Güzel dileklerin için teşekkür ederim insllh arkadaşım inssllhİnşallah öyle değildir İnşallah senden de pozitif haberini alırız Allahım gönlüne göre versin hep pozitif ol pozitif olsun
Bence tutunma kanamasıGünaydın kızlar bugün transferimin 7 günü 5 gün embryosu ama bir iki damla kadar kahverengi lekelenmem oldu ama kahverengi adet öncesi leke gibi normalde 3 denemem de de hiç böyle bir şey yaşamadım. Adet günü de 21 22 falan. Pozitif mı negatif mı adet sokulmeden onceki kanamasımi bilmiyorum
Bence tutunma kanaması
Benim adet tarihime çok yakın transfer oldum doktora sorduğumda da ilaçları bırakmadan adet olamazsın zaten dedi ve benim doktoruma biri sormuştu onun 8 gün dü doktorum paylaşmış hiç korkma yerleşme kanaması die hatta Bende hergün kanama olucak mı die bakıyorumİnşallah arkadaşım dediğin gibi olur azosperm ve tüp bebek denemesi artık çok yoruyor 3 kalite embryo denildi adet mi başlayacak yoksa tutunma mı bilmiyorum daha önceki denemelerde adet olmadı ilaçları kesip oldum hep ama hepsi de aynı olmaz. Hayır duanızı bekliyorum
Amaninnn hadi inşallah inşallah canimKızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
Günaydın dün bende yaşadım gördüğümde korktum hemşireme haber verdim yerleşme kanaması dedi seninki de öyledir içini ferah tutGünaydın kızlar bugün transferimin 7 günü 5 gün embryosu ama bir iki damla kadar kahverengi lekelenmem oldu ama kahverengi adet öncesi leke gibi normalde 3 denemem de de hiç böyle bir şey yaşamadım. Adet günü de 21 22 falan. Pozitif mı negatif mı adet sokulmeden onceki kanamasımi bilmiyorum
doktorum sonuç pozitif olusa 3aylık olana kadar kullanacaksın dedi bana iğneleri. yakınında yapabilen birinin olması harika bişeyBenim de kalçadan ilk zamanlar çok ağrı yapıyordu ama suan da alıştım gibi kaç aya kadar kullanılıyor sagolsun bizim komşu emekli hemşire her gün gelip yapiyor
Canım seni de tebrik ederim maşallah
Canım belki yerleşme kanamsidir dikkat et ve doktoruna danış ayrıca lekelenmen bitince bı test yap bakalım belki pzoitf çıkar bebek yerlesiyodur blki ondan kanama olmuştur 8.gunu yap bakalım blki çıkar 5.gun embriysouyaGünaydın kızlar bugün transferimin 7 günü 5 gün embryosu ama bir iki damla kadar kahverengi lekelenmem oldu ama kahverengi adet öncesi leke gibi normalde 3 denemem de de hiç böyle bir şey yaşamadım. Adet günü de 21 22 falan. Pozitif mı negatif mı adet sokulmeden onceki kanamasımi bilmiyorum
Benim muhtemelen kuruma çizgisi ilk yaptığım da hemen anında çıkmadı çünküCanım seni de tebrik ederim maşallah
GünaydınKızlarrr Günaydınnnnn
Tekrar dene canım blki koyulasirBenim muhtemelen kuruma çizgisi ilk yaptığım da hemen anında çıkmadı çünkü
Hayırlı olsun canim artarak ilerlesin inşallahKızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
Benim adet tarihime çok yakın transfer oldum doktora sorduğumda da ilaçları bırakmadan adet olamazsın zaten dedi ve benim doktoruma biri sormuştu onun 8 gün dü doktorum paylaşmış hiç korkma yerleşme kanaması die hatta Bende hergün kanama olucak mı die bakıyorum
Canım günaydın benim negatif listeye yazabilirsin.Kızlar günaydın listeyi güncellicem hemennasılsınız kaçıncı günlerdesiniz nasıl gidiyor
Günaydın 12 günüm kasıklarda ağrı devam ediyor sen nasılsın nasıl gidiyorKızlar günaydın listeyi güncellicem hemennasılsınız kaçıncı günlerdesiniz nasıl gidiyor
Yok yapmadım korkuyorum yapmak istiyorum amaSiz idrar testi yaptınız mı aynı gün kan testi verice z
Hayırlı sabahlar canım Bi güncelle çoğu pozitif çok sevdim bu tipini bana da uğurlu gelir insllhKızlar günaydın listeyi güncellicem hemennasılsınız kaçıncı günlerdesiniz nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?