Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Yok korona olmadığına eminim soğuk su içmekten bide evde baya sigara içiliyor ev küçük ister istemez etkilendiğimi düşünüyorum
Sigaralarini dışarda icsinler canim yazik degil mi dünyanın eziyetini cekiyosun kendine bunu yapmalarına niye izin veriyosun dikkat et kendine biz her sekilde herseyimize dikkat etmek zorundayiz canım dunyanin ilacini eziyetini cekiyoruz lutfen yaninda falan icmelerine izin verme bak dunden beridir cekiyomussun

Hanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin
ben çalışıyorum canım muhasebeciyim şimdilik evden devam ediyorum ancak çarşamba ya da perşembe dönmek zorundayım

Aynen nasıl birbirimize tavsiye verirken dinliyorsak bende belki yardımcı olurum diye başıma geleni anlattım ama bazıları cahilmisiniz bu başlıkta konuşmayın bilmem ne diyerek kendini bişey sanıyor o zaman herkes birbiriyle böyle konuşsun hoşunuza gidermiydi? :)

Aynen haklısınız. İnşallah sizin başınıza gelmez benim yaşadıklarım
Ben size ilk mesajımda söyledim. inanmıyorum demedim , kendimizi korkutmayalım dedim siz kalktınız onun yorumunu beğenen aylis diye bana bir şeyler anlatıyorsunuz.. ama ben size kendimi anlatamicam canın sağolsun

Ben size ilk mesajımda söyledim. inanmıyorum demedim , kendimizi korkutmayalım dedim siz kalktınız onun yorumunu beğenen aylis diye bana bir şeyler anlatıyorsunuz.. ama ben size kendimi anlatamicam canın sağolsun
İşte demek istediğim zaten korkmayın zaten niye korkuyorsunuz ki ben sizi korkutmak ister miyim sizce. hepimizin bebekleri olsun diye birbirimizle konuşalım diye böyle biryerde konuşuyoruz belki birine faydamız olur diye öyle değilmi? İnananlara sözüm yok sözüm inanmayanlara diyeyim o halde önemli değil Allah hepimizin yardımcısı olsun kimse yaşamadan bilemez

Yok canım balık yağı varya onun içinde folik asitte varmış ekstra ayrı vitaminle öyle ekstra folik asit vermedi valla
Aaa ilk defa duyuyorum canim folik asit cok önemli demisti doktorum hatta onlarin mglarini bile ayarliyolar ben hamileligi ögrendikten sonra gebelikte kullanilan folikasite gectim sen bi arastir istersen

Kizlar merhaba ,burda herkes bilgili birsey sormak istiyrm,embriyonun kromozom taramasi ne kadara yapiliyor ,birde her embriyo icin ayrica ücretmi odeniyor bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim,birde bu islemi her tüp bebek merkezi yapmiyor degilmi

Psikolojilerin ilaclar yuzunden zar zor dengede tutulmaya calisildigi bir durumdaki insan toplulugu platformunda tavsiye istenmeden kesinlikle tavsiye vermezdim.Hele ki bir konuda yetkin değilsem, hele ki tavsiyemin bilimsel bir dayanağı yoksa:) Baş ettiğiniz zorluklarda kolayliklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…