Maşallah ben sayıyorum benim embriyo 5. Gün bide ben iki embriyo transferi oldumHayırlı olsun canm transfer gününü sayiyormuyuz saymazsak bnm 5gün um
Şekerli su iyi gelir bir çay bardağı suya iki tatlı kaşığı şeker koyup için oda keserKızlar bende 5 gündür öksürük var gitmek bilmiyor bugün uyurken çok kötü oldum öksurmekten ve Çarşamba transferim var ne yapmalıyım bı an önce bu öksürükten kurtulmak için
Evet var, inşallah sağlıkla güzellikle ilerlerVarmı sizce 8 günüm bugün
Ben olsam korona testi yaptırırdımKızlar bende 5 gündür öksürük var gitmek bilmiyor bugün uyurken çok kötü oldum öksurmekten ve Çarşamba transferim var ne yapmalıyım bı an önce bu öksürükten kurtulmak için
Bana doktorum 10 gün rapor verdi çalışmıyorumHanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin
İnşallah çabucak geçerKızlar bende 5 gündür öksürük var gitmek bilmiyor bugün uyurken çok kötü oldum öksurmekten ve Çarşamba transferim var ne yapmalıyım bı an önce bu öksürükten kurtulmak için
Transfer hazırlık süreci için mi kullandıgın ilaçlarEvet progestan iğne benim. İki ampul tel seferde günde bir kere vurduruyorum. Esteofem sabah akşam 2 adet içiyorum birde corasprin günde bir tane kullandıklarım bu kadar
Çok iyi olmuş gerçektenBana doktorum 10 gün rapor verdi çalışmıyorum
Benim doktorum cem celik bende ilacsiz adet olamiyorum bana tarlusal ic dedi gunde 2 tane ben dayanamadim hemen olayimda transferim olsun diyeKızlar selam
Bende adet olunca bu ay dondurulmuş embriyo transferi olucam ilk denemem olacak
Fakat adetim gecikti 1 haftayı geçti hala adet olmadım pco olduğum için zaten düzensiz ama tedavim Transferim gecikiyor. Doğal adet söktürücü neler var ne yapabilirim.
Ilık duş, sıcak su torbası tutma, 1 kere Maydanoz kaynattım içtim 1 hafta düzenli ebru ceylanın adet söktürücü masajı nı yaptım ama hala adet olmadım
Not: hamilelik yok
Ay maşallah ilk denemenizmiMaşallah ben sayıyorum benim embriyo 5. Gün bide ben iki embriyo transferi oldum
Yok dedi hiç bişey yok kullnma dedi ben sana ne iğne verdiysem onu zaten şuan bnde bişey yokCanım birisi krem kullandım yazmıştı. Doktoruna kullanabileceğim krem onerirmisinjz diye sor istersen
bugün sordum yine 10 gün geçerse haber verin dediler.Benim doktorum cem celik bende ilacsiz adet olamiyorum bana tarlusal ic dedi gunde 2 tane ben dayanamadim hemen olayimda transferim olsun diyegunde 3 kere ictim 4 gun ictim 3 gun sonra adet oldum
Canım benim olmadı negatifKızlar günaydın listeyi güncellicem hemennasılsınız kaçıncı günlerdesiniz nasıl gidiyor
Amin canım inşallahAy hadi hayırlısı ile ikisi birden tutsun inş canım
Beta çok düşük muhtemelen 5-10 filan o yüzden böyle çıkıyor canım aynısını yaşadım
İnşallah canım inşallah öyledirBeta çok düşük muhtemelen 5-10 filan o yüzden böyle çıkıyor canım aynısını yaşadım
Canım ne yaptın merak ettımKizlaar bugün 6.gunum idrar testi yapsammi acaba
Hoşgeldin aramıza benimde 4ab embriyom 2. Denemem
hoşbulduk canım . senin transfer oldu muHoşgeldin aramıza benimde 4ab embriyom 2. Denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?