Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba kızlar grubu yeni keşfettim. 7 ekimde 3. Gün taze tek embriyo transferi yapıldı. Transferden sonra 5. Gün erken gebelikte silik bi çift çizgi gördüm, sonra ki günler tekrarladığımda çizgi koyulaştı 7. Gün dayanamayıp kan testi verdim negatif. Bugün transferin 9. Günü normal gebelikte ve erken gebelikte yine silik çizgi var. Hiçbir teste güvenim kalmadı. İğne etkisi vs çok yanıltıcı oluyor malesef

Taze transfer olduğu için iğnenin etkisi canım o 12. Gün kanda değerin ne çıkarsa sonuç o dur

Yani iki keremi kan verdin 3keremi bn şimdi 3gun sonra yinemi kan vericem canım anlqmadim

Benim sağlık ocağında 11.gun 290 14.gün 700 17.gün 1702 cıktı diyeceğim şu ki hic belirti aramayın benim şuan belirtim yok kaşık batmalari oluyor Ara sıra trasnferi basından beri kaşık batmalarim oldu herkesin bünyesi farklı olduğu için farklı tepkiler verebilir Insallah herkes pozitifleri gorur

Canım bnde gitmiştim ama bn inanmadim öyle şeylere banada büyü var dediler sana musallat olmuşlar felan ayyy burada da böyle şeyler konuşmak yanlış ama demek istediğim bn kendimi kaptirmadim zaten sürekli kendime okuyorum dua ediyorum allhtan başka derman verecek kimse yok oyzuden hergun duamla ayaktayım çok şükür bazen bazı hocalarda sallıyor

Yani iki keremi kan verdin 3keremi bn şimdi 3gun sonra yinemi kan vericem canım anlqmadim
Ben 9. Gün kan verdim sonra 11. Gün sonra doktorum 4 gün sonra ver dedi 15. Gün kan verdim yani toplamda 3 kez kan verdim başka istemedi. Değerlerm şu şekildeydi
9.gün 38
11.gün 97
15.gün 657
Senden de isteyecek doktorun sağlıklı artacak mı diye ama sanırım ki 500 ü geçince kimyasal riski kalmıyomuş

Böyle durumlarda 2-3 farklı hocaya gidilir bakalım sallıyomu doğru mu söylüyor diye. Korkutmak istemem seni ama musallat olmuşlarsa eğer bebeğin doğmasını engelliyolar bence tekrar bi görün dinimizde olan gerçek bişey bu ben 3 senedir gitmediğime o kadar pişmanım ki

Yaaaa of valla su kan verme iside sıkıyor valla bakalım yarın dotkoruma aticam bana ne diyicek belki senin ilk ikiside düşük ya oyuzden tekra istemis olabilirmi

Ben 3 senedir etmediğim dua kalmadı okumakla geçmiyormuş subyan malesef ömür boyu muska taşımak gerekiyor. Ama sana sübyan var dedilermi direk

Ayy kız korkutma yaa bnm gittiğim bı akraba çok şükür öyle ona ailesi bile iannmiyormus allh korusun yaa rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Ben 3 senedir etmediğim dua kalmadı okumakla geçmiyormuş subyan malesef ömür boyu muska taşımak gerekiyor. Ama sana sübyan var dedilermi direk
Yok canım subyanin ne olduğunu da bilmiyorum işte nazar felan var dedi değişik biriydi valla

Yok canım subyanin ne olduğunu da bilmiyorum işte nazar felan var dedi değişik biriydi valla
Nazar filan subyanın yanında çok basit kalıyo işte. Ümmü subyan işte hiç çocuk sahibi olamayan çocukları ve anneleri kıskanan dişi bir 3 harfli. Bazı insanlara musallat oluyo ve hamileliğe doğuma bebek ölümlerine neden olabiliyor. Google yazıp bakma sakın korkarsın bana musallat oldu işte 1 yıldır filan korkudan ağlıyodum geceleri kabuslar bebekle ilgili rüyalar. Panik atak var bende biz ona bağladık hep. İlk transferimde tutmayınca dediler bundada transfer öncesi bi gidelim varsa önlem alalım boşuna bu kadar tedavi görüyosunuz para ödüyosunuz hevesiniz kırılıyo varsa da muska takarsın dediler öylesine gittik ve hoca var hemde çok fena dedi. Muskayı taktığımdan beri o kadar huzurlu ve rahatım ki korkularım bitti transfer zamanı hiç rüya görmedim çok şükür. Subyanı ayrı soruyosun benim çocuğum olmuyo veya oluyo yaşamıyo acaba subyanmı var diyosun hoca o şekilde bakıyor canım yoksa da yok diyor zaten

Sen kalçadan iğne oluyorsun o zaman cnm . Benim göbekten 25 mg ondan herhalde fitil de verdi . Aynen bütün ilaçlar özellikle iğneler çok maliyetli manevi olarak ta zorluyor insanı , sağlıkla bi tutunsunlar da hepsini unutalım inş

Evet göbekten iğne vermedi bana kalçadan verdi inşallahhhhh sağlıkla tutunsunlar. Biz şuana kadar 70 bin tl para harcadık eşimin tedavileri tüp bebek ilaçlar yol masrafı gel git çok şükür durumumuz var ama malum kış geliyo insan düşünüyo nereye kadar bu ilaçları alacağız diye Allah yardım eder İnşallah

Ayy canimk yok yok bnm çok şükür dusunmeyeyeim aklıma felan gelir allh korusun rabbim tüm şeytanin şerrinden üç harfli lerden korusun bizi

Aynen dediğin gibi canım benim inşallah hepimizin dileği gönlündeki hayırlisiyla olsun sıkı sıkı tutunsun bebisler amin

Bizim de genetiğe gitti embriyolar o yüzden baya masraflı oldu 70 bini buldu . Ben yeni yazılan ilaçları sağlık ocağında doktora yazarsa yazdırayım diyorum ya da tüp doktoruna devam etmiycem hamile kalırsam başka bi kadın doğumcuya başlarım o yazar artık bi bebişler tutunsun da . Allah hepimizin yardımcısı olsun hele ki bu ekonomide

Aynn bnde devam etmicem insallh bı sıkıntı olmazsa valla herşey pahalı keseyi görmeye başka hastaneye gidicem insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…