Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bence tutunma kanaması

Bence tutunma kanaması

İnşallah arkadaşım dediğin gibi olur azosperm ve tüp bebek denemesi artık çok yoruyor 3 kalite embryo denildi adet mi başlayacak yoksa tutunma mı bilmiyorum daha önceki denemelerde adet olmadı ilaçları kesip oldum hep ama hepsi de aynı olmaz. Hayır duanızı bekliyorum

Benim adet tarihime çok yakın transfer oldum doktora sorduğumda da ilaçları bırakmadan adet olamazsın zaten dedi ve benim doktoruma biri sormuştu onun 8 gün dü doktorum paylaşmış hiç korkma yerleşme kanaması die hatta Bende hergün kanama olucak mı die bakıyorum

Günaydın dün bende yaşadım gördüğümde korktum hemşireme haber verdim yerleşme kanaması dedi seninki de öyledir içini ferah tut

Benim de kalçadan ilk zamanlar çok ağrı yapıyordu ama suan da alıştım gibi kaç aya kadar kullanılıyor sagolsun bizim komşu emekli hemşire her gün gelip yapiyor
doktorum sonuç pozitif olusa 3aylık olana kadar kullanacaksın dedi bana iğneleri. yakınında yapabilen birinin olması harika bişey

Canım belki yerleşme kanamsidir dikkat et ve doktoruna danış ayrıca lekelenmen bitince bı test yap bakalım belki pzoitf çıkar bebek yerlesiyodur blki ondan kanama olmuştur 8.gunu yap bakalım blki çıkar 5.gun embriysouya

Bende işte 7 gün diye belki tutunuyorum dedim de devam ediyor mu diye bakamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…