Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Olanların çoğu bacak ağrısından şikayetçi oluyor Tabii adet ağrısı çok belirgin ama yine de insan kendisindekiyle başkasındakini merak ediyor Benim de ağrılarım adet ağrısı gibi onun için yine 3 de olumsuz olursa diye korkuyorum. Bacak bel ağrısı yok yumurtaların olduğu yerde adet öncesi gibi ağrı geliyor hayırlısı olur inşallah 6 günde goguslerim aşırı dolgunlasmaya başladı adete yoruyorum ben bunları embryosu da Bi tık alt kalite denildi çünkü

Benim de biraz bel ağrım var ara ara kasıklarımda sızlamalar oluyor ama inanın bunlar hiçbir şey değil çünkü önceki 2 negatifte de aynı şeyler yaşadım hatta birinde 3.gün kahverengi lekelenmem bile olmuştu çok umutlanmıştım ama hiç pozitifi göremedim çok heyecanlısındır hissediyorum ama belirti aramamak en iyisi bence

Kızlar progestan fitil beni mantar yaptı , fitil olarak kullanıp benim gibi sorun yaşayan var mı aranızda ?
Banada mantar yaptı hemde çok fena kaşımaktan şişti tahriş oldu sarı kantar akıntım oldu bükaç gün travazol krem sür dedi ve fitili doktorum bıraktırdı iğnemi her güne çıkardı. İğneyi tercih ederm fitil günde 3 kere sürekli koy yat kalk yürü bıkmıştım günlerdir. Doktorunuza hemen yazın ve sürekli çamaşırınızı değiştirin temiz tutun

Teşekkürler ederim inşallah hepimiz için

canım yarın 9. Gün olucak yarın kan testi vericem bakalım
Beni en çok üzen dün pozitif çıkıp bugün negatif çıkması hayırlısı olsun yarın olsun ilk işim kan vermek
Teste güvenemedim ben imkanınız varsa en pahalı erken gebelik testini aldırın türkiye de predictor early olan en güveniliri. Kullandığınız hangisi bilemedim. Benimde başıma geldi testte çift çizgi sonra silindi kan verdim beta 5 çıktı doktorum belkide yüksekti sonradan düştü dedi. kimyasala dönmüş olabilir ama garip yani birden kaybolması. Donmuş transfer mi oldunuz çatlatma iğnesi etkisi oluyo

Artık test yapmayı düşünmüyorum yarın kan testi vericem ama sonucun negatif olduguna eminim donmuş embriyo iğne felan olmadım

Kişiden kişiye degisiyo hiç belirti olmadan da hamile kalan var canım ins gönlüne göre olur inşallah senin test günün ne zamn

Kızlar pozitif olanlar belirtileriniz neydi gün gün yazsanız da :) herkesin tabi farklı kimi adet olacak kimi gebelik ama merak ediyoruz pozitifler ne belirti verdi kaçıncı gun
Benim 4-5. Gün arası inanılmaz bacak ağrısı vücut kemik ağrısı uyandığımda özellikle çok ağrılarım oldu hep uzandım ayaklarımın altına yastık koyduk eşimde sen diğernde böyle olmadın kesin tutunuyo çocuk dedi bende biraz heveslendim ama ilaçlardandır diye pek ciddye almadım. Adet ağrım hep vardı benim normaldede 1 hafta önceden ufak ufak sancılarım başlar inanılmaz adet sancım olur bütün sülalem bilir adet ağrılarımı acilde iğne vurdururum hep. Bikaç gün vücudum ağrıdı sonra geçti. Batma kasık ağrısı arada ufak sancı girdi ama ben adet olacağıma yordum tabii. Hiç belirtisi olmayan da oluyomuş bende gayet oldu yani. Bide çok başım ağrıdı hala ağrıyo. 8. Gün predictor test yaptım ve onu fotoya ekledim.sonradan çok koyulaştı tabi orta siliklikte çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 38 çıktı düşük diye heveslenmedik sonradan arttı hep çok şükür. Adetim 1 hafta gecikti şuanda. Ve adet olmam gereken günler bikaç gün çok sancım oldu kesin adet oldum diyerek sürekli kontrol ettim diyolardı ağrı oluyo normal diye ama inanmıyordum diğerinde estrofem içerken adet olmuştum çünkü. keseyi görmeye henüz doktorum çağırmadı en son adetime göre 5 haftalık şuan ama ben ultrasonda görmeden daha inanamadım tabi. Ekteki kaan hocanın videosunu izleyin ikna olacaksınız

