Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

İnşaAllah canım çok teşekkür ederim. Bu ikinci denemem. Artık yıprandım. Bir de amh düşük 0.7. Hatta belki daha da düşmüştür çünkü 5 ay önce yapıldı test.
Prowoman kullan dondurulmuş varmış belki doktor havuzda yapar bir tane bile yumurta yetiyor. İyi düşün benim 3 deneme bu da olmadı gibi hissediyorum ama deniycem tekrar olmazsa vitamin kullan mutlaka nasip eden Allah dilerse olur mücadeleye devam

Prowomen sayesinde 7 yumurta oluştu zaten canım çok teşekkür ederim. İnşaAllah tutar senin. Rabbim yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllah

Prowomen sayesinde 7 yumurta oluştu zaten canım çok teşekkür ederim. İnşaAllah tutar senin. Rabbim yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyorum İnşaAllah

İnşallah duanıza unutmayın:) üzül ama pes etme bu kadar zorsa Allah guzellestiriyordur mutlaka bir kolaylık verecek Rabbım hersey gönlünce olsun insllh

İnşallah duanıza unutmayın:) üzül ama pes etme bu kadar zorsa Allah guzellestiriyordur mutlaka bir kolaylık verecek Rabbım hersey gönlünce olsun insllh
İnşaAllah canım hepinizi çok iyi anlıyorum. Rabbim meleklerimizi bir an evvel sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah

Eki Görüntüle 3146268
Gercekten aklim almiyo kizlar ya nasil boyle bisey olabilir delircem resmen
Ama sanki bi goge var gibi canım ikinci testinde yaa dunki yaptiginda hic kuruma cizgisine de benzemiyo ki sen yarin birde normal kaset test yapsana onda çıkar vadra bu erken testlwr fiyaskodan baska bisey degil heralde yaa

Kızlar pozitif olanlar belirtileriniz neydi gün gün yazsanız da :) herkesin tabi farklı kimi adet olacak kimi gebelik ama merak ediyoruz pozitifler ne belirti verdi kaçıncı gun

Bende fitil kullanıyorum da canım hiç oyle bisey gelmedi basimay doktoruna söyle istersen
Benim zaten daha önceden hep tekrarlayan mantar problemim vardı şimdi hep ıslak kalması direk tetikledi cnm . Aman başına gelmesin de zaten gerçekten zor illet bişey . Doktoruma yazdım da pazar diye herhalde tek tik olarak kaldı iletilmedi henüz eğer bi kaç saat daha görmezse arayayım diyorum

Aynen canim olmadi oyle yap mantarsa kötü oluyo yaa benimdw cok basima geliyo o mahvediyo insanı fitili keser baska biseu verirdi belki

Ama sanki bi goge var gibi canım ikinci testinde yaa dunki yaptiginda hic kuruma cizgisine de benzemiyo ki sen yarin birde normal kaset test yapsana onda çıkar vadra bu erken testlwr fiyaskodan baska bisey degil heralde yaa
Canım valla mikroskopla inceler gibi inceliyorum 3 saattir gölge felan yok
Evde test kalmadı artık
Yarın kan vericem ya bakalım
Doktorumdanda görüldü yedim sagolsun bugün pazar rahatsız ediyorım diye trip attı galiba

Aynen canim olmadi oyle yap mantarsa kötü oluyo yaa benimdw cok basima geliyo o mahvediyo insanı fitili keser baska biseu verirdi belki
Zaten göbekten iğne de vuruluyorum cnm belki fitili keser iğneye devam et sadece der . Aynen cnm vallahi beter bişey çoğu kadının ortak sorunu bi de böyle bi özel dönemde olunca insan tedirgin oluyor . Hep stres içindeyiz Allah yardımcımız olsun

Beraber gidiyoruz canım aynı gün transferimiz olmustu
Aynen canım beklemesi çok zor ya gece 4 te uyandım idrar testi yaptım negatif tabi sonra internetten embriyo tutunma sürecine baktım kanda bile 6. Gün hcg yeni salgılanmaya başlıyormuş 5. Gün embriyosunda , ki bi kaç gün sonra idrara geçiyormuş . İçim rahatladı biraz Bi de regl ağrısı olduğu için çok tedirginim ondan duramadım yaptım . Tabi biraz sabırsızlıkta var bende sende durumlar nasıl ?

Valla bende yarın transfer olacagim bu ikinci denemem onceki denememde de fitil kullaniyordum boyle bisey hic basima gelmedi bende zor sokuyorum valla yaa elime bisey değiyo sanki değişik
Hadi hayırlı olsun inş canım sağlıkla bebişlerine kavuş doğana kadar hep seninle kalsınlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…