Ben hiç fitil kullanmadım mesela hala karından progesteron iğnesi vuruluyorum sabah akşam birde estoferm içiyorum sabah iki akşam iki olarak neden fitili vermedi doktorum hiçbir fikrim yokBana da duo balance bv diye bişey yazdı , fitile şimdilik devam geçmezse eğer keseriz iğnelerin dozunu arttırırız dedi çünkü günde 1 kez iğne vuruluyorum zaten bir de benim ottoimmun rahatsızlığım var vücudum bebekle savaşıyor onun için hem kortizon hem de bu progesteron hormonunu yüksek doz kullanıyorum . Bakalım günde 2 kez iğne vurulmayı tercih ederim inş bıraktırır fitili kısa zamanda çok sancılı bir durum . Sana da geçmiş olsun canım
Hayırlı uğurlu olsun İnşallah sağlıkla dünyaya gelirler5. Hafta da gozukuyo diyolar bnde bı hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ama çok w merak ediyorum
Bnim degisiyo ne zaman yumurtlarsam ondan 14gun sayıyorum ozman oluyorum 35gunde bı oluyo genelde bazen ama 39a denk geluyo oda yumurtlama günü geçince adette gecikiyo oyzuden diyorum acaba çatlatma iğnesinden 14gunmu saysamYani canım geçen ayki regli tarihi neydi benim reglim her ay 26 günde bir olur yani ilk gününden itibaren ben 26 gün sayarım ve hiçte şaşmaz, tabi bu periyot her kişiden kişiye doğuyor değişiyor
Bencede haklısın bekleyip ve yaşayıp göreceğiz:)Benim de biraz bel ağrım var ara ara kasıklarımda sızlamalar oluyor ama inanın bunlar hiçbir şey değil çünkü önceki 2 negatifte de aynı şeyler yaşadım hatta birinde 3.gün kahverengi lekelenmem bile olmuştu çok umutlanmıştım ama hiç pozitifi göremedim çok heyecanlısındır hissediyorum ama belirti aramamak en iyisi bence
Değerin yüksektir ekstra fitile gerek görmemiştir cnm . Bende sabah iki akşam iki estrofem kullanıyorum . Hormon bombasına döndükBen hiç fitil kullanmadım mesela hala karından progesteron iğnesi vuruluyorum sabah akşam birde estoferm içiyorum sabah iki akşam iki olarak neden fitili vermedi doktorum hiçbir fikrim yok
Beklemek çok zor ama bu kez erken test yapmicam zaten transfer günü çatlatma iğnesi de oldum testler yanıltıcı olur diye düşünüyorumBencede haklısın bekleyip ve yaşayıp göreceğiz:)
Son adet tarihin ne zaman canımDoktora gideceğim pazartesi ama kese görünür mü bilinmez bakalım hayırlısı
Amim canım insallahy Rabbim hepimizin kucağını doldursunHadi hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin
Canım turşu yeme ya da çok az ye tansiyonun çıkar ve bebek için iyi değil çok tuzlu çünkü yemeVallahi canım ben de pozitif miyim tam olarak bilmiyorum ama 8.gün Değerim 20.88 çıktı bakalımbelirtilerima gelirsek ben hep olumsuz düşündüğüm için aslında hiç gebelik belirtisi olarak düşünmedim açıkçası benim transferden itibaren sürekli olan bir kasık ağrım, ve bel ve bacak ağrım oldu Onun haricinde akşamları özellikle sürekli sıcak basması terlemelerim oldu ama sanırım hiç yaşamadığım göğüs şişkinliği ve acılarım oldu çünkü ben regli olduğum da bile hiç göğüslerime acımazdı belki hafif dolgunluk olurdu ama böyle bir acı hiç yaşamadım dokunamıyorum bile koltuk altından başlıyor Regli olmam gerekiyordu olmadım ama olacakmışım gibi çok sancılarım oluyor çünkü regli sürecim çok sancılı geçer benim ama şu anda Aynı regli ağrılarını yaşıyorum her an oldu mu korkusu yaşıyorum Ha bir de bu arada dört gündür deli gibi turşu yiyorum ama ben bunların hiçbirisini gebelik belirtisi olarak hiç düşünmedim hep negatif çıkacağına inanmıştım evdeki testlerde öyle gösteriyordu ilaçların etkisi olarak düşündüm hep tabi değerlerim yükselirse bebeğim benimleyse bunları gebelik belirtisi olarak söyleyebiliriz aksi taktirde hepsi ilaçların yan etkisi psikolojik olarak yaşanan şeyler diye diyebilirim
