Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Evde testin varsa tabiki öyle yap bencede zaten kan versen herhalde duusk cikicak doktorda dicek üç gün sonra kan ver yine öyle öyle insan stres giriyo ne zman kan gunun
Aynen cnm bi de sitede asansörler yeni yapılıyor belki diyorum kan tahlili gününe kadar tamamlanır . 24 ünde kan tahlili . En azından asansörler bitmese de tutunma baya tamamlanmış olur şimdi daha 6. Gün ya o kadar merdiven inip çıkmak istemiyorum . Bakalım idrarda koyulursa zaten baya içim rahatlamış olur idrarda takip edicem bir süre

1hafya kaldı ozman aynn öyle yap canım senin için daha iyi olur ama çok şükür varki çıktı içini rahat tut ve bebeğini sev hergun şahsen bn öyle yapıyorum bnimde sabah kalktım iç camasirim ıslanmış resmen sandım adet oldum

Yok cnm ya kan tahlili gününü bekliycem. O zamana kadar her gün idrar yapıp koyulup koyulmadığına bakıcam
Önce tebrikler ben de gecen sali positivlenmistim bugün kan günüm beklemistim en iyisi günü beklemek…. Ama su var ben günlük test edip kendimi deliye cevirdim sakin yapma suan positivsin onu füsün

Önce tebrikler ben de gecen sali positivlenmistim bugün kan günüm beklemistim en iyisi günü beklemek…. Ama su var ben günlük test edip kendimi deliye cevirdim sakin yapma suan positivsin onu füsün
Çok teşekkür ederim senin de rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inş bir de koyulduğunu görsem içim rahat eder diyorum çünkü kimyasal riski de oluyor ya .

Akıntı özellikle fitilden bende de oluyor o yüzden bende tedirgin oluyorum hep bakıyorum . Rabbim sağlıkla hamileliği geçirmeyi sağlıkla da kucaklamayı nasip etsin de anca kucağımıza alınca rahatlıycaz sanırım

Aynn valla olsun bnce karnimiz buyuyuncede rahatlariz hahah bnm bugün başladı valla akıntı olayı öncesinde çok yoktu doktorum aradı şimdi bnide tekrar kan istedi benden gayet iyi artmış tekrar ver dedi üç gün sonra pazartesi de ins hastaneye gidicez ultrason icin

Bnm 5aa kalitede 5.gün embriyo transferi oldum bi belirttim olmadığı için kötü hissediyorum kendimi ilk denemem

Ay ne güzel kese göreceksiniz Maşallah cnm darısı başımıza Akıntı olması normal ama rahim genişliyor hamileliğe bağlı hormonlar değişiyor .

Ay ne güzel kese göreceksiniz Maşallah cnm darısı başımıza Akıntı olması normal ama rahim genişliyor hamileliğe bağlı hormonlar değişiyor .
Evet canim kız dotkora dedim su fitil işini hiç umursamadı yaa direk bırakırsan düşük yaparsın nerden bilicekse herşey allhtan var edende o yok edende

Kişiden kişiye degisiyo hiç belirti olmadan da hamile kalan var canım ins gönlüne göre olur inşallah senin test günün ne zamn

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benim bu 3 denemem aslında daha önce de denememe rağmen sorayım dedim çünkü hiç pozitif görmedim ve bütün belirtileri adetle birlikte aynı sanırım yine sasirtmayacak ve adet olacam. Herkesten dua ister dua ederim . Bir gün hepimiz Allahin izni ile Ana Kralice olucaz

Kaçıncı gün embriyosu acaba bide kalitesi neydi
5. Gün embriyosuydu iki tane bence kalitesine iyi dediler ama hangisini transfer ettiler hiç sormadım bence de çok önemli değil kaçıncı gün ve kalitesi 5 .gün en iyi kalite tutmuyor bazen 3 gün tutuyur tamamen Allah’ın hikmeti

Evet canim kız dotkora dedim su fitil işini hiç umursamadı yaa direk bırakırsan düşük yaparsın nerden bilicekse herşey allhtan var edende o yok edende
Doktorun yine bir bildiği vardır onun bilgisi dışında kafana göre bırakma bence cnm . Sonuçta bilim de rabbimin yarattığı bişey ve doktorlarda o bilimle bize yardımcı oluyorlar

Günaydın kızlar bugün transferimin 7 günü 5 gün embryosu ama bir iki damla kadar kahverengi lekelenmem oldu ama kahverengi adet öncesi leke gibi normalde 3 denemem de de hiç böyle bir şey yaşamadım. Adet günü de 21 22 falan. Pozitif mı negatif mı adet sokulmeden onceki kanamasımi bilmiyorum

İnşallah öyle değildir İnşallah senden de pozitif haberini alırız Allahım gönlüne göre versin hep pozitif ol pozitif olsun

Psikiyatri kliniğine gitseydiniz keşke kendi psikolojik sorunlarinizi burada hamile kalmaya çalışan insanların içinde muska hoca cin bilmem ne diye yönlendirmek nedir cehaletin kaçıncı seviyesi konu başlığını başka yerde açın orada dertleşin burası yeri değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…