- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
Aynen cnm bi de sitede asansörler yeni yapılıyor belki diyorum kan tahlili gününe kadar tamamlanır . 24 ünde kan tahlili . En azından asansörler bitmese de tutunma baya tamamlanmış olur şimdi daha 6. Gün ya o kadar merdiven inip çıkmak istemiyorum . Bakalım idrarda koyulursa zaten baya içim rahatlamış olur idrarda takip edicem bir süreEvde testin varsa tabiki öyle yap bencede zaten kan versen herhalde duusk cikicak doktorda dicek üç gün sonra kan ver yine öyle öyle insan stres giriyo ne zman kan gunun
Amin amin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşTebrik ederim sağlıkla dünyaya gelsin
1hafya kaldı ozman aynn öyle yap canım senin için daha iyi olur ama çok şükür varki çıktı içini rahat tut ve bebeğini sev hergunAynen cnm bi de sitede asansörler yeni yapılıyor belki diyorum kan tahlili gününe kadar tamamlanır . 24 ünde kan tahlili . En azından asansörler bitmese de tutunma baya tamamlanmış olur şimdi daha 6. Gün ya o kadar merdiven inip çıkmak istemiyorum . Bakalım idrarda koyulursa zaten baya içim rahatlamış olur idrarda takip edicem bir süre
Önce tebrikler ben de gecen sali positivlenmistim bugün kan günüm beklemistim en iyisi günü beklemek…. Ama su var ben günlük test edip kendimi deliye cevirdim sakin yapma suan positivsin onu füsünYok cnm ya kan tahlili gününü bekliycem. O zamana kadar her gün idrar yapıp koyulup koyulmadığına bakıcam
Kacinci gün bilmiyorum ama hafif bir cizgi görünüyor
5 . Gün bugünKacinci gün bilmiyorum ama hafif bir cizgi görünüyor
Çok teşekkür ederim senin de rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımÖnce tebrikler ben de gecen sali positivlenmistim bugün kan günüm beklemistim en iyisi günü beklemek…. Ama su var ben günlük test edip kendimi deliye cevirdim sakin yapma suan positivsin onu füsün
Akıntı özellikle fitilden bende de oluyor o yüzden bende tedirgin oluyorum hep bakıyorum . Rabbim sağlıkla hamileliği geçirmeyi sağlıkla da kucaklamayı nasip etsin de anca kucağımıza alınca rahatlıycaz sanırım1hafya kaldı ozman aynn öyle yap canım senin için daha iyi olur ama çok şükür varki çıktı içini rahat tut ve bebeğini sev hergunşahsen bn öyle yapıyorum bnimde sabah kalktım iç camasirim ıslanmış resmen sandım adet oldum
Aynn valla olsun bnce karnimiz buyuyuncede rahatlariz hahah bnm bugün başladı valla akıntı olayı öncesinde çok yoktu doktorum aradı şimdi bnide tekrar kan istedi benden gayet iyi artmış tekrar ver dedi üç gün sonra pazartesi de ins hastaneye gidicez ultrason icinAkıntı özellikle fitilden bende de oluyor o yüzden bende tedirgin oluyorum hep bakıyorum . Rabbim sağlıkla hamileliği geçirmeyi sağlıkla da kucaklamayı nasip etsin de anca kucağımıza alınca rahatlıycaz sanırım
Kaçıncı gün embriyosu acaba bide kalitesi neydi
Bnm 5aa kalitede 5.gün embriyo transferi oldum bi belirttim olmadığı için kötü hissediyorum kendimi ilk denememAynn valla olsun bnce karnimiz buyuyuncede rahatlariz hahah bnm bugün başladı valla akıntı olayı öncesinde çok yoktu doktorum aradı şimdi bnide tekrar kan istedi benden gayet iyi artmış tekrar ver dedi üç gün sonra pazartesi de ins hastaneye gidicez ultrason icin
Ay ne güzel kese göreceksiniz Maşallah cnmAynn valla olsun bnce karnimiz buyuyuncede rahatlariz hahah bnm bugün başladı valla akıntı olayı öncesinde çok yoktu doktorum aradı şimdi bnide tekrar kan istedi benden gayet iyi artmış tekrar ver dedi üç gün sonra pazartesi de ins hastaneye gidicez ultrason icin
Evet canim kız dotkora dedim su fitil işini hiç umursamadı yaa direk bırakırsan düşük yaparsın nerden bilicekse herşey allhtan var edende o yok edendeAy ne güzel kese göreceksiniz Maşallah cnmdarısı başımıza Akıntı olması normal ama rahim genişliyor hamileliğe bağlı hormonlar değişiyor .
