- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
Benim de 3Benimde 3. Denememiz hayırlı haberler alırız inşallah
Çatlatma iğnesi olmadıysan bence bebişin sesinleKızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
Olmadım cnm donmuş transferi benim . İnşallah inşallahÇatlatma iğnesi olmadıysan bence bebişin sesinle
Maşallah dondurulmuş embriyo ise seninle bebişin. Her geçen gün daha da belirginleşsin.Kızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
Canim daha çok erken üzülme en azından 8. Günü bekle hiç moralini bozma.Benim bugün beşinci günüm sabah kalktım yaptım test ve Negatif
Yaa degisikmis doktoruna danistinmiBenımde aynı belortılerım var ıshal bacaklarda ve belde ağrı garip garip sınyaller ara ara bulantı adet sancısı gbı kalcave ustunde prı bele kadar vuran ama ılgınctrkımadetten çıkalı 1 hafta oldu ondan gıdp test yapmadım baya baya kanamam oldu hatta 5 gun surer ilk kez 5 gun tekrar sancılandım tekrar kanama gordum
Duam sizinle canım galiba pzoitifi görmüşsün çok sevindim insallh kandada görürüz inşallah canm bn tainden dolayı mardindeyim valla burada herşey ksiitli düzgün bı hastane yok ozyuden bn hep özel de yapicam herşeyimi takı doğuma kadar doğumunu allh nasip ederse Antalya da yapicam evimiz oradaya bı ay öncesinden giderim doktorla konusurum Antalya'da gzuel güzel yaparımAynen canım ben tamamlayıcı sağlık sigortasından hamilelik poliçesi yaptırdım tüp yaptırdığım hastane olan Acıbadem’de geçerli değil ama bir sürü hastanede geçerli ben hastane olarak Medicana yı beğeniyorum yeni doğan yoğun bakımı falan Bursa’daki hastalenelerin içinde en iyisiymiş bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için önemli bi unsur ,sigorta orda da geçerli o yüzden orda bir doktora gidicem nasipse yeterki pozitifi göreyim siz hamişler dua edin bize
Yok canım balık yağı varya onun içinde folik asitte varmış ekstra ayrı vitaminle öyle ekstra folik asit vermedi vallaFolik asit kullanmiyomusun canim
Kan ver bugunKızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
Yok cnm ya kan tahlili gününü bekliycem. O zamana kadar her gün idrar yapıp koyulup koyulmadığına bakıcamKan ver bugun
İnşallah canım çok sağolDuam sizinle canım galiba pzoitifi görmüşsün çok sevindim insallh kandada görürüz inşallah canm bn tainden dolayı mardindeyim valla burada herşey ksiitli düzgün bı hastane yok ozyuden bn hep özel de yapicam herşeyimi takı doğuma kadar doğumunu allh nasip ederse Antalya da yapicam evimiz oradaya bı ay öncesinden giderim doktorla konusurum Antalya'da gzuel güzel yaparım
Evde testin varsa tabiki öyle yap bencede zaten kan versen herhalde duusk cikicak doktorda dicek üç gün sonra kan ver yine öyle öyle insan stres giriyo ne zman kan gununYok cnm ya kan tahlili gününü bekliycem. O zamana kadar her gün idrar yapıp koyulup koyulmadığına bakıcam
Bir şey var mı kızlar bugün 5 günüm bana negatif gibi geldi
Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah dondurulmuş embriyo ise seninle bebişin. Her geçen gün daha da belirginleşsin.
Var işte silik çizgi ben görüyorum cnm hayırlı olsun her geçen gün kopkoyu olsun sağlıkla kucakla inş
Bana negatif gelmedi silik çizgi var gibii ama çok az belli yarın tekrar yap koyulaşır insallhBir şey var mı kızlar bugün 5 günüm bana negatif gibi geldi
Tebrik ederim sağlıkla dünyaya gelsinKızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?