Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Tutunduğu için yapıyordur belki canım hadi inşallah
İnşallah canım benim
11 bucuk dedilerde canım geldim hastanedeyik şimdi cozme işlemi yapılacak onu bekliyoruz
Beni transfer masasından indirdiler sıkışmadım diye güzel sıkış çok heyecanlı ya
Aynen aynen benim de öyle canım bence tutunmaya çalışıyor minişler yapıyorlar içeride bişeyler
ahh yapsınlar Görücez bakalım kuzum neler bekliyor bizi

Kızlar bende 5 gündür öksürük var gitmek bilmiyor bugün uyurken çok kötü oldum öksurmekten ve Çarşamba transferim var ne yapmalıyım bı an önce bu öksürükten kurtulmak için

İnşallah canım benim

Beni transfer masasından indirdiler sıkışmadım diye güzel sıkış çok heyecanlı ya

ahh yapsınlar Görücez bakalım kuzum neler bekliyor bizi
Bu sefer aşırı rahattim canim transferimde rahat geçti şükür ilki çok ağrılı geçmişti heralde ince oldugundan zorlandilardi bu sefer hersey cok güzeldi dedi doktor bakalim dayanamicak kadar olmasada sıkısıktim canim doktor yeterli dedi boylesi daha iyimis rahatca yatiyorum valla ilkinde sonda ile doldurmuslardi

Çok şükür canım

İnşallah pozitifleride görürüz canım valla doktor beye diyorum buda olmazsa benu kadroya alacaklar diyorum gel git yapmaktan diyorum hepsi nasil guluyo
Son olsun inşallah canım
Hahaha Sen yine geldin mi ?diyecekler gibi geliyor bana da

Bir şey kullanma derim ben doğal da olsa. Oluruna bırak vücuduna müdahale etme bence, stres de geciktiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…