Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ne zaman belli oldu kanda kaç gün önce bata vardı ? Benimde 21 ekim bat 4 günüm kaldı

İnanamıyorsanız sizi Allaha havale ediyorum siz gidin başka başlığa ben başıma geleni anlattım kimseyi zorla hocaya götürmüyorum başınıza gelseydi anlardınız :) ayrıca ben üniversite mezunuyum cahil olan sizsiniz siz kimsiniz de benimle böyle konuşuyosunuz ayrıca cehaletin kaçıncı seviyesi filan biraz dinimizi bilseydiniz böyle konuşamazdınız Allah akıl fikir versin

Her türlü tıbbi bilgiyi tavsiyeyi dikkate alıyorsunuz da dini bir bilgiye neden böyle tepki veriyorsunuz özellikle beğenen arkadaşlara söylüyorum ayliss E eserel zaten herkesin inancı yaşantısı kendine ben belki aklınıza bile gelmeyen bi konu işinize yarar diye yazdım ben 3 yıldır hiçbir şekilde hocaya gitmedim hocalar insan yemiyor zaten merak etmeyin ama hayatınızda hiç duymadınız herhalde merak etmeyin psikolojik sorunum yok İnşallah başınıza gelmez benim gibi bu yüzden çocuk sahibi olmamakla uğraşmazsınız

Ya psikolojimiz zaten çok normal değil böyle konularla kendimizi korkutmak istemiyoruz. Dualarla ayakta duruyoruz Allah’ın izniyle de öyle bir şey düşünmek bile istemiyoruz. Siz bunu söylerken böyle bir tepki alacağınızı bilmeniz gerekiyordu birde haklı gibi üste çıkıyorsunuz

Sizin bu yüzden mi çocuk sahibi olamadığınızı düşünürsünüz. Allah zamanında nasip edecek değil sübyan cnleri yani öyle mi? Tövbe yarabbim

Dualarla ayakta duruyormuşsunuz ne güzel. Benim bahsettiğim de duadan başka bişey değil zaten tepki verebilirsiniz bakın gulsevdıgım arkadasımız yok canım bende yok öyle bisey diyerek tepki verdi saygı duyuyorum ben emin olun bilmediğiniz bir durumdur hiç farketmediğiniz bişeydir benim gibidir diye söyledim kimse bana cahilsiniz bilmem ne diyemez 3harflilerin varlığını ve musallat olabileceklerini Allah zaten söylüyor hepimiz biliyoruz herkes istediği tavsiyeye uyabilir. Üste çıkmaya çalışmıyorum merak etmeyin

Bana ne sallıyorsun o zaman kızım arkadaşımın düşüncesini haklı bulmuşum beğenmişim hesap mı vericem ?

Sizin bu yüzden mi çocuk sahibi olamadığınızı düşünürsünüz. Allah zamanında nasip edecek değil sübyan cnleri yani öyle mi? Tövbe yarabbim
He he aynen anladığınız şeye bakın ya şaka gibi. Allah nasip edecek tabiki bu yüzden çocuk sahibi olamadığımı söylemedim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…