Eklentiler

• 30D2C015-535A-413F-A9FC-2BF6C30B0D35.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 64
Aynen canım yapıcak birşey yok. Olmazsa diğer donmuş olanla 2. Adet de devam etmeyi düşünüyorum. Yarın tekrar özelde kan vericem bunu dün acilde vermiştim, doktorumlada görüştüm, başka arkadaşlarla da konuştum yükselip sağlıklı devam edende var inşallah bende o kesimin içine girebilirim amin senin kaçıncı gündü bugün canım

Hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelir inşallah

Buna ek olarak 7. Gün kahverengi akıntım oldu çok az yerleşme kanamasıymış. Ve belim ağrıdı ara ara. Şuan göğüslerim dopdolu

Kızlar pozitif olanlar belirtileriniz neydi gün gün yazsanız da :) herkesin tabi farklı kimi adet olacak kimi gebelik ama merak ediyoruz pozitifler ne belirti verdi kaçıncı gun
Vallahi canım ben de pozitif miyim tam olarak bilmiyorum ama 8.gün Değerim 20.88 çıktı bakalım belirtilerima gelirsek ben hep olumsuz düşündüğüm için aslında hiç gebelik belirtisi olarak düşünmedim açıkçası benim transferden itibaren sürekli olan bir kasık ağrım, ve bel ve bacak ağrım oldu Onun haricinde akşamları özellikle sürekli sıcak basması terlemelerim oldu ama sanırım hiç yaşamadığım göğüs şişkinliği ve acılarım oldu çünkü ben regli olduğum da bile hiç göğüslerime acımazdı belki hafif dolgunluk olurdu ama böyle bir acı hiç yaşamadım dokunamıyorum bile koltuk altından başlıyor Regli olmam gerekiyordu olmadım ama olacakmışım gibi çok sancılarım oluyor çünkü regli sürecim çok sancılı geçer benim ama şu anda Aynı regli ağrılarını yaşıyorum her an oldu mu korkusu yaşıyorum Ha bir de bu arada dört gündür deli gibi turşu yiyorum ama ben bunların hiçbirisini gebelik belirtisi olarak hiç düşünmedim hep negatif çıkacağına inanmıştım evdeki testlerde öyle gösteriyordu ilaçların etkisi olarak düşündüm hep tabi değerlerim yükselirse bebeğim benimleyse bunları gebelik belirtisi olarak söyleyebiliriz aksi taktirde hepsi ilaçların yan etkisi psikolojik olarak yaşanan şeyler diye diyebilirim

Transfer den sonra bende her gün belirti oldu hala da devam ediyor kasıklar da batma yatmaktan bel ağrısı son bir kaç gün de hafif mide bulantısı bide adet olacak gibi hissettiğim anlarda oldu ben 8. Günümde evde test yaptım pozitif 10. Günümde kanda da pozitifi gördüm bu gün 11. Günüm kahverengi akıntım oldu bu gün kasıklarım daha fazla ağrıyor sende belirtiler ne

Canım adet neye göre oluyorus acaba bnm tam kesin adet günüm ne zman bilmiyorum neye göre belirliyoruz

Bana da duo balance bv diye bişey yazdı , fitile şimdilik devam geçmezse eğer keseriz iğnelerin dozunu arttırırız dedi çünkü günde 1 kez iğne vuruluyorum zaten bir de benim ottoimmun rahatsızlığım var vücudum bebekle savaşıyor onun için hem kortizon hem de bu progesteron hormonunu yüksek doz kullanıyorum . Bakalım günde 2 kez iğne vurulmayı tercih ederim inş bıraktırır fitili kısa zamanda çok sancılı bir durum . Sana da geçmiş olsun canım

Canım adet neye göre oluyorus acaba bnm tam kesin adet günüm ne zman bilmiyorum neye göre belirliyoruz
Yani canım geçen ayki regli tarihi neydi benim reglim her ay 26 günde bir olur yani ilk gününden itibaren ben 26 gün sayarım ve hiçte şaşmaz, tabi bu periyot her kişiden kişiye doğuyor değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…