Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Günaydın dün bende yaşadım gördüğümde korktum hemşireme haber verdim yerleşme kanaması dedi seninki de öyledir içini ferah tut

Bende aradım 7 gün dedim embryon cozuldukten sonra iyiyi dedi bendeadet mı başlayacak günüm de var dedim kullan ilaçlarını 3 4 gün daha dedi. İnşallah canım dediğin gibidir

Evet 5 gün embryosu yarın olmazsa Bi erken gebelik testi alırım yada kan bacakta akana kadar bakamycm:) korkudan

Kızlar günaydın listeyi güncellicem hemen nasılsınız kaçıncı günlerdesiniz nasıl gidiyor
Günaydın kızlar bugün Transferimin 6.gunu göğüs ağrısı başladı bugün 5.gün embriyosu 5aa kalitede transfer oldum idrar testi yapsammi acaba

Bende aradım 7 gün dedim embryon cozuldukten sonra iyiyi dedi bendeadet mı başlayacak günüm de var dedim kullan ilaçlarını 3 4 gün daha dedi. İnşallah canım dediğin gibidir
Bence bir test yap hem rahatlarsında bu benim ilk denemem adet olacak gibi hissettiğim anlar da oldu

Kızlar selam
Bende adet olunca bu ay dondurulmuş embriyo transferi olucam ilk denemem olacak
Fakat adetim gecikti 1 haftayı geçti hala adet olmadım pco olduğum için zaten düzensiz ama tedavim Transferim gecikiyor. Doğal adet söktürücü neler var ne yapabilirim.
Ilık duş, sıcak su torbası tutma, 1 kere Maydanoz kaynattım içtim 1 hafta düzenli ebru ceylanın adet söktürücü masajı nı yaptım ama hala adet olmadım
Not: hamilelik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…