Prowoman kullan dondurulmuş varmış belki doktor havuzda yapar bir tane bile yumurta yetiyor. İyi düşün benim 3 deneme bu da olmadı gibi hissediyorum ama deniycem tekrar olmazsa vitamin kullan mutlaka nasip eden Allah dilerse olur mücadeleye devamİnşaAllah canım çok teşekkür ederim. Bu ikinci denemem. Artık yıprandım. Bir de amh düşük 0.7. Hatta belki daha da düşmüştür çünkü 5 ay önce yapıldı test.
Prowomen sayesinde 7 yumurta oluştu zaten canım çok teşekkür ederim. İnşaAllah tutar senin. Rabbim yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllahProwoman kullan dondurulmuş varmış belki doktor havuzda yapar bir tane bile yumurta yetiyor. İyi düşün benim 3 deneme bu da olmadı gibi hissediyorum ama deniycem tekrar olmazsa vitamin kullan mutlaka nasip eden Allah dilerse olur mücadeleye devam
Âmin canım. Allah razı olsun. Rabbim sizlere pozitif görmeyi nasip eylesin. İnşaAllah bir dahaki sefere :/Canım üzüldüm gerçekten evet çok zor birsurec ama pes etme ümidini hiç kaybetme, Rabbım hepimize nasip etsin. Dualarımız bir olsun
Teşekkür ederim canımSağlık olsun, herşeyin başı..
Prowomen sayesinde 7 yumurta oluştu zaten canım çok teşekkür ederim. İnşaAllah tutar senin. Rabbim yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllah
İnşaAllah canım hepinizi çok iyi anlıyorum. Rabbim meleklerimizi bir an evvel sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllahİnşallah duanıza unutmayın:) üzül ama pes etme bu kadar zorsa Allah guzellestiriyordur mutlaka bir kolaylık verecek Rabbım hersey gönlünce olsun insllh
Ama sanki bi goge var gibi canım ikinci testinde yaa dunki yaptiginda hic kuruma cizgisine de benzemiyo ki sen yarin birde normal kaset test yapsana onda çıkar vadra bu erken testlwr fiyaskodan baska bisey degil heralde yaaEki Görüntüle 3146268
Gercekten aklim almiyo kizlar ya nasil boyle bisey olabilir delircem resmen
Bende fitil kullanıyorum da canım hiç oyle bisey gelmedi basimay doktoruna söyle istersenKızlar progestan fitil beni mantar yaptı , fitil olarak kullanıp benim gibi sorun yaşayan var mı aranızda ?
Valla bende yarın transfer olacagim bu ikinci denemem onceki denememde de fitil kullaniyordum boyle bisey hic basima gelmedi bende zor sokuyorum valla yaa elime bisey değiyo sanki değişikBı deneyim öyle bnm rahim duvarım herhalde çok kapandı oyzuden çok zorlanıyorum
Aynen ilaçlar kokuyor bence bende o kokuyu alıyorum cnmAynn canimm deidgin gibi ozman bnde mantar yok çok şükür bişey gozukmuyo ama sanki idrarımı yaparken koku geliyo acaba diyorum ilaclardanmi kokuyo
Benim zaten daha önceden hep tekrarlayan mantar problemim vardı şimdi hep ıslak kalması direk tetikledi cnm . Aman başına gelmesin de zaten gerçekten zor illet bişey . Doktoruma yazdım da pazar diye herhalde tek tik olarak kaldı iletilmedi henüz eğer bi kaç saat daha görmezse arayayım diyorumBende fitil kullanıyorum da canım hiç oyle bisey gelmedi basimay doktoruna söyle istersen
Aynen canim olmadi oyle yap mantarsa kötü oluyo yaa benimdw cok basima geliyo o mahvediyo insanı fitili keser baska biseu verirdi belkiBenim zaten daha önceden hep tekrarlayan mantar problemim vardı şimdi hep ıslak kalması direk tetikledi cnm . Aman başına gelmesin de zaten gerçekten zor illet bişey . Doktoruma yazdım da pazar diye herhalde tek tik olarak kaldı iletilmedi henüz eğer bi kaç saat daha görmezse arayayım diyorum
Ahh yarın mıValla bende yarın transfer olacagim bu ikinci denemem onceki denememde de fitil kullaniyordum boyle bisey hic basima gelmedi bende zor sokuyorum valla yaa elime bisey değiyo sanki değişik
Beraber gidiyoruz canım aynı gün transferimiz olmustuYazdım canım şimdi dönüş bekliyorum doktorumdan inş bi sıkıntı yaratmaz bugün transferin 5. Günü
Aynen bende merak ediyorumKızlar pozitif olanlar belirtileriniz neydi gün gün yazsanız da :) herkesin tabi farklı kimi adet olacak kimi gebelik ama merak ediyoruzpozitifler ne belirti verdi kaçıncı gun
Canım valla mikroskopla inceler gibi inceliyorum 3 saattir gölge felan yokAma sanki bi goge var gibi canım ikinci testinde yaa dunki yaptiginda hic kuruma cizgisine de benzemiyo ki sen yarin birde normal kaset test yapsana onda çıkar vadra bu erken testlwr fiyaskodan baska bisey degil heralde yaa
Zaten göbekten iğne de vuruluyorum cnm belki fitili keser iğneye devam et sadece der . Aynen cnm vallahi beter bişey çoğu kadının ortak sorunu bi de böyle bi özel dönemde olunca insan tedirgin oluyor . Hep stres içindeyiz Allah yardımcımız olsunAynen canim olmadi oyle yap mantarsa kötü oluyo yaa benimdw cok basima geliyo o mahvediyo insanı fitili keser baska biseu verirdi belki
Aynen canım beklemesi çok zor ya gece 4 te uyandım idrar testi yaptım negatif tabiBeraber gidiyoruz canım aynı gün transferimiz olmustu
Hadi hayırlı olsun inş canım sağlıkla bebişlerine kavuş doğana kadar hep seninle kalsınlar inşValla bende yarın transfer olacagim bu ikinci denemem onceki denememde de fitil kullaniyordum boyle bisey hic basima gelmedi bende zor sokuyorum valla yaa elime bisey değiyo sanki değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?