11 bucuk dedilerde canım geldim hastanedeyik şimdi cozme işlemi yapılacak onu bekliyoruz
Aynen aynen benim de öyle canım12sinde oldum canım
Yav hissetmeyelim zaten de böyle çok ikilemde yani bir şeyler oluyor ama ney shsh
Hayırlısı ile sımsıkı tutunsun bebişin ya da bebişlerin sana cnm tek mi çift mi transfer olacak ?11 bucuk dedilerde canım geldim hastanedeyik şimdi cozme işlemi yapılacak onu bekliyoruz
İnşallah canım benimTutunduğu için yapıyordur belki canım hadi inşallah
Beni transfer masasından indirdiler sıkışmadım diye güzel sıkış11 bucuk dedilerde canım geldim hastanedeyik şimdi cozme işlemi yapılacak onu bekliyoruz
ahh yapsınlarAynen aynen benim de öyle canımbence tutunmaya çalışıyor minişler yapıyorlar içeride bişeyler
Rica ederim Evet bugün 12. Günüm çarşamba yine kan vereceğimTeşekkür ederim senin şimdi hamilemisin
Daha varmış beklemek çok zor ama ben 8 gün test yapmıştım bence bekle canım beklerken de hep pozitif ol pozitif düşün pozitif olsun
Hayırlı olsun canm transfer gününü sayiyormuyuz saymazsak bnm 5gün umRica ederim Evet bugün 12. Günüm çarşamba yine kan vereceğim
İnşallah canım benim emeklerimiz karsiligini bebislerimize kavuşarak alalım çok bekledikBende Eskişehir de sadece nicel ve Teoman beyin ismini duymuştum iyi diye. Hayırlısı olsun inşallah en güzeli olsun
Maşallah canm ya hadi hayrlı olsun güzel güzel katlansin sonuçlar gelsin pozitif haberlerKızlaaar daha belirgin normalde ama netleyemedim 6. Gün olmadı bile gece yarısı dayanamayıp yaptım direk çizgi belirdi . Sevinçten ağlıyorum şu an
Çok sağol kuzum benim amin amin hepimiz pozitifleri görelim sağlıkla da kucaklayalım inşMaşallah canm ya hadi hayrlı olsun güzel güzel katlansin sonuçlar gelsin pozitif haberler
Amin canım cok teşekkür ederim cift transfer oldum canim yatıyorum şuan 5.gun embriyosu doktoruk bu sefer olumlu konuştu ama bakalim nasip kısmetHayırlısı ile sımsıkı tutunsun bebişin ya da bebişlerin sana cnm tek mi çift mi transfer olacak ?
Bu sefer aşırı rahattim canim transferimde rahat geçti şükür ilki çok ağrılı geçmişti heralde ince oldugundan zorlandilardi bu sefer hersey cok güzeldi dedi doktor bakalim dayanamicak kadar olmasada sıkısıktim canim doktor yeterli dedi boylesi daha iyimis rahatca yatiyorum vallaİnşallah canım benim
Beni transfer masasından indirdiler sıkışmadım diye güzel sıkışçok heyecanlı ya
ahh yapsınlarGörücez bakalım kuzum neler bekliyor bizi
Çok şükür canımBu sefer aşırı rahattim canim transferimde rahat geçti şükür ilki çok ağrılı geçmişti heralde ince oldugundan zorlandilardi bu sefer hersey cok güzeldi dedi doktor bakalim dayanamicak kadar olmasada sıkısıktim canim doktor yeterli dedi boylesi daha iyimis rahatca yatiyorum vallailkinde sonda ile doldurmuslardi
5 canımçizgi görünüyorr,kacıncı gun embrıyosuydu ?
İnşallah pozitifleride görürüz canım valla doktor beye diyorum buda olmazsa benu kadroya alacaklar diyorum gel git yapmaktan diyorum hepsi nasil guluyoÇok şükür canım
Son olsun inşallah canımİnşallah pozitifleride görürüz canım valla doktor beye diyorum buda olmazsa benu kadroya alacaklar diyorum gel git yapmaktan diyorum hepsi nasil guluyo
Hee korkuyorum buralarda emekliye ayrilcaz diyeSon olsun inşallah canım
HahahaSen yine geldin mi ?diyecekler gibi geliyor bana da
Ay hadi hayırlısı ile ikisi birden tutsun inş canımAmin canım cok teşekkür ederim cift transfer oldum canim yatıyorum şuan 5.gun embriyosu doktoruk bu sefer olumlu konuştu ama bakalim nasip kısmet
Bir şey kullanma derim ben doğal da olsa. Oluruna bırak vücuduna müdahale etme bence, stres de geciktiriyorKızlar selam
Bende adet olunca bu ay dondurulmuş embriyo transferi olucam ilk denemem olacak
Fakat adetim gecikti 1 haftayı geçti hala adet olmadım pco olduğum için zaten düzensiz ama tedavim Transferim gecikiyor. Doğal adet söktürücü neler var ne yapabilirim.
Ilık duş, sıcak su torbası tutma, 1 kere Maydanoz kaynattım içtim 1 hafta düzenli ebru ceylanın adet söktürücü masajı nı yaptım ama hala adet olmadım
Not: hamilelik yok
Bana doktorum 10.gün yaptır dedi 5.gün embriyosu transferi olduğu içinKızlarr aşkk olsunn beni görmüyormusunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?