Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Belirti olmadan hatta hamileliği çok rahat geçen hiç bulantı ağrı olmadan doğum yapanlar var hepimizin yapısı farklı daha ilk günlerin güzel düşün güzel olsun
Ah kuzumm öyle tabi hepsinin farkındayım bireysel farklılıklar çok önemli ama gönül işte sabretmek zor geliyor artık

Eki Görüntüle 3146422

Alistigima mi bilmiyorum artık hissetmiyorum kolaylıkla kendim yapiyorum cnm ama kalçadan yapılan daha ağrılı olduğunu duymuştum kullanmadım ama sorcam bı
her gün iğneye gitmek çok zor oluyor işten çıkıp koştur koştur acile çıkıyorum. bende kendim yapayım diye istedim ama vermedi doktorum kalçadan dedi ille

her gün iğneye gitmek çok zor oluyor işten çıkıp koştur koştur acile çıkıyorum. bende kendim yapayım diye istedim ama vermedi doktorum kalçadan dedi ille
Benim de kalçadan ilk zamanlar çok ağrı yapıyordu ama suan da alıştım gibi kaç aya kadar kullanılıyor sagolsun bizim komşu emekli hemşire her gün gelip yapiyor

Benımde aynı belortılerım var ıshal bacaklarda ve belde ağrı garip garip sınyaller ara ara bulantı adet sancısı gbı kalcave ustunde prı bele kadar vuran ama ılgınctrkımadetten çıkalı 1 hafta oldu ondan gıdp test yapmadım baya baya kanamam oldu hatta 5 gun surer ilk kez 5 gun tekrar sancılandım tekrar kanama gordum

Kızlar estrofem sizde koltuk altı ağrısı falan yaptımı yada göğüs ağrısı

Merhaba herkese..ben 8 ekimde transfer oldum, 2 embriyo, ikinci transferim. 5. gün sağ kaşıkla batma başladı ve sonra ağrım oldu. Gittikçe azaldı ama ara ara vuruyor. Ben de forumlara bakıp 8.günün sabahı test yaptım ama hızlı test değildi, normal olandan yaptım, negatif çıktı. Yarın 9.günüm ama kan testi vermek istiyorum, eğer negatifse daha ilaç kullanmak istemiyorum, daha bekleyemiyorum

Kanda çıkar büyük ihtimalle benim 10 ekim transfer belli belirsiz hayali bı çizgi vardı bu sabah yaptım ilk

Merhaba herkese..ben 8 ekimde transfer oldum, 2 embriyo, ikinci transferim. 5. gün sağ kaşıkla batma başladı ve sonra ağrım oldu. Gittikçe azaldı ama ara ara vuruyor. Ben de forumlara bakıp 8.günün sabahı test yaptım ama hızlı test değildi, normal olandan yaptım, negatif çıktı. Yarın 9.günüm ama kan testi vermek istiyorum, eğer negatifse daha ilaç kullanmak istemiyorum, daha bekleyemi
Kanda çıkar büyük ihtimalle benim 10 ekim transfer belli belirsiz hayali bı çizgi vardı bu sabah yaptım ilk
Yarın baktırıcam bhcg, hayırlısı artık

Duphalac mı ben bi kere içtim daha da içmek istemiyorum tuvalete çıktım ama gaz sıkıntım geçmedi

Testler yanıltıcı olabilir kanda görene kadar ilaçlarınızı bırakmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…