Günaydın Yaş 37 10.gün 4gün 2 embrKızlar günaydın listeyi güncellicem hemennasılsınız kaçıncı günlerdesiniz nasıl gidiyor
Çok teşekkür ederim cnm evet pgt liydiHayırlı olsun canım seninde pgtliydi dimi
Ben bugün ise başladım, 6. Günümdeyim sadece azicik karın ağrısıyla geçiyor günlerim. Başka belirtim yok. Hakkımızda hayırlısı olur inşallahKızlar günaydın listeyi güncellicem hemennasılsınız kaçıncı günlerdesiniz nasıl gidiyor
çizgi görünüyorr,kacıncı gun embrıyosuydu ?
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canımm tebrik ederimm şimdiden
Canım için kıpır kıpır, çarşamba tekrar verirsin. Gönlünü ferahlatKIZLAR SİZCE BUGUN KAN TESTİNİ VEREYİMMİ DEĞERİM YÜKSELMİŞMİ DİYE 10.GÜNÜN BUGUN BİLİYORSUNUZ YOKSA ÇARŞAMBAYIMI BEKLESEM
Çizgi silik var sanki canımEki Görüntüle 3146543
Kızlar 6. Günüm transfer günü hariç ben de elendim galiba …. Karnım ağrıyor zaten
Eşimde yaptirmionkan testini bekle dioBence bir gün daha bekle zaten hcg hormonları kana bu gün karışıyor diye biliyorum
Canim ilaçlardan sebepten biraz gecikme normaldir. Bana ada çayı iyi geliyordu. Ama doktoruna bir sor kullanmadan istersenKızlar selam
Bende adet olunca bu ay dondurulmuş embriyo transferi olucam ilk denemem olacak
Fakat adetim gecikti 1 haftayı geçti hala adet olmadım pco olduğum için zaten düzensiz ama tedavim Transferim gecikiyor. Doğal adet söktürücü neler var ne yapabilirim.
Ilık duş, sıcak su torbası tutma, 1 kere Maydanoz kaynattım içtim 1 hafta düzenli ebru ceylanın adet söktürücü masajı nı yaptım ama hala adet olmadım
Not: hamilelik yok
Sağlıkla büyüsün kucağına gelsin inşallahÇok teşekkür ederim cnm evet pgt liydi
Evet sonra hepsi unutuluyor bak 2. İçin çabalıyoruz 1 tane yetmiyorBende öğlen 12 buçuk estrofem 2 adet,gece 2 adet toplamda 4 estrofem içiyorum coraspin ve folik asit her akşam 1er tane her gün progestan 100 mg kalçadan iğnem var bu kadar ama alıştım ilaçlar hiç sıkıntı değil benim için yeterki bebek olsun da iğne çok acıtıyo ama yapcak bişey yok
Varmı sizce 8 günüm bugün
AVar bencehayırlı olsunnnnn
Hayırlı olsunVarmı sizce 8 günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?