- 29 Aralık 2021
- 160
- 196
- 53
- 34
Ah kuzumm öyle tabi hepsinin farkındayım bireysel farklılıklar çok önemli ama gönül işte sabretmek zor geliyor artıkBelirti olmadan hatta hamileliği çok rahat geçen hiç bulantı ağrı olmadan doğum yapanlar var hepimizin yapısı farklı daha ilk günlerin güzel düşün güzel olsun
Göbekten yapılan mı diyorsunuz acaba progestan dex 25mg benim ignem göbektenArkadaşlar progestan iğneyi niye parayla aliyorsuniz ki sağlık ocağı yazıyor
her gün iğneye gitmek çok zor oluyor işten çıkıp koştur koştur acile çıkıyorum. bende kendim yapayım diye istedim ama vermedi doktorum kalçadan dedi illeEki Görüntüle 3146422
Alistigima mi bilmiyorum artık hissetmiyorum kolaylıkla kendim yapiyorum cnm ama kalçadan yapılan daha ağrılı olduğunu duymuştum kullanmadım ama sorcam bı
Folik asit kullanmiyomusun canimKizlarrr yaa hepinizin tedavisini okudum neden ben hep iğne vuruluyorum sizin çocuğunuz hapta kullanıyorsunuz bn sadece iğne ve fıtıl başka hiç bişey kullanmıyorum acaba doktora bana neden hep iğne verdi çok merak ediyorum
Benim de kalçadan ilk zamanlar çok ağrı yapıyordu ama suan da alıştım gibi kaç aya kadar kullanılıyor sagolsun bizim komşu emekli hemşire her gün gelip yapiyorher gün iğneye gitmek çok zor oluyor işten çıkıp koştur koştur acile çıkıyorum. bende kendim yapayım diye istedim ama vermedi doktorum kalçadan dedi ille
Her hekimin tedavi şeklide başka cnm en güzel kendi doktorunun ne dediği hayırlısı hakkimizdaher gün iğneye gitmek çok zor oluyor işten çıkıp koştur koştur acile çıkıyorum. bende kendim yapayım diye istedim ama vermedi doktorum kalçadan dedi ille
Yok benimki bu değil ilk bunu vuruldum yanlışlıkla kaç gün ağrıdı kalçam benimki progestan dex 25 mg çok daha hayi belki oda yazılıyordur ama sordum yani olmuyor yazılmıyor dedi doktorEki Görüntüle 3146417
Benim kullandığım bu
Ben kalçadan yaptırıyorum 2 türlüde oluyormuşAynen benim m kullandığımda o ve doktor yazsada sigorta odemiyo denildi gobekden yapiliyor
Mrb inşallah pozitif sonuçlar alırsınızMerhabalar bu ay sonu transferim var benimde
Sizinki farklı galiba ne farkı var acaba digerindenYok benimki bu değil ilk bunu vuruldum yanlışlıkla kaç gün ağrıdı kalçam benimki progestan dex 25 mg çok daha hayi belki oda yazılıyordur ama sordum yani olmuyor yazılmıyor dedi doktor
İnşallah. Konuyu henüz tam olarak inceleyemedim ama ilk mesajda güzel bi liste var pozitif alanlar var ne güzelMrb inşallah pozitif sonuçlar alırsınız
Sizinki farklı galiba ne farkı var acaba digerinden bu yeni yeni kullanılmaya başlanılmış sanırım daha hafif şislik vs yapmıyor ama fiyat olarak diğerinin 2 katı 300 küsür birseydi sanırım
Benımde aynı belortılerım var ıshal bacaklarda ve belde ağrı garip garip sınyaller ara ara bulantı adet sancısı gbı kalcave ustunde prı bele kadar vuran ama ılgınctrkımadetten çıkalı 1 hafta oldu ondan gıdp test yapmadım baya baya kanamam oldu hatta 5 gun surer ilk kez 5 gun tekrar sancılandım tekrar kanama gordumCanım bnm 5.gune kadar hafif batmalarim oluyordu kramp tarzı ama hep sağ tarafima giriyordu batmadan başka hiç bişey yoktu bnde 5.gun daha şiddetliydi batman sağ tarafım çok siddetlenmisti birden kesildi sonra 7.gun adet ağrısı çektim bacaklarım çok sızlıyordu ve belim kopuyordu 8.gunde yine devam etti adet ağrısı başka hiç biseyim yoktu ama hiç batma yaşamadım o 5.gunden sonra 9.gunde sadece belim ağrıyordu ama sanırım ayakta çok durmaktandi öyle forumdaki lerden cesaret alıp gidip erken gebelik testi aldım ve ben sokkk çift çizgi sonra akşam gidip kan verdim pzoitif bu akşam tekra vericem ins güzel sonuç alırım... 10'11'12.gunlerimdede dudaklarım kurumaya başladı belirtim bilmiyorumm sonra ishalim ve arada yine adet ağrısı cekiyrium bacakalrimi sizliyo başka da hiç değişik belirtim yok şuandada iyim çok şükür zaten genelde kusma bulantı 5.haftadan sonra başlıyormuş gerçi bnim arada midem bulanıyor ama herhalde pskilojik
Kanda çıkar büyük ihtimalle benim 10 ekim transfer belli belirsiz hayali bı çizgi vardı bu sabah yaptım ilkMerhaba herkese..ben 8 ekimde transfer oldum, 2 embriyo, ikinci transferim. 5. gün sağ kaşıkla batma başladı ve sonra ağrım oldu. Gittikçe azaldı ama ara ara vuruyor. Ben de forumlara bakıp 8.günün sabahı test yaptım ama hızlı test değildi, normal olandan yaptım, negatif çıktı. Yarın 9.günüm ama kan testi vermek istiyorum, eğer negatifse daha ilaç kullanmak istemiyorum, daha bekleyemiyorum
Yarın baktırıcam bhcg, hayırlısı artıkKanda çıkar büyük ihtimalle benim 10 ekim transfer belli belirsiz hayali bı çizgi vardı bu sabah yaptım ilk
Duphalac mı ben bi kere içtim daha da içmek istemiyorum tuvalete çıktım ama gaz sıkıntım geçmediAynı gün transfer olmuşuzbende de çok gaz oldu ama bugün geçti artık gazım falan bana doktorum şurup verdi kabızlık falan yaşamamam için o iyi geldi gazıma falan çok rahat çıkabildim tuvalete. Malum ıkınmaktan korkuyoruz
Testler yanıltıcı olabilir kanda görene kadar ilaçlarınızı bırakmayın benceMerhaba herkese..ben 8 ekimde transfer oldum, 2 embriyo, ikinci transferim. 5. gün sağ kaşıkla batma başladı ve sonra ağrım oldu. Gittikçe azaldı ama ara ara vuruyor. Ben de forumlara bakıp 8.günün sabahı test yaptım ama hızlı test değildi, normal olandan yaptım, negatif çıktı. Yarın 9.günüm ama kan testi vermek istiyorum, eğer negatifse daha ilaç kullanmak istemiyorum, daha bekleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?