Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Siz sadece bilimsel dayanaklarla hayatınıza devam edin dine ihtiyacınız yok belli ki

Çok teşekkür ederim canım Rabbim sizin emeklerinizin karşılığını versin inşallah

sol bacağım ağrımaya başladı bugün enteresan bir şekilde. inşallah bebeklerim benimledir de onlardan ağrıyordur. var ı böyle bir belirtisi olan kızlar aranızda

Canım ilk başta liste yaptık @leSourire önderliğinde yaş transfer tarihi ve sonuç yazıyoruz
canım merhaba beni de listeye eklermisin
29 yaşındayım
2. denemem
bursa bahçeçi tüp bebek betül hanım doktorum
4ab kalitede embriyo tek transfer
tek embriyom ve tek şansım var
dualarınızda beni de unutmayın

Canım her bir tanesini 300 dolara yaptırdık biz bizim merkezin İstanbul’da genetik merkezi var oraya gönderdiler biyopsi alıp yani memorial de var bu genetik tarama

Ne geldi başıniza zorla konuşturacaksiniz beni cahilsiniz çocuğunuzun olmamasıni buna bağladığınız için cahilsiniz aklı başında olsaniz başka bir dr tavsiye edersiniz hastane tavsiye edersiniz

Canım her bir tanesini 300 dolara yaptırdık biz bizim merkezin İstanbul’da genetik merkezi var oraya gönderdiler biyopsi alıp yani memorial de var bu genetik tarama
Anladim cok tesekkur ederim canm,birde sunu sorayim ozamn kusura bakmayin,peki totalde suanda bir defa tüp bebek denemenin maliyeti ne oluyor acaba,ortalama,
Benim ablam bu ay dusük yapti yasi 38 ilk kez bebek denemesiydi kendi oldu,ama düsünce korktu tüpmu yaptirsak diye düsünuyor,maliyetler konusunda hic bilgimiz yok o nedenle soruyrm,ailecek destek olmamiz gerekiyor cünkü

Vallahi haklısın bazen çekiniyorum söylemeye ama dışarda içmeye başladılar artk anladılar sanırım

Ayyy canım hadı hayırlı olsun sımsıkı sarılın bırbırınıze, 2 tane mı oldu , nasıl geçti
Amin canım inşallah evet canim iki tane 5.gun embriyosu guzel geçti şükür bi sıkıntı yaşamadık evdeyim dinleniyorum şimdi bakalım beklicez gorecez senin nasıl gidiyor canım?

Canım vikis gibi bişey bogazına sürüp bağlasan mı acaba tamda emın degılım ama bı doktoruna dahış istersen , öneri de bulunabılır belkı
Allah razı olsun canm yarın kan vermeye gidicem zaten ozman soracaktm. İnternette pekmez tereyagi kuru buldum o iyi geldi aslinda

sol bacağım ağrımaya başladı bugün enteresan bir şekilde. inşallah bebeklerim benimledir de onlardan ağrıyordur. var ı böyle bir belirtisi olan kızlar aranızda
Benim transferin 4.5 günü falan öyle olmuştu ve tutmuştu canm Allah gönlünüze göre versn

canım gorunce yazmak ıstedım, benım gıttıgım merkez özel tup bebek 22bın +ilaçlar..
oncesınde teslet ,rahım fılmı vs yaptırdık.
ortalama 40*45 bın gozden cıkardık..

Ben elendim hanımlar değerim 5.1e düşmüş kimyasal oldu malesef şimdi burda sormak istiyorum tek embriyom kaldı kimyasaldan sonra transfer olmak ne zaman iyi olur bu adetimi olduktan sonra diğer adetle başlayabilir miyim bir sakıncası var mıdır

ben çalışıyorum canım muhasebeciyim şimdilik evden devam ediyorum ancak çarşamba ya da perşembe dönmek zorundayım
Ben de öğretmenim şu an müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum yarın mecburen okula dönüyorum oturarak çalışmaya gayret göstereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…