Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlarr aşkk olsunn beni görmüyormusunuzz
Vallahi içim geçmiş biraz mesajlara daha yeni bakıyordum cnm bence mutlaka yaptır bugün 2 günde 2 katına katlamışsa en azından için rahat eder mesela ben şimdi idrar testlerinde koyulaşana kadar içim rahat etmeyecek .

Offff kalbim yerinden çıkıcak artık ya katlanmadıysa diye düşünüyorum

Kızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
yaa daha çok erken olmasına rağmen çıkmış olması ne kadar güzel. inşallah kanda da en güzel sonucu alırsınız

Canım öyle bir şey yapmadı ya da bünye alıştı

Bana yapmadı canım bilemedim ki ben ilk kez kullaniyorum estrofemi bi yan etkisini görmedim şükür

Hanımlar

Bende kullanıyorum ama yapmadi

Bende kullanıyorum hic agri yapmadı. Ama estrofemi ne zaman kullansam ishal oluyorum normal mi diye ya etkilere baktığımda göğüste ağrı ve sislik en yaygin yan etkisiymis. Oda koltuk altina vuruyordur muhtemelen

Olabilir kızlar belki benimde hafif sanki çok değilde ara ara ağrı oluyor gibi hissediyorum

Kızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
Hayırlı olsun canım seninde pgtliydi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…