- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
Bende ilk defa görüyorum. Doktoruna gönder olmadı acilde kan ver canım böyle daha çok stres oluyorsun yaşıyorsunEki Görüntüle 3146268
Gercekten aklim almiyo kizlar ya nasil boyle bisey olabilir delircem resmen
69,66 çıktı valla bu akşam acilde tekrar kan vericem ama çok heyacnliyim ya düşük çıkarsa diye kalp atisni duyana kadar herhalde bende rahat edemicemmmCanim senin 9. Gun degerin kacti
Canım doktoruna yasa asistana durumu bildir, krem veya başka bir şey söylerKızlar progestan fitil beni mantar yaptı , fitil olarak kullanıp benim gibi sorun yaşayan var mı aranızda ?
Gününüzü bekleyin tarzında şeyler söylerler ama bence yine de bir atın bilsinler
Ya acaba bugün yaptığında bir bozukluk mu var kuzum ya nasıl olur gerçekten böyleat bence doktoruna
Bence test bozuksa dünkü bozukturBende ilk defa görüyorum. Doktoruna gönder olmadı acilde kan ver canım böyle daha çok stres oluyorsun yaşıyorsun
Mantar olduğunu nqsil anladın canım bnde çok zorlanıyorum su fitil olayında artık sokamiyorumKızlar progestan fitil beni mantar yaptı , fitil olarak kullanıp benim gibi sorun yaşayan var mı aranızda ?
Git kan ver der bende atmıştım direk kan ver dediBence test bozuksa dünkü bozuktur
Doktoruma attım kızlar git kan ver derse hemen gidicem
Kizz o 7.gun bildiğin beş belli gerçekten iğnenin etksii olamaz diye düşünüyorum 8dede sanki silik gibi bişey var ama bnm anlamadım daha koyu çıkması gerekirdi acaba dusukmu oluyo yayaEki Görüntüle 3146268
Gercekten aklim almiyo kizlar ya nasil boyle bisey olabilir delircem resmen
Bakalım ne diycek bence 11. Günü bekle diycekGit kan ver der bende atmıştım direk kan ver dedi
Canım ben çatlatma iğnesi olmadım dondurulmuş embriyo benimkiKizz o 7.gun bildiğin beş belli gerçekten iğnenin etksii olamaz diye düşünüyorum 8dede sanki silik gibi bişey var ama bnm anlamadım daha koyu çıkması gerekirdi acaba dusukmu oluyo yaya
Bencede zaten geç vermen daha iyi çünkü şimdi negatif çıksa morleim bozulucak ama bnce var gibi yaa neden okadar silik çıksın bnmkide senin gibi çıkmış vallaBakalım ne diycek bence 11. Günü bekle diycek
Birisi fitilin ucunu biraz ıslatıyorum rahT oluyor yazmıştı canım bi dene istersenMantar olduğunu nqsil anladın canım bnde çok zorlanıyorum su fitil olayında artık sokamiyorum
İnşallah senin gibi güzel haberler alırım yaBencede zaten geç vermen daha iyi çünkü şimdi negatif çıksa morleim bozulucak ama bnce var gibi yaa neden okadar silik çıksın bnmkide senin gibi çıkmış valla
Ee ozman keisnlikle varr acaba birimi tuttu bnce doktoruna yaz düzgün bı skeilde bakalım ne diyicekCanım ben çatlatma iğnesi olmadım dondurulmuş embriyo benimki
Düşükten korkuyorum zaten ya
İnşallah canım yaaa bnce olmasa net çıkmazdı çizgi ins kimyasal olmassin dinlen lütfen evdeİ
İnşallah senin gibi güzel haberler alırım ya
Bı deneyim öyle bnm rahim duvarım herhalde çok kapandı oyzuden çok zorlanıyorumBirisi fitilin ucunu biraz ıslatıyorum rahT oluyor yazmıştı canım bi dene istersen
Yazdım canım şimdi dönüş bekliyorum doktorumdan inş bi sıkıntı yaratmaz bugün transferin 5. GünüCanım doktoruna yasa asistana durumu bildir, krem veya başka bir şey söyler
Hadi inş hayırlı haberler cnmBence test bozuksa dünkü bozuktur
Doktoruma attım kızlar git kan ver derse hemen gidicem
Benim daha önce de sık tekrarlayan mantar problemim vardı cnm . O yüzden ayırt edebiliyorum . Hem kaşıntı var hem de peynir kesiği akıntı var ama normal fitil akıntısından farklı. Rengi de hafif yeşilimsi. O zor sokmayı bende yaşıyorum cnm hormonlardan kalınlaşma çok oluyor ya ondan dar kaldı alan dimi içinde ?Mantar olduğunu nqsil anladın canım bnde çok zorlanıyorum su fitil olayında artık sokamiyorum
Aynn canimm deidgin gibi ozman bnde mantar yok çok şükür bişey gozukmuyo ama sanki idrarımı yaparken koku geliyo acaba diyorum ilaclardanmi kokuyoBenim daha önce de sık tekrarlayan mantar problemim vardı cnm . O yüzden ayırt edebiliyorum . Hem kaşıntı var hem de peynir kesiği akıntı var ama normal fitil akıntısından farklı. Rengi de hafif yeşilimsi. O zor sokmayı bende yaşıyorum cnm hormonlardan kalınlaşma çok oluyor ya ondan dar kaldı alan dimi içinde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?