Canım bnm 5.gune kadar hafif batmalarim oluyordu kramp tarzı ama hep sağ tarafima giriyordu batmadan başka hiç bişey yoktu bnde 5.gun daha şiddetliydi batman sağ tarafım çok siddetlenmisti birden kesildi sonra 7.gun adet ağrısı çektim bacaklarım çok sızlıyordu ve belim kopuyordu 8.gunde yine devam etti adet ağrısı başka hiç biseyim yoktu ama hiç batma yaşamadım o 5.gunden sonra 9.gunde sadece belim ağrıyordu ama sanırım ayakta çok durmaktandi öyle forumdaki lerden cesaret alıp gidip erken gebelik testi aldım ve ben sokkk çift çizgi sonra akşam gidip kan verdim pzoitif bu akşam tekra vericem ins güzel sonuç alırım... 10'11'12.gunlerimdede dudaklarım kurumaya başladı belirtim bilmiyorumm sonra ishalim ve arada yine adet ağrısı cekiyrium bacakalrimi sizliyo başka da hiç değişik belirtim yok şuandada iyim çok şükür zaten genelde kusma bulantı 5.haftadan sonra başlıyormuş gerçi bnim arada midem bulanıyor ama herhalde pskilojik
Kişiden kişiye degisiyo hiç belirti olmadan da hamile kalan var canım ins gönlüne göre olur inşallah senin test günün ne zamn
Benim 4-5. Gün arası inanılmaz bacak ağrısı vücut kemik ağrısı uyandığımda özellikle çok ağrılarım oldu hep uzandım ayaklarımın altına yastık koyduk eşimde sen diğernde böyle olmadın kesin tutunuyo çocuk dedi bende biraz heveslendim ama ilaçlardandır diye pek ciddye almadım. Adet ağrım hep vardı benim normaldede 1 hafta önceden ufak ufak sancılarım başlar inanılmaz adet sancım olur bütün sülalem bilir adet ağrılarımı acilde iğne vurdururum hep. Bikaç gün vücudum ağrıdı sonra geçti. Batma kasık ağrısı arada ufak sancı girdi ama ben adet olacağıma yordum tabii. Hiç belirtisi olmayan da oluyomuş bende gayet oldu yani. Bide çok başım ağrıdı hala ağrıyo. 8. Gün predictor test yaptım ve onu fotoya ekledim.sonradan çok koyulaştı tabi orta siliklikte çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 38 çıktı düşük diye heveslenmedik sonradan arttı hep çok şükür. Adetim 1 hafta gecikti şuanda. Ve adet olmam gereken günler bikaç gün çok sancım oldu kesin adet oldum diyerek sürekli kontrol ettim diyolardı ağrı oluyo normal diye ama inanmıyordum diğerinde estrofem içerken adet olmuştum çünkü. keseyi görmeye henüz doktorum çağırmadı en son adetime göre 5 haftalık şuan ama ben ultrasonda görmeden daha inanamadım tabi. Ekteki kaan hocanın videosunu izleyin ikna olacaksınız
Vallahi canım ben de pozitif miyim tam olarak bilmiyorum ama 8.gün Değerim 20.88 çıktı bakalımbelirtilerima gelirsek ben hep olumsuz düşündüğüm için aslında hiç gebelik belirtisi olarak düşünmedim açıkçası benim transferden itibaren sürekli olan bir kasık ağrım, ve bel ve bacak ağrım oldu Onun haricinde akşamları özellikle sürekli sıcak basması terlemelerim oldu ama sanırım hiç yaşamadığım göğüs şişkinliği ve acılarım oldu çünkü ben regli olduğum da bile hiç göğüslerime acımazdı belki hafif dolgunluk olurdu ama böyle bir acı hiç yaşamadım dokunamıyorum bile koltuk altından başlıyor Regli olmam gerekiyordu olmadım ama olacakmışım gibi çok sancılarım oluyor çünkü regli sürecim çok sancılı geçer benim ama şu anda Aynı regli