Herkesin bünyesi farklı ve her doktorun tedavi şekli farklı o yüzden canım doktoruna güven boşverBen hiç fitil kullanmadım mesela hala karından progesteron iğnesi vuruluyorum sabah akşam birde estoferm içiyorum sabah iki akşam iki olarak neden fitili vermedi doktorum hiçbir fikrim yok
Bende öğlen 12 buçuk estrofem 2 adet,gece 2 adet toplamda 4 estrofem içiyorum coraspin ve folik asit her akşam 1er tane her gün progestan 100 mg kalçadan iğnem var bu kadar ama alıştım ilaçlar hiç sıkıntı değil benim için yeterki bebek olsun da iğne çok acıtıyo ama yapcak bişey yokBen hiç fitil kullanmadım mesela hala karından progesteron iğnesi vuruluyorum sabah akşam birde estoferm içiyorum sabah iki akşam iki olarak neden fitili vermedi doktorum hiçbir fikrim yok
Bende öyle diyordum ama iğne olmaktan kalçamda taş gibi şişlikler oluştu iğne zor giriyo artık haftaya doktora gidince söyleyeceğim zaten keseyi görünce ilaçlarını yeniden düzenleyeceğiz dedi ve progestan iğne benim her gün 100 mg doz bi kutuda 5 ampul var 2,5 günlük ilacım 137 lira yani haftalık iğne parası 560 lira az değil yani ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorumBana da duo balance bv diye bişey yazdı , fitile şimdilik devam geçmezse eğer keseriz iğnelerin dozunu arttırırız dedi çünkü günde 1 kez iğne vuruluyorum zaten bir de benim ottoimmun rahatsızlığım var vücudum bebekle savaşıyor onun için hem kortizon hem de bu progesteron hormonunu yüksek doz kullanıyorum . Bakalım günde 2 kez iğne vurulmayı tercih ederim inş bıraktırır fitili kısa zamanda çok sancılı bir durum . Sana da geçmiş olsun canım
Bünyen farklıdır canım endişe etme. Ben günde 4 estrofem 1 coraspin 1 folik asit 3 kez progestan fitil(şuanda fitil mantar yaptığı için iğneye döndüm hergün iğne oluyorum) bu kadar kese görününce değişiyormuş ilaçlar hepimizin vücudu farklı yaşlarımız yumurtalıklarımız rahmimiz farklıKizlarrr yaa hepinizin tedavisini okudum neden ben hep iğne vuruluyorum sizin çocuğunuz hapta kullanıyorsunuz bn sadece iğne ve fıtıl başka hiç bişey kullanmıyorum acaba doktora bana neden hep iğne verdi çok merak ediyorum
Doğru diyorsun bn progesteron iğne oscopar iğne fitil ve vitamin okadar bu arada değerim 211cikti bugün 12.gunim 9.gun 69du sizce iyi çıkmış mi değer nasilBünyen farklıdır canım endişe etme. Ben günde 4 estrofem 1 coraspin 1 folik asit 3 kez progestan fitil(şuanda fitil mantar yaptığı için iğneye döndüm hergün iğne oluyorum) bu kadar kese görününce değişiyormuş ilaçlar hepimizin vücudu farklı yaşlarımız yumurtalıklarımız rahmimiz farklı
Süperrr değerin çok sevindim Allahın izniyle böyle devam edecek. 140 olması beklenirken 211 çıkmış benimde aynı şekilde 3 kat arttı 4 gün sonra da artarsa aynen böyle doktor direk keseye çağırıyor daha gerek yok kan verme dedi bana daDoğru diyorsun bn progesteron iğne oscopar iğne fitil ve vitamin okadar bu arada değerim 211cikti bugün 12.gunim 9.gun 69du sizce iyi çıkmış mi değer nasil
11inde oldum ben, yarın 6ya girecek . Kan testi için 12yi beklicem inşallah yani sabredebilirsemAynen canım yapıcak birşey yok. Olmazsa diğer donmuş olanla 2. Adet de devam etmeyi düşünüyorum. Yarın tekrar özelde kan vericem bunu dün acilde vermiştim, doktorumlada görüştüm, başka arkadaşlarla da konuştum yükselip sağlıklı devam edende var inşallah bende o kesimin içine girebilirim aminsenin kaçıncı gündü bugün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?