Canım üzüldüm gerçekten, Rabbim yolunu açık etsin gönlüne göre versin
İnşallah herşey yolunda geçer canım11 bucuk dedilerde canım geldim hastanedeyik şimdi cozme işlemi yapılacak onu bekliyoruz
Ne zaman belli oldu kanda kaç gün önce bata vardı ? Benimde 21 ekim bat 4 günüm kaldıCanım inanır mısın ben beşinci gün evde test yapmalara başladım ve kocaman hep tek çizgi artık tamamen umutsuzluğa kapılmıştım bugün sabah yine yaptım ve yine tek çizgiydi eşim de bugün kan testi verelim diye götürdü beni ama ben tabi yine umutsuz ve isteksiz bir şekilde gittim ne de olsa negatif dedim o kadar yani umutsuzdum te sonucu geldikten sonra gözlerime inanamadımo yüzden sen de benim gibi erken yapanlardansın sakın umudunu yitirme ben sana örnek olayım dualarım seninle canım
HEpimize hemen hemen 10 gün sonra diyorlar ama sabırsız olarak dayanamıyoruzBana doktorum 10.gün yaptır dedi 5.gün embriyosu transferi olduğu için
İnanamıyorsanız sizi Allaha havale ediyorum siz gidin başka başlığa ben başıma geleni anlattım kimseyi zorla hocaya götürmüyorum başınıza gelseydi anlardınız :) ayrıca ben üniversite mezunuyum cahil olan sizsiniz siz kimsiniz de benimle böyle konuşuyosunuz ayrıca cehaletin kaçıncı seviyesi filan biraz dinimizi bilseydiniz böyle konuşamazdınız Allah akıl fikir versinPsikiyatri kliniğine gitseydiniz keşke kendi psikolojik sorunlarinizi burada hamile kalmaya çalışan insanların içinde muska hoca cin bilmem ne diye yönlendirmek nedir cehaletin kaçıncı seviyesi konu başlığını başka yerde açın orada dertleşin burası yeri değil
Canım hakkında hayırlısı olur ınsallah, zor bir durum öncesinde yaşadığım için senı anladıgımı söyleyebılıyorum ama pes etme her zaman umıtın olsun Rabbım yardımcımız olsun ınsallahCanım benim olmadı negatif
Canım hayırlı olsun hoşgeldinBeni de ekler misiniz?yaş 27 3. Transfer 5. Gün embriyosu 13 ekim transfer günümdü
Canım hemen moralini bozma belki geç tutunmadan olabilir, doktorun ne diyor.Kızlar benim 5 gün embriyosu,11.gün değerim 105 çıktı düşük gibi geldi ama nasıl sizce sonuç?
Ya psikolojimiz zaten çok normal değil böyle konularla kendimizi korkutmak istemiyoruz. Dualarla ayakta duruyoruz Allah’ın izniyle de öyle bir şey düşünmek bile istemiyoruz. Siz bunu söylerken böyle bir tepki alacağınızı bilmeniz gerekiyordu birde haklı gibi üste çıkıyorsunuzİnanamıyorsanız sizi Allaha havale ediyorum siz gidin başka başlığa ben başıma geleni anlattım kimseyi zorla hocaya götürmüyorum başınıza gelseydi anlardınız :) ayrıca ben üniversite mezunuyum cahil olan sizsiniz siz kimsiniz de benimle böyle konuşuyosunuz ayrıca cehaletin kaçıncı seviyesi filan biraz dinimizi bilseydiniz böyle konuşamazdınız Allah akıl fikir versin
Canımm nasılsın kaçıncı gün bugünAy hadi hayırlısı ile ikisi birden tutsun inş canım
