Doktor beni bilgilendirmedi malesefArkadaşlar progestan iğneyi niye parayla aliyorsuniz ki sağlık ocağı yazıyor
Şekil bozukluğu var bizdede 6 milyon spermi var ama sadece 40-50 tanesi düzgün yapıda sperm durumunuz aynı sanırım. Evet bende hiç yumurtlamadığım için normal yoldan hiç kalmadım doktorlar tüp bebek direk dedi zaten bize iki taraflıda sorun yaniYaa çok sevindim kucağına almak nasip olsun inşallah. Bende de pkos var eşimde de sperm sayısı düşük şekil bozukluğu var aynı zaman da da böbrek nakli oldu ilaçları çok fazla zaten oda etkiliyor. İki taraflı sorun olunca daha da zorlaşıyor herşey.
Ben bir önceki denememi bir yıl önce yapmıştım sonrasında moral bozukluğu kendini bırakma derken 15 kilo aldım doktorum bu kiloyu vermeden kabul etmedi hemen diyetisyen falan derken 3 ay içinde 15 kilo verdim. Tabiki sağlık olsun gerisi boş. Troitlerim yüksekti kilo verince düzeldi. Şimdi yeterki tutunsun bebeklerim yine kilo alırım yine veririm hiç önemli değilÇok güzel. Bende kiloluyum malesef veremedim stresten insna hiç veremiyo zaten 74 kiloyum boyum 1.55kilo önemli değil yeterki şeker filan çıkmasın sağlıkla çocuk büyüsün doğsunda kilo verilir
Aynen canım ben tamamlayıcı sağlık sigortasından hamilelik poliçesi yaptırdım tüp yaptırdığım hastane olan Acıbadem’de geçerli değil ama bir sürü hastanede geçerli ben hastane olarak Medicana yı beğeniyorum yeni doğan yoğun bakımı falan Bursa’daki hastalenelerin içinde en iyisiymiş bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için önemli bi unsur ,sigorta orda da geçerli o yüzden orda bir doktora gidicem nasipse yeterki pozitifi göreyim siz hamişler dua edin bizeAynn bnde devam etmicem insallh bı sıkıntı olmazsa valla herşey pahalı keseyi görmeye başka hastaneye gidicem insallh
Ne demek canım git hemen yazdır istediğin kadar kutu yazıyor zaten hemen alabiliyorsunDoktor beni bilgilendirmedi malesefAllah razı olsun hepinizden söylediğiniz için çok sevindim
Ne kadar güzel kilo vermişsiniz. Ben veremedim. Benimde tiroidim 4.7 idi tüp bebek için 2,5 un altında olması gerekiyor diye hap kullandım düştü şuan da inşallah çıkmaz yine kan verirken baktırıcam tiroidime tekrardan çok önemli çünküBen bir önceki denememi bir yıl önce yapmıştım sonrasında moral bozukluğu kendini bırakma derken 15 kilo aldım doktorum bu kiloyu vermeden kabul etmedi hemen diyetisyen falan derken 3 ay içinde 15 kilo verdim. Tabiki sağlık olsun gerisi boş. Troitlerim yüksekti kilo verince düzeldi. Şimdi yeterki tutunsun bebeklerim yine kilo alırım yine veririm hiç önemli değil
Aynen canım maddi manevi zor olur heleki hamile halinle yol çok zor olur . Bence sağlık ocağında yazar doktor ben bir anneme sordurucam eğer ki yazarlarsa yazdırmayı düşünüyorum .Evet doktor sanırım önemli bir risk görmesse 3. Aydan sonra bulunduğumuz şehirdeki doktorla irtibatta olarak yönlendiriyo. Ben sakaryadayım istanbul üsküdara git gel mazot kaç para oldu sürekli yolculuk hali hamile olunca ekstra zor bide. Sağlık ocağında yazıyorlarmı ya progestan iğneyi falan acaba en azından devlet karşılıyosa o parayı çocuğumuza harcarız yani
