Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba canım benide eklermisin listeyi fark etmemişim. Yaşım 25. 2.deneme 28 eylül transfer tarihim sonuç pozitif

Merhaba arkadaşlar tüm yazışmaları sessiz sessiz okudum ve sonunda üye olup yazmaya karar verdim. 30 ağustosta opu oldum. 10 adet 5.gün embriyo dolduruldu. 36 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. Pkos hastasıyım OHSS oldugumdan biraz ara verdik. Şuan ilk deneme transfer sürecine başladık estorfem ve redostim kullanıyorum. 27 Ekim muhtemel transfer tarihim olacak. 2 adet 4aa embriyosu konulacak.Heyecanla bekliyorum. Pozitif alan herkesi tebrik ederim dilerim sağlıkla bebeklerine kavuşur herkes, negatif olanlarda Allah maddi manevi güç versin.

amin canım. hayırlı olsun senin de tedavin. kucaklarımız dolsun inşallah :)

Hoşgeldin aramıza maşallah çok güzel 10 adet 5. Gün embriyosu. İnşallah bebişlerin sağlıkla tutunur

Kızlar pozitif olanlar belirtileriniz neydi gün gün yazsanız da :) herkesin tabi farklı kimi adet olacak kimi gebelik ama merak ediyoruz pozitifler ne belirti verdi kaçıncı gun
Canim benim hic bi belirtim olmadi sifir yani 3. Gün test yaptim 5. Gün yaptim ve 7. Gün pozitif cikti ama hic bi sey hissetmedim hala da hissetmiyorum

Progesteron göbekten olunan iğneyi aile hekimi yaziyormu kizlar
göbekten olanı hiç kulllanmadım canım bilmiyorum ama yine de gidip ormanda fayda var arada baya fiyat farkları oluyor çünkü. bir de şey soracağım kalçadan olan bile mosmor yapıyo göbekten olan zor olmuyor mu vurması

Aynen benim m kullandığımda o ve doktor yazsada sigorta odemiyo denildi gobekden yapiliyor
yok canım ben yazdırıp alıyorum valla veriyor sgk çünkü bunu normal hamile kalıp düşük riski olanlarda kullanıyor devlet hastaneleri de veriyor yani

Eki Görüntüle 3146422
Alistigima mi bilmiyorum artık hissetmiyorum kolaylıkla kendim yapiyorum cnm ama kalçadan yapılan daha ağrılı olduğunu duymuştum kullanmadım ama sorcam bı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…