- 12 Haziran 2022
- 57
- 31
- 8
- 33
İğneyi benim doktorum yazamadiğını söyledi neden acaba progestan degilmi sizin de kullandığınızBen iğneyi sağlık ocağında yazdırdım canım progestanı 6 kutu birde yanında bir kaç hap vardı hepsini 160 tl ye aldım yazdırabilirsin aile hekimine
Merhaba canım benide eklermisin listeyi fark etmemişim. Yaşım 25. 2.deneme 28 eylül transfer tarihim sonuç pozitifMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim @fadih 35 6.gün 3 11ekim G gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim @leSourire 23 5.gün 2.deneme 8 ekim @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim
yaa sakaryayı çok severim. düzceliyim ben evlendim bursaya geldim. :)Ben sakaryadayım ama bahçeci umut tüp bebeğe gidiyorum üsküdar altunizade de
amin canım. hayırlı olsun senin de tedavin. kucaklarımız dolsun inşallah :)Merhaba arkadaşlar tüm yazışmaları sessiz sessiz okudum ve sonunda üye olup yazmaya karar verdim. 30 ağustosta opu oldum. 10 adet 5.gün embriyo dolduruldu. 36 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. Pkos hastasıyım OHSS oldugumdan biraz ara verdik. Şuan ilk deneme transfer sürecine başladık estorfem ve redostim kullanıyorum. 27 Ekim muhtemel transfer tarihim olacak. 2 adet 4aa embriyosu konulacak.Heyecanla bekliyorum. Pozitif alan herkesi tebrik ederim dilerim sağlıkla bebeklerine kavuşur herkes, negatif olanlarda Allah maddi manevi güç versin.
Benim kullandığım progestan dex 300 küsür birşeyİğneyi benim doktorum yazamadiğını söyledi neden acaba progestan degilmi sizin de kullandığınız
evet progestan 50 mg neden öyle söyledi ki sağlık ocağı yazıyor ben tüm transferlerimde yazdırdım hep. hala da yazdırıyorumİğneyi benim doktorum yazamadiğını söyledi neden acaba progestan degilmi sizin de kullandığınız
Hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar tüm yazışmaları sessiz sessiz okudum ve sonunda üye olup yazmaya karar verdim. 30 ağustosta opu oldum. 10 adet 5.gün embriyo dolduruldu. 36 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. Pkos hastasıyım OHSS oldugumdan biraz ara verdik. Şuan ilk deneme transfer sürecine başladık estorfem ve redostim kullanıyorum. 27 Ekim muhtemel transfer tarihim olacak. 2 adet 4aa embriyosu konulacak.Heyecanla bekliyorum. Pozitif alan herkesi tebrik ederim dilerim sağlıkla bebeklerine kavuşur herkes, negatif olanlarda Allah maddi manevi güç versin.
Sevindimmm her zaman beklerim yolun buralara düşerseyaa sakaryayı çok severim. düzceliyim ben evlendim bursaya geldim. :)
Canim benim hic bi belirtim olmadi sifir yani 3. Gün test yaptim 5. Gün yaptim ve 7. Gün pozitif cikti ama hic bi sey hissetmedim hala da hissetmiyorumKızlar pozitif olanlar belirtileriniz neydi gün gün yazsanız da :) herkesin tabi farklı kimi adet olacak kimi gebelik ama merak ediyoruzpozitifler ne belirti verdi kaçıncı gun
Progesteron göbekten olunan iğneyi aile hekimi yaziyormu kizlarBen iğneyi sağlık ocağında yazdırdım canım progestanı 6 kutu birde yanında bir kaç hap vardı hepsini 160 tl ye aldım yazdırabilirsin aile hekimine
Gobekden vurulan progesteron iğne yi ödüyor mu sigorta bana odemgini söyledi eczaneArkadaşlar progestan iğneyi niye parayla aliyorsuniz ki sağlık ocağı yazıyor
inaşallah canım bende beklerim bebişinle bursaları gezmeye :)Sevindimmm her zaman beklerim yolun buralara düşerse
Aynen benim m kullandığımda o ve doktor yazsada sigorta odemiyo denildi gobekden yapiliyorBenim kullandığım progestan dex 300 küsür birşey
göbekten olanı hiç kulllanmadım canım bilmiyorum ama yine de gidip ormanda fayda var arada baya fiyat farkları oluyor çünkü. bir de şey soracağım kalçadan olan bile mosmor yapıyo göbekten olan zor olmuyor mu vurmasıProgesteron göbekten olunan iğneyi aile hekimi yaziyormu kizlar
yok canım ben yazdırıp alıyorum valla veriyor sgk çünkü bunu normal hamile kalıp düşük riski olanlarda kullanıyor devlet hastaneleri de veriyor yaniAynen benim m kullandığımda o ve doktor yazsada sigorta odemiyo denildi gobekden yapiliyor
Alistigima mi bilmiyorum artık hissetmiyorum kolaylıkla kendim yapiyorum cnm ama kalçadan yapılan daha ağrılı olduğunu duymuştum kullanmadım ama sorcam bıgöbekten olanı hiç kulllanmadım canım bilmiyorum ama yine de gidip ormanda fayda var arada baya fiyat farkları oluyor çünkü. bir de şey soracağım kalçadan olan bile mosmor yapıyo göbekten olan zor olmuyor mu vurması
Hoşgeldin aramızamaşallah çok güzel 10 adet 5. Gün embriyosu. İnşallah bebişlerin sağlıkla tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?