130 tl gibi bir şey fiyatı iki kutu aldim geçen 42 tl ödedim sağlık olsun bundan sonra normal alırsınız oksapar içinde rapor cikarabilirsiniz ben haftaya gidio cikartacagim cunku doguma kadar kullanmam lazim pihtilasma var bendeDoktor beni bilgilendirmedi malesefAllah razı olsun hepinizden söylediğiniz için çok sevindim
Bende aynı durumdayım canım. Bizler kolomwnle falan bir şekilde yunurtlayabiliryoruz ama erkek faktörü olunca tüp bebelten başka çare zaten kalmıyorŞekil bozukluğu var bizdede 6 milyon spermi var ama sadece 40-50 tanesi düzgün yapıda sperm durumunuz aynı sanırım. Evet bende hiç yumurtlamadığım için normal yoldan hiç kalmadım doktorlar tüp bebek direk dedi zaten bize iki taraflıda sorun yani
Evet bende kullanmaya devam ediyordum hala transfere kadar. Şu an kullanıyor musun peki troit için ilaçNe kadar güzel kilo vermişsiniz. Ben veremedim. Benimde tiroidim 4.7 idi tüp bebek için 2,5 un altında olması gerekiyor diye hap kullandım düştü şuan da inşallah çıkmaz yine kan verirken baktırıcam tiroidime tekrardan çok önemli çünkü
Dünya para verdim iğnelere bilseydim yazdırırdım ama bundan sonra yazdırıcam canım sağolArkadaşlar progestan iğneyi niye parayla aliyorsuniz ki sağlık ocağı yazıyor
Evet çok zor erkek faktörü. Hangi şehirdesin hangi hastane canımBende aynı durumdayım canım. Bizler kolomwnle falan bir şekilde yunurtlayabiliryoruz ama erkek faktörü olunca tüp bebelten başka çare zaten kalmıyor
Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim @fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim @leSourire 23 5.gün 2.deneme 8 ekim @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim
bursa canım. bahçeci sağlık betül dündar doktorum. sen hangi şehirdesinEvet çok zor erkek faktörü. Hangi şehirdesin hangi hastane canım
Ben sakaryadayım ama bahçeci umut tüp bebeğe gidiyorum üsküdar altunizade debursa canım. bahçeci sağlık betül dündar doktorum. sen hangi şehirdesin
Ben de cuma transfer oldum öyle pek bir ağrım yok kanamam yok bunlara fazla takılmıyorum artık bu 3.transferim mevlam neyler neylerde güzel eylerKızlar iyi akşamlar. Transfer gününüde sayarsak bugün 3. Günüm 48 saatim çoktan doldu ilk iki gün kasık ağrım oldu şimdi hepsi kayboldu. Çok korkuyorum bir belirtim hiç bir şeyim yok. Lekelenmem falan da olmadı hiç. İlk günler hemen geçti de ağrılarım geçince korkularım başladı şimdi zaman geçmiyor
Hoşgeldin aramıza benimde 4ab embriyom 2. Denemem4ab embriyo kalitesi 2. Deneme 19 Ekim de transfer yapılacak
Transfer günü sabah yaptım 4 gün sonra da 2 tane gonapeptyl yapacakmışım hiç bilmiyorum bunu neden veriyorlar sorma fırsatım da olmadı doktora. Nerede tedavi görüyordunBen çatlatma iğnesini 9 unda gece yaptım sen transfer günümü oldun neye göre belirliyorlarki acaba
Belirti olmadan hatta hamileliği çok rahat geçen hiç bulantı ağrı olmadan doğum yapanlar var hepimizin yapısı farklı daha ilk günlerin güzel düşün güzel olsunBen de cuma transfer oldum öyle pek bir ağrım yok kanamam yok bunlara fazla takılmıyorum artık bu 3.transferim mevlam neyler neylerde güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?