Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar progestan fitil beni mantar yaptı , fitil olarak kullanıp benim gibi sorun yaşayan var mı aranızda ?

Gününüzü bekleyin tarzında şeyler söylerler ama bence yine de bir atın bilsinler
Ya acaba bugün yaptığında bir bozukluk mu var kuzum ya nasıl olur gerçekten böyle at bence doktoruna
Bende ilk defa görüyorum. Doktoruna gönder olmadı acilde kan ver canım böyle daha çok stres oluyorsun yaşıyorsun
Bence test bozuksa dünkü bozuktur
Doktoruma attım kızlar git kan ver derse hemen gidicem

Eki Görüntüle 3146268
Gercekten aklim almiyo kizlar ya nasil boyle bisey olabilir delircem resmen
Kizz o 7.gun bildiğin beş belli gerçekten iğnenin etksii olamaz diye düşünüyorum 8dede sanki silik gibi bişey var ama bnm anlamadım daha koyu çıkması gerekirdi acaba dusukmu oluyo yaya

Kizz o 7.gun bildiğin beş belli gerçekten iğnenin etksii olamaz diye düşünüyorum 8dede sanki silik gibi bişey var ama bnm anlamadım daha koyu çıkması gerekirdi acaba dusukmu oluyo yaya
Canım ben çatlatma iğnesi olmadım dondurulmuş embriyo benimki
Düşükten korkuyorum zaten ya

Mantar olduğunu nqsil anladın canım bnde çok zorlanıyorum su fitil olayında artık sokamiyorum
Benim daha önce de sık tekrarlayan mantar problemim vardı cnm . O yüzden ayırt edebiliyorum . Hem kaşıntı var hem de peynir kesiği akıntı var ama normal fitil akıntısından farklı. Rengi de hafif yeşilimsi. O zor sokmayı bende yaşıyorum cnm hormonlardan kalınlaşma çok oluyor ya ondan dar kaldı alan dimi içinde ?

Aynn canimm deidgin gibi ozman bnde mantar yok çok şükür bişey gozukmuyo ama sanki idrarımı yaparken koku geliyo acaba diyorum ilaclardanmi kokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…