Sizin bu yüzden mi çocuk sahibi olamadığınızı düşünürsünüz. Allah zamanında nasip edecek değil sübyan cnleri yani öyle mi? Tövbe yarabbimHer türlü tıbbi bilgiyi tavsiyeyi dikkate alıyorsunuz da dini bir bilgiye neden böyle tepki veriyorsunuz özellikle beğenen arkadaşlara söylüyorumayliss E eserel zaten herkesin inancı yaşantısı kendine ben belki aklınıza bile gelmeyen bi konu işinize yarar diye yazdım ben 3 yıldır hiçbir şekilde hocaya gitmedim hocalar insan yemiyor zaten merak etmeyin ama hayatınızda hiç duymadınız herhalde merak etmeyin psikolojik sorunum yok İnşallah başınıza gelmez benim gibi bu yüzden çocuk sahibi olmamakla uğraşmazsınız
İnşallah deneyeyim cok sagolunŞekerli su iyi gelir bir çay bardağı suya iki tatlı kaşığı şeker koyup için oda keser
Dualarla ayakta duruyormuşsunuz ne güzel. Benim bahsettiğim de duadan başka bişey değil zaten tepki verebilirsiniz bakın gulsevdıgım arkadasımız yok canım bende yok öyle bisey diyerek tepki verdi saygı duyuyorum ben emin olun bilmediğiniz bir durumdur hiç farketmediğiniz bişeydir benim gibidir diye söyledim kimse bana cahilsiniz bilmem ne diyemez 3harflilerin varlığını ve musallat olabileceklerini Allah zaten söylüyor hepimiz biliyoruz herkes istediği tavsiyeye uyabilir. Üste çıkmaya çalışmıyorum merak etmeyinYa psikolojimiz zaten çok normal değil böyle konularla kendimizi korkutmak istemiyoruz. Dualarla ayakta duruyoruz Allah’ın izniyle de öyle bir şey düşünmek bile istemiyoruz. Siz bunu söylerken böyle bir tepki alacağınızı bilmeniz gerekiyordu birde haklı gibi üste çıkıyorsunuz
Aynen çok tedirgin oluyorum hele bugün boğuldum resmen afedersiniz banyoya kostum istifra edecektm az dahaİnşallah çabucak geçerbir şey olmadığını söyleselerde öksürük , hapşırık olunca insan çok tedirgin oluyor
Bana ne sallıyorsun o zaman kızım arkadaşımın düşüncesini haklı bulmuşum beğenmişim hesap mı vericem ?Dualarla ayakta duruyormuşsunuz ne güzel. Benim bahsettiğim de duadan başka bişey değil zaten tepki verebilirsiniz bakın gulsevdıgım arkadasımız yok canım bende yok öyle bisey diyerek tepki verdi saygı duyuyorum ben emin olun bilmediğiniz bir durumdur hiç farketmediğiniz bişeydir benim gibidir diye söyledim kimse bana cahilsiniz bilmem ne diyemez 3harflilerin varlığını ve musallat olabileceklerini Allah zaten söylüyor hepimiz biliyoruz herkes istediği tavsiyeye uyabilir. Üste çıkmaya çalışmıyorum merak etmeyin
He he aynen anladığınız şeye bakın ya şaka gibi. Allah nasip edecek tabiki bu yüzden çocuk sahibi olamadığımı söylemedim sizeSizin bu yüzden mi çocuk sahibi olamadığınızı düşünürsünüz. Allah zamanında nasip edecek değil sübyan cnleri yani öyle mi? Tövbe yarabbim
Yok korona olmadığına eminim soğuk su içmekten bide evde baya sigara içiliyor ev küçük ister istemez etkilendiğimi düşünüyorumBen olsam korona testi yaptırırdım
Sağol canım aldim geldim yavrularimi bakalım inşallah benimle kalırlarİnşallah herşey yolunda geçer canım
He he aynen anladığınız şeye bakın ya şaka gibi. Allah nasip edecek tabiki bu yüzden çocuk sahibi olamadığımı söylemedim size
bu son cümlene takılıp öyle bir şey söylemiş olabilir miyim?İnşallah başınıza gelmez benim gibi bu yüzden çocuk sahibi olmamakla uğraşmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?