- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
- 33
Canım bnm 5.gune kadar hafif batmalarim oluyordu kramp tarzı ama hep sağ tarafima giriyordu batmadan başka hiç bişey yoktu bnde 5.gun daha şiddetliydi batman sağ tarafım çok siddetlenmisti birden kesildi sonra 7.gun adet ağrısı çektim bacaklarım çok sızlıyordu ve belim kopuyordu 8.gunde yine devam etti adet ağrısı başka hiç biseyim yoktu ama hiç batma yaşamadım o 5.gunden sonra 9.gunde sadece belim ağrıyordu ama sanırım ayakta çok durmaktandi öyle forumdaki lerden cesaret alıp gidip erken gebelik testi aldım ve ben sokkk çift çizgi sonra akşam gidip kan verdim pzoitif bu akşam tekra vericem ins güzel sonuç alırım... 10'11'12.gunlerimdede dudaklarım kurumaya başladı belirtim bilmiyorumm sonra ishalim ve arada yine adet ağrısı cekiyrium bacakalrimi sizliyo başka da hiç değişik belirtim yok şuandada iyim çok şükür zaten genelde kusma bulantı 5.haftadan sonra başlıyormuş gerçi bnim arada midem bulanıyor ama herhalde pskilojikKızlar pozitif olanlar belirtileriniz neydi gün gün yazsanız da :) herkesin tabi farklı kimi adet olacak kimi gebelik ama merak ediyoruzpozitifler ne belirti verdi kaçıncı gun
Aynen yarın canım Rabbim yardımcımız olsunAhh yarın mı
Hahahah olabilir canım kan ver bakalim insallah guzel sonuçlar alırsın canımCanım valla mikroskopla inceler gibi inceliyorum 3 saattir gölge felan yok
Evde test kalmadı artık
Yarın kan vericem ya bakalım
Doktorumdanda görüldü yedim sagolsunbugün pazar rahatsız ediyorım diye trip attı galiba
Allah yardımcın olsun canım muhakkak haber et yarın, dualarım seninleAynen yarın canım Rabbim yardımcımız olsunsenin nasil gidiyor canım
Benim de pgt'li transfer oldu, zorluyorum kendimi test yapmamak adına. 10. gün erken daha değerlendirmek için, mühim olan düzenli olarak artması. Stres yapmayın lütfen, inşallah güzel geçsinHanımlar merhaba bugün 5.gun pgtli sağlıklı embriyomun 10. Gün değeri 13 çıktı moralim çok bozuldu acaba değerim artarmı birde bugünde dahil evde her türlü testde silikde olsa çizgi çıkıyor ve bildiğim kadarıyla sağlıksız olursa kimyasal oluyor yani pgt de sağlıklı gelen embriyonun kimyasal olma ihtimali varmı
Offf sorma valla canımZaten göbekten iğne de vuruluyorum cnm belki fitili keser iğneye devam et sadece der . Aynen cnm vallahi beter bişey çoğu kadının ortak sorunu bi de böyle bi özel dönemde olunca insan tedirgin oluyor . Hep stres içindeyiz Allah yardımcımız olsun
Amin canım sonu güzel oluda bunları hep unutturur inşallahZaten göbekten iğne de vuruluyorum cnm belki fitili keser iğneye devam et sadece der . Aynen cnm vallahi beter bişey çoğu kadının ortak sorunu bi de böyle bi özel dönemde olunca insan tedirgin oluyor . Hep stres içindeyiz Allah yardımcımız olsun
Ahhh canım amin inşallah bizde artik o pozitifleri görüruzde kucağımiza alırız inşallah bebislerimiziHadi hayırlı olsun inş canım sağlıkla bebişlerine kavuş doğana kadar hep seninle kalsınlar inş
Haber ederim canım amin inşallahAllah yardımcın olsun canım muhakkak haber et yarın, dualarım seninle
4. Günüm kuzum bilmiyorum nasıl gittiğini
Merhaba Benimde 14 ekim transferim :) üçüncü gün embriyosu aşırı gazım var ilkgünden beri gazdan patlıyorum hayırlısı olsun sizi takip ediyorum14ekim transferim yapıldı. Bu 3.denememiz inşallah bu sefer olacak hep birlikte sevineceğiz
Ne güzel inşallah pozitif sonucu da aynı zaman alırızMerhaba Benimde 14 ekim transferim :) üçüncü gün embriyosu aşırı gazım var ilkgünden beri gazdan patlıyorum hayırlısı olsun sizi takip ediyorum
Test yapsan bile kan testini görmek isteyeceksin. Yine stres olacaksın. Çıkmazsa üzüleceksin ve belki de olacak birşeyi engelleyeceksin. Gebelik strese gelmez pozitif olacak gibi düşünmelisin. Belirti arama benim mide bulantısı koku hassasiyeti ateş basması ve bel ağrısı yeni başladı. İnşallah pozitif olacakBenim de pgt'li transfer oldu, zorluyorum kendimi test yapmamak adına. 10. gün erken daha değerlendirmek için, mühim olan düzenli olarak artması. Stres yapmayın lütfen, inşallah güzel geçsin
Pgt yapmadan önce de araştırmıştım, maalesef kimyasal olma ihtimali var, çok daha düşük bı ihtimal ama varmış. Ancak bunu düşünüp de can sikmak sadece bize ve embriyoya sıkıntı yaratıyor, valla ben de bilemiyorum tam olarak sakın nasıl kalınır da bı şekilde becermemiz lazım
Tüm emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah benim daha ilk denemem bi bilenmezdeyim benimki tek embriyo sizin de gönlünüze göre versin. belirtiler peki ne zaman başlayacak benim gaz şikayetim progesteron yüzündenmiş başkada bişey hissetmiyorumNe güzel inşallah pozitif sonucu da aynı zaman alırızbenim 5.gün 2 embriyo transfer edildi ama bu 3.denememiz olduğundan korkuyorum işte :/
Ooo fena merak var kendimi o kadar zor dururuyorum ki anlatamam, karın ağrısı haricinde bisey yok. İnşallah hayırlısı olur cümlemiz içinAynen canım beklemesi çok zor ya gece 4 te uyandım idrar testi yaptım negatif tabisonra internetten embriyo tutunma sürecine baktım kanda bile 6. Gün hcg yeni salgılanmaya başlıyormuş 5. Gün embriyosunda , ki bi kaç gün sonra idrara geçiyormuş . İçim rahatladı biraz Bi de regl ağrısı olduğu için çok tedirginim ondan duramadım yaptım . Tabi biraz sabırsızlıkta var bende sende durumlar nasıl ?
Canım bugunmü yaptın 8. Testi o çizgi nasıl yok oluyor bir sonraEki Görüntüle 3146268
Gercekten aklim almiyo kizlar ya nasil boyle bisey olabilir delircem resmen
Hadi hayırlısı canım Allah gönlüne göre versinAynen yarın canım Rabbim yardımcımız olsunsenin nasil gidiyor canım
Doktorun cevap verdi mi canımBence test bozuksa dünkü bozuktur
Doktoruma attım kızlar git kan ver derse hemen gidicem
Demekki dünkü test yanlıs canımCanım bugunmü yaptın 8. Testi o çizgi nasıl yok oluyor bir sonra
Engüzeli kan testi yaptır canım bu evdeki gebelik testleri insana kafayı yedirtiyor günlerdir bende kendimi mahvettim hep böyleDemekki dünkü test yanlıs canım
Yok gördü ama cevaplamadıDoktorun cevap verdi mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?