Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar bende 5 gündür öksürük var gitmek bilmiyor bugün uyurken çok kötü oldum öksurmekten ve Çarşamba transferim var ne yapmalıyım bı an önce bu öksürükten kurtulmak için
Şekerli su iyi gelir bir çay bardağı suya iki tatlı kaşığı şeker koyup için oda keser

Kızlar bende 5 gündür öksürük var gitmek bilmiyor bugün uyurken çok kötü oldum öksurmekten ve Çarşamba transferim var ne yapmalıyım bı an önce bu öksürükten kurtulmak için
İnşallah çabucak geçer bir şey olmadığını söyleselerde öksürük , hapşırık olunca insan çok tedirgin oluyor

Benim doktorum cem celik bende ilacsiz adet olamiyorum bana tarlusal ic dedi gunde 2 tane ben dayanamadim hemen olayimda transferim olsun diye gunde 3 kere ictim 4 gun ictim 3 gun sonra adet oldum

Benim doktorum cem celik bende ilacsiz adet olamiyorum bana tarlusal ic dedi gunde 2 tane ben dayanamadim hemen olayimda transferim olsun diye gunde 3 kere ictim 4 gun ictim 3 gun sonra adet oldum
bugün sordum yine 10 gün geçerse haber verin dediler.
3 gün içinde olmazsam yine yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…