Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar iyi akşamlar. Transfer gününüde sayarsak bugün 3. Günüm 48 saatim çoktan doldu ilk iki gün kasık ağrım oldu şimdi hepsi kayboldu. Çok korkuyorum bir belirtim hiç bir şeyim yok. Lekelenmem falan da olmadı hiç. İlk günler hemen geçti de ağrılarım geçince korkularım başladı şimdi zaman geçmiyor

Merhaba Benimde 14 ekim transferim :) üçüncü gün embriyosu aşırı gazım var ilkgünden beri gazdan patlıyorum hayırlısı olsun sizi takip ediyorum
Aynı gün transfer olmuşuz bende de çok gaz oldu ama bugün geçti artık gazım falan bana doktorum şurup verdi kabızlık falan yaşamamam için o iyi geldi gazıma falan çok rahat çıkabildim tuvalete. Malum ıkınmaktan korkuyoruz

Merhaba. Bir gün arayla iki kez test yaptım.bu sabah yaptığım test bir önceki güne göre çizgi daha belirgin oldu sanki. Bilmiyorum pozitif mi? Kan verme günüm pazartesi günü. Sen test yaptın mı canım?
Testine göre hamilesin bence bujadar net çıkamaz hayırlısı olsun canım umarım güzel sonuç alıp sağlıkla kucağına alırsın. Ben daha yaptırmadım salı günü test ysptiricam ben cesaret edemiyorum sanırım

Bir şey olmaz canım lekelenme zaten herkesde olucak diye bir şey yokmuş hemde çok geç olanlarda varmış korkma zaten o belirtiler ilaçlardanmiş

Ben iğneyi sağlık ocağında yazdırdım canım progestanı 6 kutu birde yanında bir kaç hap vardı hepsini 160 tl ye aldım yazdırabilirsin aile hekimine

Evet doktor sanırım önemli bir risk görmesse 3. Aydan sonra bulunduğumuz şehirdeki doktorla irtibatta olarak yönlendiriyo. Ben sakaryadayım istanbul üsküdara git gel mazot kaç para oldu sürekli yolculuk hali hamile olunca ekstra zor bide. Sağlık ocağında yazıyorlarmı ya progestan iğneyi falan acaba en azından devlet karşılıyosa o parayı çocuğumuza harcarız yani

Bir şey olmaz canım lekelenme zaten herkesde olucak diye bir şey yokmuş hemde çok geç olanlarda varmış korkma zaten o belirtiler ilaçlardanmiş
Ne bileyim insan bişey hissetmeyince de endişeleniyoe benim bu 3. Denemem 7 yıldır evliyiz daha hiç pozitif bir test bile görmedim.

Yazıyorlarmı gerçekten eğer öyleyse çok sevinirim ben hergün progestan iğne oluyorum haftalık iğnem 600 tl
Bende senin gibi her gün oluyorum 100 mg artık ilaçlara para vermekten mahfolduk. Boşuna fazla para verme estrofemi sgk karşılamıyor ancak progestan iğneyi karşılıyor mutlaka yazdır canım

Domates salatalık marullu salata yedim ben hergün posa olsun diye hiç kabız olmadım kesinlikle salata yemen lazım yemekler kabız yapıyo

Ben zaten diyetisyene gidiyordum transfer öncesinde kilo vermem gerekşyordu diyetisyen desteğiyle de devam ettiriyorum bu süreci daha iyi hissediyorum o yüzden her öğünümde salatam var neredeyse bol bol yiyorum

Ne bileyim insan bişey hissetmeyince de endişeleniyoe benim bu 3. Denemem 7 yıldır evliyiz daha hiç pozitif bir test bile görmedim.
Benimde 2. Denemem 3,5 yıldır evliyiz ilk kez pozitif gördüm erken gebelik testinde henüz kese için gitmedim Allah en kısa zamanda nasip etsin sana. Eşimde çok az sperm var hep tedavi gördü bende de polikistik over var hiç hamile kalamıcam herhalde diye düşünüyordum erkek faktörü çok zor

Ben zaten diyetisyene gidiyordum transfer öncesinde kilo vermem gerekşyordu diyetisyen desteğiyle de devam ettiriyorum bu süreci daha iyi hissediyorum o yüzden her öğünümde salatam var neredeyse bol bol yiyorum
Çok güzel. Bende kiloluyum malesef veremedim stresten insna hiç veremiyo zaten 74 kiloyum boyum 1.55 kilo önemli değil yeterki şeker filan çıkmasın sağlıkla çocuk büyüsün doğsunda kilo verilir

Yaa çok sevindim kucağına almak nasip olsun inşallah. Bende de pkos var eşimde de sperm sayısı düşük şekil bozukluğu var aynı zaman da da böbrek nakli oldu ilaçları çok fazla zaten oda etkiliyor. İki taraflı sorun olunca daha da zorlaşıyor herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…