Ne listesi acaba ne için ?Kızlar günaydın listeyi güncellicem hemennasılsınız kaçıncı günlerdesiniz nasıl gidiyor
Canım ilk başta liste yaptıkNe listesi acaba ne için ?
Aminnn canım çok sağol Allah razı olsunsezenosman canımmm hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin insllh :)O zaman bir gün daha bekle canım güzel sonuçlar alırsın inşallah
Hayır var kuzum silik çizgi . Nasıl görmüyorsun ? Gitgide kopkoyu olsun inş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 3146543
Kızlar 6. Günüm transfer günü hariç ben de elendim galiba …. Karnım ağrıyor zaten
Kızlarr aşkk olsunn beni görmüyormusunuzzKIZLAR SİZCE BUGUN KAN TESTİNİ VEREYİMMİ DEĞERİM YÜKSELMİŞMİ DİYE 10.GÜNÜN BUGUN BİLİYORSUNUZ YOKSA ÇARŞAMBAYIMI BEKLESEM
Canım 6.gün benimde çıkmamıştı silik dahi olsa 7.günde çıkmamıştı morelini bozma çok erkenEki Görüntüle 3146543
Kızlar 6. Günüm transfer günü hariç ben de elendim galiba …. Karnım ağrıyor zaten
Vallahi içim geçmiş biraz mesajlara daha yeni bakıyordum cnm bence mutlaka yaptır bugün 2 günde 2 katına katlamışsa en azından için rahat eder mesela ben şimdi idrar testlerinde koyulaşana kadar içim rahat etmeyecek .Kızlarr aşkk olsunn beni görmüyormusunuzz
Offff kalbim yerinden çıkıcak artık ya katlanmadıysa diye düşünüyorumVallahi içim geçmiş biraz mesajlara daha yeni bakıyordum cnm bence mutlaka yaptır bugün 2 günde 2 katına katlamışsa en azından için rahat eder mesela ben şimdi idrar testlerinde koyulaşana kadar içim rahat etmeyecek .
Allahtan ümit kesilmez canım, karnını sev hepBenim muhtemelen kuruma çizgisi ilk yaptığım da hemen anında çıkmadı çünkü
yaa daha çok erken olmasına rağmen çıkmış olması ne kadar güzel. inşallah kanda da en güzel sonucu alırsınızKızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
Yaa çok teşekkür ederimHayır var kuzum silik çizgi . Nasıl görmüyorsun ? Gitgide kopkoyu olsun inş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım öyle bir şey yapmadı ya da bünye alıştı
Bana yapmadı canım bilemedim ki ben ilk kez kullaniyorum estrofemi bi yan etkisini görmedim şükür
Hanımlar
Bende kullanıyorum ama yapmadi
Bende kullanıyorum hic agri yapmadı. Ama estrofemi ne zaman kullansam ishal oluyorum normal mi diye ya etkilere baktığımda göğüste ağrı ve sislik en yaygin yan etkisiymis. Oda koltuk altina vuruyordur muhtemelen
Canım birisi krem kullandım yazmıştı. Doktoruna kullanabileceğim krem onerirmisinjz diye sor istersenEvet canim kız dotkora dedim su fitil işini hiç umursamadı yaa direk bırakırsan düşük yaparsın nerden bilicekse herşey allhtan var edende o yok edende
Hayırlı olsun canım seninde pgtliydi dimiKızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
Olumlu düşünelim olumlu olsun canım inşallahOffff kalbim yerinden çıkıcak artık ya katlanmadıysa diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canımm tebrik ederimm şimdidenKızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
Çok teşekkür ederimyaa daha çok erken olmasına rağmen çıkmış olması ne kadar güzel. inşallah kanda da en güzel sonucu alırsınız
Benim 13. Güne verdi seninle aslında aynı gün transfer oldukYaa çok teşekkür ederimbelki de gün geçtikçe koyulaşır bilmiyorum ki doktorum zaten 8. Güne kan testi verdi çarşamba öğrenirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?