3gün var kan testineSiz bilirsiniz ama bu gün senin daha erken
Aynen cnm valla bende dayanamam 24 üne zaten neredeyse çocuk içeride dişlenecekBence 11 13 git kuzum ben bile dayanamıyorum daha
Günaydın adet ağrısına üzülüp moralini bozma belirtiler arasında adet ağrısı da var canımGünaydın kızlar
Pozitif haberlere uyanmak çook güzel
Negatif düşünen arkadaşların testleri de boş değil sadece çok erkenbenim bugün 5. Günüm adet ağrısıyla uyandım Allah hayırlara çıkarsın
Merhaba Benimde 14 ekim transferim :) üçüncü gün embriyosu aşırı gazım var ilkgünden beri gazdan patlıyorum hayırlısı olsun sizi takip ediyorum
Daha varmış beklemek çok zor ama ben 8 gün test yapmıştım bence bekle canım beklerken de hep pozitif ol pozitif düşün pozitif olsun3gün var kan testine
Adet ağrısı yaşadığım da negatif almıştım. Diğerinde hiç ağrım yoktu pozitif almıştım o yüzden korktum ama yapacak bir şey yokGünaydın adet ağrısına üzülüp moralini bozma belirtiler arasında adet ağrısı da var canım
12sinde oldum canımayliss kuzum benim de tek belirtim adet ağrısı . Gerçi bebeğin tutunmasını hissetmezsiniz o hissettiğiniz kullanılan ilaçların Rahime etkisi deniyor . O yüzden morelini bozma hiç . Sen de 11 inde transfer oldun dimi ?
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Ben Eskişehir'deyim. Teoman Haluk Minsin doktorumDoktorunuz kim acaba ?
Ben bilecikteyim. Eskişehir’e geliyorum Nicel TaşdemireBen Eskişehir'deyim. Teoman Haluk Minsin doktorum
Evet onu da duymuştum ikisi de alanında çok iyi doktorlar. Benimki Yunus Emre Devlet Hastanesi'ndeBen bilecikteyim. Eskişehir’e geliyorum Nicel Taşdemire
Hakkında hayırlısı olsun inşallah yine pozitifi görürsünAdet ağrısı yaşadığım da negatif almıştım. Diğerinde hiç ağrım yoktu pozitif almıştım o yüzden korktum ama yapacak bir şey yok
Teşekkür ederim
Bi kac gun sonra tekrar yap istersen canımAnnem de öyle dedi ama bilmiyorum
Bende Eskişehir de sadece nicel ve Teoman beyin ismini duymuştum iyi diye. Hayırlısı olsun inşallah en güzeli olsunEvet onu da duymuştum ikisi de alanında çok iyi doktorlar. Benimki Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde
Aminn o kimyasal olmuştu Allahım önce pozitif görmeyi sonra da kucağımıza almayı nasip etsinHakkında hayırlısı olsun inşallah yine pozitifi görürsün
Tutunduğu için yapıyordur belki canım hadi inşallahGünaydın kızlar
Pozitif haberlere uyanmak çook güzel
Negatif düşünen arkadaşların testleri de boş değil sadece çok erkenbenim bugün 5. Günüm adet ağrısıyla uyandım Allah hayırlara çıkarsın
Teşekkür ederim senin şimdi hamilemisinDaha varmış beklemek çok zor ama ben 8 gün test yapmıştım bence bekle canım beklerken de hep pozitif ol pozitif düşün pozitif olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?