Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ben hiç fitil kullanmadım mesela hala karından progesteron iğnesi vuruluyorum sabah akşam birde estoferm içiyorum sabah iki akşam iki olarak neden fitili vermedi doktorum hiçbir fikrim yok

Yani canım geçen ayki regli tarihi neydi benim reglim her ay 26 günde bir olur yani ilk gününden itibaren ben 26 gün sayarım ve hiçte şaşmaz, tabi bu periyot her kişiden kişiye doğuyor değişiyor
Bnim degisiyo ne zaman yumurtlarsam ondan 14gun sayıyorum ozman oluyorum 35gunde bı oluyo genelde bazen ama 39a denk geluyo oda yumurtlama günü geçince adette gecikiyo oyzuden diyorum acaba çatlatma iğnesinden 14gunmu saysam

Bencede haklısın bekleyip ve yaşayıp göreceğiz:)

Ben hiç fitil kullanmadım mesela hala karından progesteron iğnesi vuruluyorum sabah akşam birde estoferm içiyorum sabah iki akşam iki olarak neden fitili vermedi doktorum hiçbir fikrim yok
Değerin yüksektir ekstra fitile gerek görmemiştir cnm . Bende sabah iki akşam iki estrofem kullanıyorum . Hormon bombasına döndük

Canım turşu yeme ya da çok az ye tansiyonun çıkar ve bebek için iyi değil çok tuzlu çünkü yeme

Herkesin bünyesi farklı ve her doktorun tedavi şekli farklı o yüzden canım doktoruna güven boşver

Bende öğlen 12 buçuk estrofem 2 adet,gece 2 adet toplamda 4 estrofem içiyorum coraspin ve folik asit her akşam 1er tane her gün progestan 100 mg kalçadan iğnem var bu kadar ama alıştım ilaçlar hiç sıkıntı değil benim için yeterki bebek olsun da iğne çok acıtıyo ama yapcak bişey yok

Kizlarrr yaa hepinizin tedavisini okudum neden ben hep iğne vuruluyorum sizin çocuğunuz hapta kullanıyorsunuz bn sadece iğne ve fıtıl başka hiç bişey kullanmıyorum acaba doktora bana neden hep iğne verdi çok merak ediyorum

Bende öyle diyordum ama iğne olmaktan kalçamda taş gibi şişlikler oluştu iğne zor giriyo artık haftaya doktora gidince söyleyeceğim zaten keseyi görünce ilaçlarını yeniden düzenleyeceğiz dedi ve progestan iğne benim her gün 100 mg doz bi kutuda 5 ampul var 2,5 günlük ilacım 137 lira yani haftalık iğne parası 560 lira az değil yani ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum

Bünyen farklıdır canım endişe etme. Ben günde 4 estrofem 1 coraspin 1 folik asit 3 kez progestan fitil(şuanda fitil mantar yaptığı için iğneye döndüm hergün iğne oluyorum) bu kadar kese görününce değişiyormuş ilaçlar hepimizin vücudu farklı yaşlarımız yumurtalıklarımız rahmimiz farklı

Doğru diyorsun bn progesteron iğne oscopar iğne fitil ve vitamin okadar bu arada değerim 211cikti bugün 12.gunim 9.gun 69du sizce iyi çıkmış mi değer nasil

Bide kızlar inanırmısınız inanmaz mısınız bilmiyorum ama ben 3,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadım hiç korunmamamıza rağmen. Herkes bana subyan olabilir hocaya git dedi biz gitmedil yoktur diye. Bi gittik varmış hoca dediki sen bu şekilde hamile kalamazsın çok kötü çarpmış dedi hamile kalırsan hemen gel bebek için yenileyeceğiz muskanı dedi. ben tabi korkudan yanlız bile kalamadım günlerce kabuslar rüyalar ilk transferim mayıs ayında oldu transferden sonra çocukla ilgili çok kötü kabuslar gördüm hatta negatifi öğrenince üzülemedim bile çünkü hayırlı değildi demekki benim için dedim kabus filan görünce. Meğersem eşimle bende subyan varmış hoca muska yaptı sadece banyoda çıkartıyorum. Geçen ay yaptı muskayı bu ay ki transferm tuttu şuan da. Ve suya atmak için kağıt verdi 7 gün eşimle o suyu içiyoruz şuan da bebeği korumak amaçlı. Hiç gitmediyseniz mutlaka hocaya bi görünün

Doğru diyorsun bn progesteron iğne oscopar iğne fitil ve vitamin okadar bu arada değerim 211cikti bugün 12.gunim 9.gun 69du sizce iyi çıkmış mi değer nasil
Süperrr değerin çok sevindim Allahın izniyle böyle devam edecek. 140 olması beklenirken 211 çıkmış benimde aynı şekilde 3 kat arttı 4 gün sonra da artarsa aynen böyle doktor direk keseye çağırıyor daha gerek yok kan verme dedi bana da

11inde oldum ben, yarın 6ya girecek . Kan testi için 12yi beklicem inşallah yani sabredebilirsem
Aynen dedigin gibi normalde hamile kalındığı regl gecikince anlaşılıyor kimsenin test baktığı yok, sonradan mi artar baştan mi hızlı gider belli değil. İnşallah güzel olur sonucu, olmazsa da şükür bak gene şans devam ediyor, içini bunaltma
Benim doğal yolla olan ve sonra kürtaj olan gebeliklerim var ondan pgt yaptırdım. Kurtajlar da yapışıklık yapmıştı, açıldı Histereskopiyle ama eskisi gibi olur mu bilemem. Şu yapisiklik işi olmasaydı hiç endişe etmezdim tutunma olayından, sen de gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…