Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Şekil bozukluğu var bizdede 6 milyon spermi var ama sadece 40-50 tanesi düzgün yapıda sperm durumunuz aynı sanırım. Evet bende hiç yumurtlamadığım için normal yoldan hiç kalmadım doktorlar tüp bebek direk dedi zaten bize iki taraflıda sorun yani

Çok güzel. Bende kiloluyum malesef veremedim stresten insna hiç veremiyo zaten 74 kiloyum boyum 1.55 kilo önemli değil yeterki şeker filan çıkmasın sağlıkla çocuk büyüsün doğsunda kilo verilir
Ben bir önceki denememi bir yıl önce yapmıştım sonrasında moral bozukluğu kendini bırakma derken 15 kilo aldım doktorum bu kiloyu vermeden kabul etmedi hemen diyetisyen falan derken 3 ay içinde 15 kilo verdim. Tabiki sağlık olsun gerisi boş. Troitlerim yüksekti kilo verince düzeldi. Şimdi yeterki tutunsun bebeklerim yine kilo alırım yine veririm hiç önemli değil

Aynn bnde devam etmicem insallh bı sıkıntı olmazsa valla herşey pahalı keseyi görmeye başka hastaneye gidicem insallh
Aynen canım ben tamamlayıcı sağlık sigortasından hamilelik poliçesi yaptırdım tüp yaptırdığım hastane olan Acıbadem’de geçerli değil ama bir sürü hastanede geçerli ben hastane olarak Medicana yı beğeniyorum yeni doğan yoğun bakımı falan Bursa’daki hastalenelerin içinde en iyisiymiş bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için önemli bi unsur ,sigorta orda da geçerli o yüzden orda bir doktora gidicem nasipse yeterki pozitifi göreyim siz hamişler dua edin bize

Ne kadar güzel kilo vermişsiniz. Ben veremedim. Benimde tiroidim 4.7 idi tüp bebek için 2,5 un altında olması gerekiyor diye hap kullandım düştü şuan da inşallah çıkmaz yine kan verirken baktırıcam tiroidime tekrardan çok önemli çünkü

Aynen canım maddi manevi zor olur heleki hamile halinle yol çok zor olur . Bence sağlık ocağında yazar doktor ben bir anneme sordurucam eğer ki yazarlarsa yazdırmayı düşünüyorum .

Doktor beni bilgilendirmedi malesef Allah razı olsun hepinizden söylediğiniz için çok sevindim
130 tl gibi bir şey fiyatı iki kutu aldim geçen 42 tl ödedim sağlık olsun bundan sonra normal alırsınız oksapar içinde rapor cikarabilirsiniz ben haftaya gidio cikartacagim cunku doguma kadar kullanmam lazim pihtilasma var bende

Bende aynı durumdayım canım. Bizler kolomwnle falan bir şekilde yunurtlayabiliryoruz ama erkek faktörü olunca tüp bebelten başka çare zaten kalmıyor

Evet bende kullanmaya devam ediyordum hala transfere kadar. Şu an kullanıyor musun peki troit için ilaç

Ben de cuma transfer oldum öyle pek bir ağrım yok kanamam yok bunlara fazla takılmıyorum artık bu 3.transferim mevlam neyler neylerde güzel eyler

Ben de cuma transfer oldum öyle pek bir ağrım yok kanamam yok bunlara fazla takılmıyorum artık bu 3.transferim mevlam neyler neylerde güzel eyler
Belirti olmadan hatta hamileliği çok rahat geçen hiç bulantı ağrı olmadan doğum yapanlar var hepimizin yapısı farklı daha ilk günlerin güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…