Transferimin 8.günü kanda çıktıNe zaman belli oldu kanda kaç gün önce bata vardı ? Benimde 21 ekim bat 4 günüm kaldı
Siz sadece bilimsel dayanaklarla hayatınıza devam edin dine ihtiyacınız yok belli kiPsikolojilerin ilaclar yuzunden zar zor dengede tutulmaya calisildigi bir durumdaki insan toplulugu platformunda tavsiye istenmeden kesinlikle tavsiye vermezdim.Hele ki bir konuda yetkin değilsem, hele ki tavsiyemin bilimsel bir dayanağı yoksa:) Baş ettiğiniz zorluklarda kolayliklar diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım Rabbim sizin emeklerinizin karşılığını versin inşallahCanım hakkında hayırlısı olur ınsallah, zor bir durum öncesinde yaşadığım için senı anladıgımı söyleyebılıyorum ama pes etme her zaman umıtın olsun Rabbım yardımcımız olsun ınsallah
canım merhaba beni de listeye eklermisinCanım ilk başta liste yaptık @leSourire önderliğindeyaş transfer tarihi ve sonuç yazıyoruz
Benim çok bacaklarım ağrıdı hala ara ara ağrıyor inşallah seninlelerdir güzel düşünsol bacağım ağrımaya başladı bugün enteresan bir şekilde. inşallah bebeklerim benimledir de onlardan ağrıyordur. var ı böyle bir belirtisi olan kızlar aranızda
Canım her bir tanesini 300 dolara yaptırdık biz bizim merkezin İstanbul’da genetik merkezi var oraya gönderdiler biyopsi alıp yani memorial de var bu genetik taramaKizlar merhaba ,burda herkes bilgili birsey sormak istiyrm,embriyonun kromozom taramasi ne kadara yapiliyor ,birde her embriyo icin ayrica ücretmi odeniyor bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim,birde bu islemi her tüp bebek merkezi yapmiyor degilmi
maşallaahh canım,7 ekim transfer 4.Gün embriyosu 1 adet
Erken gebelik testlerinden yaptım 24 tl lik olandan oldu galiba ya
Ne geldi başıniza zorla konuşturacaksiniz beni cahilsiniz çocuğunuzun olmamasıni buna bağladığınız için cahilsiniz aklı başında olsaniz başka bir dr tavsiye edersiniz hastane tavsiye edersinizİnanamıyorsanız sizi Allaha havale ediyorum siz gidin başka başlığa ben başıma geleni anlattım kimseyi zorla hocaya götürmüyorum başınıza gelseydi anlardınız :) ayrıca ben üniversite mezunuyum cahil olan sizsiniz siz kimsiniz de benimle böyle konuşuyosunuz ayrıca cehaletin kaçıncı seviyesi filan biraz dinimizi bilseydiniz böyle konuşamazdınız Allah akıl fikir versin
Anladim cok tesekkur ederim canm,birde sunu sorayim ozamn kusura bakmayin,peki totalde suanda bir defa tüp bebek denemenin maliyeti ne oluyor acaba,ortalama,Canım her bir tanesini 300 dolara yaptırdık biz bizim merkezin İstanbul’da genetik merkezi var oraya gönderdiler biyopsi alıp yani memorial de var bu genetik tarama
Teşekkür ederim evet ilk denememAy maşallah ilk denemenizmi
Vallahi haklısın bazen çekiniyorum söylemeye ama dışarda içmeye başladılar artk anladılar sanırımSigaralarini dışarda icsinler canim yazik degil mi dünyanın eziyetini cekiyosun kendine bunu yapmalarına niye izin veriyosun dikkat et kendine biz her sekilde herseyimize dikkat etmek zorundayiz canım dunyanin ilacini eziyetini cekiyoruz lutfen yaninda falan icmelerine izin verme bak dunden beridir cekiyomussun
Amin canım inşallahAyyy canım hadı hayırlı olsun sımsıkı sarılın bırbırınıze, 2 tane mı oldu , nasıl geçti
Allah razı olsun canm yarın kan vermeye gidicem zaten ozman soracaktm. İnternette pekmez tereyagi kuru buldum o iyi geldi aslindaCanım vikis gibi bişey bogazına sürüp bağlasan mı acaba tamda emın degılım ama bı doktoruna dahış istersen , öneri de bulunabılır belkı
Benim transferin 4.5 günü falan öyle olmuştu ve tutmuştu canm Allah gönlünüze göre versnsol bacağım ağrımaya başladı bugün enteresan bir şekilde. inşallah bebeklerim benimledir de onlardan ağrıyordur. var ı böyle bir belirtisi olan kızlar aranızda
Hayırlı olsun canim katlanarak artsın insallah7 ekim transfer 4.Gün embriyosu 1 adet
Erken gebelik testlerinden yaptım 24 tl lik olandan oldu galiba ya
canım gorunce yazmak ıstedım, benım gıttıgım merkez özel tup bebek 22bın +ilaçlar..Anladim cok tesekkur ederim canm,birde sunu sorayim ozamn kusura bakmayin,peki totalde suanda bir defa tüp bebek denemenin maliyeti ne oluyor acaba,ortalama,
Benim ablam bu ay dusük yapti yasi 38 ilk kez bebek denemesiydi kendi oldu,ama düsünce korktu tüpmu yaptirsak diye düsünuyor,maliyetler konusunda hic bilgimiz yok o nedenle soruyrm,ailecek destek olmamiz gerekiyor cünkü
Ben de öğretmenim şu an müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum yarın mecburen okula dönüyorum oturarak çalışmaya gayret göstereceğimben çalışıyorum canım muhasebeciyim şimdilik evden devam ediyorum ancak çarşamba ya da perşembe dönmek zorundayım
Cekinme canim sonra sen cekiyorsun yazık değil mi dikkat et kendine bebisineVallahi haklısın bazen çekiniyorum söylemeye ama dışarda içmeye başladılar artk anladılar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?