ağrılarını yaşıyorum her an oldu mu korkusu yaşıyorum Ha bir de bu arada dört gündür deli gibi turşu yiyorum ama ben bunların hiçbirisini gebelik belirtisi olarak hiç düşünmedim hep negatif çıkacağına inanmıştım evdeki testlerde öyle gösteriyordu ilaçların etkisi olarak düşündüm hep tabi değerlerim yükselirse bebeğim benimleyse bunları gebelik belirtisi olarak söyleyebiliriz aksi taktirde hepsi ilaçların yan etkisi psikolojik olarak yaşanan şeyler diye diyebilirim
Transfer den sonra bende her gün belirti oldu hala da devam ediyor kasıklar da batma yatmaktan bel ağrısı son bir kaç gün de hafif mide bulantısı bide adet olacak gibi hissettiğim anlarda oldu ben 8. Günümde evde test yaptım pozitif 10. Günümde kanda da pozitifi gördüm bu gün 11. Günüm kahverengi akıntım oldu bu gün kasıklarım daha fazla ağrıyor sende belirtiler ne
5. Gün embriyosuydu iki tane bence kalitesine iyi dediler ama hangisini transfer ettiler hiç sormadımKaçıncı gün embriyosu acaba bide kalitesi neydi
Doktorun yine bir bildiği vardır onun bilgisi dışında kafana göre bırakma bence cnm . Sonuçta bilim de rabbimin yarattığı bişey ve doktorlarda o bilimle bize yardımcı oluyorlarEvet canim kız dotkora dedim su fitil işini hiç umursamadı yaa direk bırakırsan düşük yaparsın nerden bilicekse herşey allhtan var edende o yok edende
Siz idrar testi yaptınız mı aynı gün kan testi verice zKaçıncı gün embriyosu acaba bide kalitesi neydi
İnşallah öyle değildir İnşallah senden de pozitif haberini alırız Allahım gönlüne göre versin hep pozitif ol pozitif olsunKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benim bu 3 denemem aslında daha önce de denememe rağmen sorayım dedim çünkü hiç pozitif görmedim ve bütün belirtileri adetle birlikte aynı sanırım yine sasirtmayacak ve adet olacam. Herkesten dua ister dua ederim . Bir gün hepimiz Allahin izni ile Ana Kralice olucaz
Psikiyatri kliniğine gitseydiniz keşke kendi psikolojik sorunlarinizi burada hamile kalmaya çalışan insanların içinde muska hoca cin bilmem ne diye yönlendirmek nedir cehaletin kaçıncı seviyesi konu başlığını başka yerde açın orada dertleşin burası yeri değilNazar filan subyanın yanında çok basit kalıyo işte. Ümmü subyan işte hiç çocuk sahibi olamayan çocukları ve anneleri kıskanan dişi bir 3 harfli. Bazı insanlara musallat oluyo ve hamileliğe doğuma bebek ölümlerine neden olabiliyor. Google yazıp bakma sakın korkarsın bana musallat oldu işte 1 yıldır filan korkudan ağlıyodum geceleri kabuslar bebekle ilgili rüyalar. Panik atak var bende biz ona bağladık hep. İlk transferimde tutmayınca dediler bundada transfer öncesi bi gidelim varsa önlem alalım boşuna bu kadar tedavi görüyosunuz para ödüyosunuz hevesiniz kırılıyo varsa da muska takarsın dediler öylesine gittik ve hoca var hemde çok fena dedi. Muskayı taktığımdan beri o kadar huzurlu ve rahatım ki korkularım bitti transfer zamanı hiç rüya görmedim çok şükür. Subyanı ayrı soruyosun benim çocuğum olmuyo veya oluyo yaşamıyo acaba subyanmı var diyosun hoca o şekilde bakıyor canım yoksa da yok diyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?