İnşallah vardırÇizgi silik var sanki canım
Ayyyyy inşallahhhhh canım benim
Amin amin canım hepimize sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşSağlıkla büyüsün kucağına gelsin inşallah
Saol inşallahhhhh sizin ne durumdaHayırlı olsunsağlıkla ilerlesiin inşallah
5. Günüm canımSaol inşallahhhhh sizin ne durumda
evet kuzum bende onu anlamadım neden 8. Gün doktor benden de sabırsızBenim 13. Güne verdi seninle aslında aynı gün transfer oldukkoyulacak inş kuzum Allah’ın izniyle
Canım bana 10. Gün ver demişlerdi, sen niye çarşambayı bekliyorsun. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlarr aşkk olsunn beni görmüyormusunuzz
Ben yıllık izne çıktım kurumsal bi firmada sürekli ayakta durduğum için ve risk teşkil edeceği için. Evde olduğum için sürekli yatmıyorum yine dolaşıyorum markete vs de gidiyorum ama bence toplu taşıma okul vs riskHanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin
adaçayı nı duydum ama almadım yan etkisi olur mu kiCanim ilaçlardan sebepten biraz gecikme normaldir. Bana ada çayı iyi geliyordu. Ama doktoruna bir sor kullanmadan istersen
Vallahi ya sabırsız doktorevet kuzum bende onu anlamadım neden 8. Gün doktor benden de sabırsız
Bende rapor almayı düşünüyorum en azından ilk günler için inşallah pozitifi görürümBen yıllık izne çıktım kurumsal bi firmada sürekli ayakta durduğum için ve risk teşkil edeceği için. Evde olduğum için sürekli yatmıyorum yine dolaşıyorum markete vs de gidiyorum ama bence toplu taşıma okul vs risk
Maşallah canım var inşallah sağlıkla büyüsün
Canım bende özel sektör de çalışıyorum. Salı günü transfer olmuştum o haftayı yıllık izin kullandım. Bugün iş başı yaptım.Hanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin
Şimdi fazlaca ilaç ve hormon yüklü olduğumuz için Bi doktoruna veya asistanina danış istersenadaçayı nı duydum ama almadım yan etkisi olur mu ki
İnşallah hepimiz için hayırlı pozitif sonuclar olsun. Bizde yıllık izin yok malesef o yüzden rapor yazdiracagim mecburCanım bende özel sektör de çalışıyorum. Salı günü transfer olmuştum o haftayı yıllık izin kullandım. Bugün iş başı yaptım.
Doktoruna istersen rapor yazdirabilirsin. Doktor bana 6-7 saat yolculuk yapma dedi sadece sonrasında günlük hayatına devam edebilirsin dedi. Hersey çok güzel olur inşallah
Siz bilirsiniz ama bu gün senin daha erkenEşimde yaptirmionkan testini bekle dio
Bence 11 13 git kuzum ben bile dayanamıyorum dahaVallahi ya sabırsız doktoren erken 10 günlük isteniyor normalde belki 10. Günde isteyip katladığına bakmak istiyor ondan da olabilir cnm . Benim de hastanede normalde 12. Gün istiyorlar ama pazar gününe geliyor diye pazartesiye yazmışlar ondan 13. Gün ama 2 tane test hakkım varmış acaba 11. Gün ve 13. Gün mü gitsem test için ?
Hadi hayırlısıyla inşallah5. Günüm canım
Doktorunuz kim acaba ?İnşallah hepimiz için hayırlı pozitif sonuclar olsun. Bizde yıllık izin yok malesef o yüzden rapor yazdiracagim mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?