Sigaralarini dışarda icsinler canim yazik degil mi dünyanın eziyetini cekiyosun kendine bunu yapmalarına niye izin veriyosun dikkat et kendine biz her sekilde herseyimize dikkat etmek zorundayiz canım dunyanin ilacini eziyetini cekiyoruz lutfen yaninda falan icmelerine izin verme bak dunden beridir cekiyomussunYok korona olmadığına eminim soğuk su içmekten bide evde baya sigara içiliyor ev küçük ister istemez etkilendiğimi düşünüyorum
Herkesin değeri farklı olabilirmiş sonucun iyi dedi doktor , iki gün sonra tekrar bakılacak ama korkuyorumCanım hemen moralini bozma belki geç tutunmadan olabilir, doktorun ne diyor.
ben çalışıyorum canım muhasebeciyim şimdilik evden devam ediyorum ancak çarşamba ya da perşembe dönmek zorundayımHanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin
Canım vikis gibi bişey bogazına sürüp bağlasan mı acaba tamda emın degılım ama bı doktoruna dahış istersen , öneri de bulunabılır belkıAynen çok tedirgin oluyorum hele bugün boğuldum resmen afedersiniz banyoya kostum istifra edecektm az daha
Aynen haklısınız. İnşallah sizin başınıza gelmez benim yaşadıklarımbu son cümlene takılıp öyle bir şey söylemiş olabilir miyim?
Aynen nasıl birbirimize tavsiye verirken dinliyorsak bende belki yardımcı olurum diye başıma geleni anlattım ama bazıları cahilmisiniz bu başlıkta konuşmayın bilmem ne diyerek kendini bişey sanıyor o zaman herkes birbiriyle böyle konuşsun hoşunuza gidermiydi? :)Arkadaslar, negatif enerji saçmayalim, hedeflerimizden sapmayalim lutfen:) sinir stres yapip vucudumuzu da germeyelim, beklerken veya negatifle mucadele ederken veya pozitife sevinirken tatlış tatlış konuşalım :)
Zaten zaman geçmiyor:)
Ayyy canım hadı hayırlı olsun sımsıkı sarılın bırbırınıze, 2 tane mı oldu , nasıl geçtiSağol canım aldim geldim yavrularimi bakalım inşallah benimle kalırlar
Ben size ilk mesajımda söyledim. inanmıyorum demedim , kendimizi korkutmayalım dedim siz kalktınız onun yorumunu beğenen aylis diye bana bir şeyler anlatıyorsunuz.. ama ben size kendimi anlatamicam canın sağolsunAynen haklısınız. İnşallah sizin başınıza gelmez benim yaşadıklarım
Bence iyi önemli olan artışı zaten içini ferah tut hayırlı olsunKızlar benim 5 gün embriyosu,11.gün değerim 105 çıktı düşük gibi geldi ama nasıl sizce sonuç?
Ohh sevindim valla hersey yolunda gıtsın ınsallah canım, o korku hepimizde var merak etme tel değilsin. Elimizden geleni yapıyoruzHerkesin değeri farklı olabilirmiş sonucun iyi dedi doktor , iki gün sonra tekrar bakılacak ama korkuyorum
İşte demek istediğim zaten korkmayın zaten niye korkuyorsunuz ki ben sizi korkutmak ister miyim sizce. hepimizin bebekleri olsun diye birbirimizle konuşalım diye böyle biryerde konuşuyoruz belki birine faydamız olur diye öyle değilmi? İnananlara sözüm yok sözüm inanmayanlara diyeyim o halde önemli değil Allah hepimizin yardımcısı olsun kimse yaşamadan bilemezBen size ilk mesajımda söyledim. inanmıyorum demedim , kendimizi korkutmayalım dedim siz kalktınız onun yorumunu beğenen aylis diye bana bir şeyler anlatıyorsunuz.. ama ben size kendimi anlatamicam canın sağolsun
Aaa ilk defa duyuyorum canim folik asit cok önemli demisti doktorum hatta onlarin mglarini bile ayarliyolar ben hamileligi ögrendikten sonra gebelikte kullanilan folikasite gectim sen bi arastir istersenYok canım balık yağı varya onun içinde folik asitte varmış ekstra ayrı vitaminle öyle ekstra folik asit vermedi valla
Benimde 11.gün değerim 97 idi. Gayet iyi 4 gün sonra tekrar kan istedi doktorum arttı benim hep İnşallah seninde böyle devam ederKızlar benim 5 gün embriyosu,11.gün değerim 105 çıktı düşük gibi geldi ama nasıl sizce sonuç?
Psikolojilerin ilaclar yuzunden zar zor dengede tutulmaya calisildigi bir durumdaki insan toplulugu platformunda tavsiye istenmeden kesinlikle tavsiye vermezdim.Hele ki bir konuda yetkin değilsem, hele ki tavsiyemin bilimsel bir dayanağı yoksa:) Baş ettiğiniz zorluklarda kolayliklar diliyorum.Aynen nasıl birbirimize tavsiye verirken dinliyorsak bende belki yardımcı olurum diye başıma geleni anlattım ama bazıları cahilmisiniz bu başlıkta konuşmayın bilmem ne diyerek kendini bişey sanıyor o zaman herkes birbiriyle böyle konuşsun hoşunuza gidermiydi? :)
Tebrik ederim7 ekim transfer 4.Gün embriyosu 1 adet
Erken gebelik testlerinden yaptım 24 tl lik olandan oldu galiba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?