- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
İzmirde tedavi görüyorum.Transfer günü sabah yaptım 4 gün sonra da 2 tane gonapeptyl yapacakmışım hiç bilmiyorum bunu neden veriyorlar sorma fırsatım da olmadı doktora. Nerede tedavi görüyordun
Canım öyle bir şey yapmadı ya da bünye alıştıKızlar estrofem sizde koltuk altı ağrısı falan yaptımı yada göğüs ağrısı
Bana yapmadı canım bilemedim ki ben ilk kez kullaniyorum estrofemi bi yan etkisini görmedim şükürKızlar estrofem sizde koltuk altı ağrısı falan yaptımı yada göğüs ağrısı
Öyle yapıcam..hayırlısıTestler yanıltıcı olabilir kanda görene kadar ilaçlarınızı bırakmayın bence
Bende 12sinde başladım ilaca kismetse 21inde kontrole gideceğim. Sanıyorum aynı zamanda olacağız transfer ve heyecanlı bekleyişMerhaba ekim.ayi transferini sondan yakalayacagim sanırım 12 sinde ilac kullanmaya başladım 24 ünde kontrole gideceğim dondurulmus transfer benim ki o gün gün koyacağızen hayırlısı en guzeli olsun hepimiz icin
Ah evet ya ayni zamanlara denk gelecegizBende 12sinde başladım ilaca kismetse 21inde kontrole gideceğim. Sanıyorum aynı zamanda olacağız transfer ve heyecanlı bekleyiş
Bende kullanıyorum ama yapmadiKızlar estrofem sizde koltuk altı ağrısı falan yaptımı yada göğüs ağrısı
Aynen umarım hepimiz için çok güzel olsun. Marttan beri 2022 tup bebek serüveni diye bi topik takip ediyordum sessiz sessiz 4 5 kişi bu sıralar doğum yaptı okadar mutlu oluyorum ki insallah bu gruptaki herkeste pozitif görür birlikte paylaşarak devam eder. Sizinde ilk deneme mi?Ah evet ya ayni zamanlara denk gelecegizumarım güzel olur herşey ️
Canım ben daha önceki transferlerde 9. Gun yaptim negatif olunca doktora sonucu atıp ilacı biraktirmistiMerhaba herkese..ben 8 ekimde transfer oldum, 2 embriyo, ikinci transferim. 5. gün sağ kaşıkla batma başladı ve sonra ağrım oldu. Gittikçe azaldı ama ara ara vuruyor. Ben de forumlara bakıp 8.günün sabahı test yaptım ama hızlı test değildi, normal olandan yaptım, negatif çıktı. Yarın 9.günüm ama kan testi vermek istiyorum, eğer negatifse daha ilaç kullanmak istemiyorum, daha bekleyemiyorum
Hadi hayırlısı olur inşallahMerhaba ekim.ayi transferini sondan yakalayacagim sanırım 12 sinde ilac kullanmaya başladım 24 ünde kontrole gideceğim dondurulmus transfer benim ki o gün gün koyacağızen hayırlısı en guzeli olsun hepimiz icin
Sizin için de hayırlısı olur inşallahBende 12sinde başladım ilaca kismetse 21inde kontrole gideceğim. Sanıyorum aynı zamanda olacağız transfer ve heyecanlı bekleyiş
Bende kullanıyorum hic agri yapmadı. Ama estrofemi ne zaman kullansam ishal oluyorum normal mi diye ya etkilere baktığımda göğüste ağrı ve sislik en yaygin yan etkisiymis. Oda koltuk altina vuruyordur muhtemelenKızlar estrofem sizde koltuk altı ağrısı falan yaptımı yada göğüs ağrısı
Amin insallah hepimiz icin en hayırlısı olsunHadi hayırlısı olur inşallah
Yok benim ilk değil 3 olacakAynen umarım hepimiz için çok güzel olsun. Marttan beri 2022 tup bebek serüveni diye bi topik takip ediyordum sessiz sessiz 4 5 kişi bu sıralar doğum yaptı okadar mutlu oluyorum ki insallah bu gruptaki herkeste pozitif görür birlikte paylaşarak devam eder. Sizinde ilk deneme mi?
Amin inşallah hepimiz için.Sizin için de hayırlısı olur inşallah
Sizinde insqllah son olurYok benim ilk değil 3 olacak
Benimde 3. Denememiz hayırlı haberler alırız inşallahYok benim ilk değil 3 olacak
İnşallahAmin inşallah hepimiz için.
Sizinde insqllah son olur
Ah insallah yaBenimde 3. Denememiz hayırlı haberler alırız inşallah
Çok teşekkür ederim İsteyen herkesin yüzü gülsün inşallahİnşallah pozitifi görürsün canım. Rabbim yüzünüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?