artik ama eminim %100 negatif
Canım benim lütfen üzme kendini 2gün sonra yine tekrarlarsın reglime iki gün var demişsin benimde regli günüm dündü dün geceden beri ağrılarım var regli olucakmışım gibi yinede umudunu kaybetme kuzumÇıktı kızlar maalesef negatif 1,2 çıktı biliyordum tutmadığını
Canım seninde 8.günün daha bende düne kadar yani 8.günümde hep negatif gördüm evdeki gebelik testlerinde senin gibi düşünerek gittim kan tahliline kesin negatif diye umutsuzlanma bence daha çok erkenCanim olsa cikardi yarin kan vericem artik ama eminim %100 negatif
Teşekkür ederim canım normal İnşaAllah sen de canını sıkma bu ağrılar olur. İnşaAllah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınCanım benim lütfen üzme kendini 2gün sonra yine tekrarlarsın reglime iki gün var demişsin benimde regli günüm dündü dün geceden beri ağrılarım var regli olucakmışım gibi yinede umudunu kaybetme kuzum
İnşallah canım benim rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahTeşekkür ederim canım normal İnşaAllah sen de canını sıkma bu ağrılar olur. İnşaAllah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
canım yarın 9. Gün olucak yarın kan testi vericem bakalımCanım seninde 8.günün daha bende düne kadar yani 8.günümde hep negatif gördüm evdeki gebelik testlerinde senin gibi düşünerek gittim kan tahliline kesin negatif diye umutsuzlanma bence daha çok erken
Hiç üzme o tatlı canını kan tahlili ver en güzeli bende dün öyleydim kan tahlili verdim akşamıda silik çizgiyi gördümcanım yarın 9. Gün olucak yarın kan testi vericem bakalım
Beni en çok üzen dün pozitif çıkıp bugün negatif çıkması hayırlısı olsun yarın olsun ilk işim kan vermek
Yarın haber veririm inşallahHiç üzme o tatlı canını kan tahlili ver en güzeli bende dün öyleydim kan tahlili verdim akşamıda silik çizgiyi gördümÇok erken davranıp kendimizi yıpratıyoruz işte böyle ahh ahh
AminnnnnYarın haber veririm inşallah
Rabbim inşallah benimde yüzümü güldürür
Bn 9.gun test yaptımCanım sen kaçıncı gün test yaptın?
Canim senin 9. Gun degerin kactiBn 9.gun test yaptım
Sağlık olsun, herşeyin başı..Çıktı kızlar maalesef negatif 1,2 çıktı biliyordum tutmadığını
Canım üzüldüm gerçekten evet çok zor birsurec ama pes etme ümidini hiç kaybetme, Rabbım hepimize nasip etsin. Dualarımız bir olsunÇıktı kızlar maalesef negatif 1,2 çıktı biliyordum tutmadığını
Kimyasal da bile silikleşerek gitmişti niye böyle oldu kiEki Görüntüle 3146268
Gercekten aklim almiyo kizlar ya nasil boyle bisey olabilir delircem resmen
Anlamiyorum valla saka gibi acaba bu fotoyumu atsam’doktorumaKimyasal da bile silikleşerek gitmişti niye böyle oldu ki
Gününüzü bekleyin tarzında şeyler söylerler ama bence yine de bir atın bilsinlerAnlamiyorum valla saka gibi acaba bu fotoyumu atsam’doktoruma
Ya acaba bugün yaptığında bir bozukluk mu var kuzum ya nasıl olur gerçekten böyleAnlamiyorum valla saka gibi acaba bu fotoyumu atsam’doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?