Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin

Hanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin
Ben yıllık izne çıktım kurumsal bi firmada sürekli ayakta durduğum için ve risk teşkil edeceği için. Evde olduğum için sürekli yatmıyorum yine dolaşıyorum markete vs de gidiyorum ama bence toplu taşıma okul vs risk

evet kuzum bende onu anlamadım neden 8. Gün doktor benden de sabırsız
Vallahi ya sabırsız doktor en erken 10 günlük isteniyor normalde belki 10. Günde isteyip katladığına bakmak istiyor ondan da olabilir cnm . Benim de hastanede normalde 12. Gün istiyorlar ama pazar gününe geliyor diye pazartesiye yazmışlar ondan 13. Gün ama 2 tane test hakkım varmış acaba 11. Gün ve 13. Gün mü gitsem test için ?

Bende rapor almayı düşünüyorum en azından ilk günler için inşallah pozitifi görürüm

Canım bende özel sektör de çalışıyorum. Salı günü transfer olmuştum o haftayı yıllık izin kullandım. Bugün iş başı yaptım.
Doktoruna istersen rapor yazdirabilirsin. Doktor bana 6-7 saat yolculuk yapma dedi sadece sonrasında günlük hayatına devam edebilirsin dedi. Hersey çok güzel olur inşallah

İnşallah hepimiz için hayırlı pozitif sonuclar olsun. Bizde yıllık izin yok malesef o yüzden rapor yazdiracagim mecbur

Bence 11 13 git kuzum ben bile dayanamıyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…