Günaydın dün bende yaşadım gördüğümde korktum hemşireme haber verdim yerleşme kanaması dedi seninki de öyledir içini ferah tut
20 ekim kan testi günüYok yapmadım korkuyorum yapmak istiyorum ama
Evet 5 gün embryosu yarın olmazsa Bi erken gebelik testi alırım yada kan bacakta akana kadar bakamycm:) korkudanCanım belki yerleşme kanamsidir dikkat et ve doktoruna danış ayrıca lekelenmen bitince bı test yap bakalım belki pzoitf çıkar bebek yerlesiyodur blki ondan kanama olmuştur 8.gunu yap bakalım blki çıkar 5.gun embriysouya
Teşekkür ederim canım benim inşallah
Günaydın kızlar bugün Transferimin 6.gunu göğüs ağrısı başladı bugün 5.gün embriyosu 5aa kalitede transfer oldum idrar testi yapsammi acabaKızlar günaydın listeyi güncellicem hemennasılsınız kaçıncı günlerdesiniz nasıl gidiyor
Ben sanki bi çizgi görüyorum amaEki Görüntüle 3146543
Kızlar 6. Günüm transfer günü hariç ben de elendim galiba …. Karnım ağrıyor zaten
Bence bir test yap hem rahatlarsında bu benim ilk denemem adet olacak gibi hissettiğim anlar da olduBende aradım 7 gün dedim embryon cozuldukten sonra iyiyi dedi bendeadet mı başlayacak günüm de var dedim kullan ilaçlarını 3 4 gün daha dedi. İnşallah canım dediğin gibidir
Erken yapmışsın bir gün sonra bidaha yap moralini bozmaEki Görüntüle 3146543
Kızlar 6. Günüm transfer günü hariç ben de elendim galiba …. Karnım ağrıyor zaten
İşte daha 7 gün yaBence bir test yap hem rahatlarsında bu benim ilk denemem adet olacak gibi hissettiğim anlar da oldu
Adet olmayı bekliyorum rahimde sıvı var mı geçmiş mi ona bakacaklar işler yolundaysa hemen başlarım tekrarTeşekkür ederim canım benim inşallahsen ne yaptin bu ay tekrar baslicak misin?
bende bir kereden sonra içmedim :)Duphalac mı ben bi kere içtim daha da içmek istemiyorum tuvalete çıktım ama gaz sıkıntım geçmedi
Bence bir gün daha bekle zaten hcg hormonları kana bu gün karışıyor diye biliyorumGünaydın kızlar bugün Transferimin 6.gunu göğüs ağrısı başladı bugün 5.gün embriyosu 5aa kalitede transfer oldum idrar testi yapsammi acaba
Sağol kuzum benim amin inşallahHayırlı olsun canim artarak ilerlesin inşallah
Annem de öyle dedi ama bilmiyorumBen sanki bi çizgi görüyorum ama
O zaman bir gün daha bekle canım güzel sonuçlar alırsın inşallahİşte daha 7 gün yakorkuyorum negatif görmekten de aslında ondan kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?