Canım geçmiş olsun .. embriyon olmasına çok sevindimBen elendim hanımlardeğerim 5.1e düşmüş kimyasal oldu malesef şimdi burda sormak istiyorum tek embriyom kaldı kimyasaldan sonra transfer olmak ne zaman iyi olur bu adetimi olduktan sonra diğer adetle başlayabilir miyim bir sakıncası var mıdır
Cok tesekkurler canm,peki bunun icinde embriyonun kromozom taramasida varmicanım gorunce yazmak ıstedım, benım gıttıgım merkez özel tup bebek 22bın +ilaçlar..
oncesınde teslet ,rahım fılmı vs yaptırdık.
ortalama 40*45 bın gozden cıkardık..
Valla normal hayatıma döndüm 2 gün sonra bir oğlum var okula gidiyo.temizlik yapmadım evi bi kere süpürdüm yalnız 3 tane dondurulmuş var herşeyin hayırlısı darısı başınızamaşallaahh canım,
nelere gıkkat ettın bu surecte acaba? donmus embrıyolrın varmı
yok kuzum o ayrı,Cok tesekkurler canm,peki bunun icinde embriyonun kromozom taramasida varmi
Geç yerleşmiştir, hayırlısıyla kucağına al inşallahKızlar benim 5 gün embriyosu,11.gün değerim 105 çıktı düşük gibi geldi ama nasıl sizce sonuç?
amiinnnn,Valla normal hayatıma döndüm 2 gün sonra bir oğlum var okula gidiyo.temizlik yapmadım evi bi kere süpürdüm yalnız 3 tane dondurulmuş var herşeyin hayırlısı darısı başınıza
Benim 70 rahat gitmiştir canım, genetik falan yok. Hastane den hastaneye değişir ön görüşme yapıp ona göre yol izlemek gerekir 20 diye yola çıkıyorsun neler çıkıyor aşağı yukarı öğrenmiş olursunuz en azındanCok tesekkurler canm,peki bunun icinde embriyonun kromozom taramasida varmi
Anladim öyle olunca maliyet 60ı bulur ozamn her biri 300 dolarmis cünkü 6 bin civari oluyor,3 tane bakilsa 18 bin ederyok kuzum o ayrı,
Oooo 20den 70 eBenim 70 rahat gitmiştir canım, genetik falan yok. Hastane den hastaneye değişir ön görüşme yapıp ona göre yol izlemek gerekir 20 diye yola çıkıyorsun neler çıkıyor aşağı yukarı öğrenmiş olursunuz en azından
İnşallah canım bir sakıncası yok anladığım kadarıyla 2. Adetimle başlamamın değil mi yeterli olur rahim dinlendirmek için sanırım çünkü bunu opudan sonra 4 ay bekledim çokda beklemenin bir manası yokmuş meğerCanım geçmiş olsun .. embriyon olmasına çok sevindim
Adet olunca şimdi muayene olursun doktorun rahim dinlendirme yapar büyük ihtimalle sonraki adetle başlarsın Allah’ın izniyle
evet canım bulur, genetk bı hastalaık ya da fazla düşüklerde yapılıyor sanırım..Anladim öyle olunca maliyet 60ı bulur ozamn her biri 300 dolarmis cünkü 6 bin civari oluyor,3 tane bakilsa 18 bin eder
Cok maliyetliymis ya,Allah yardim etsin yapan herkese
Gayet güzelKızlar benim 5 gün embriyosu,11.gün değerim 105 çıktı düşük gibi geldi ama nasıl sizce sonuç?
hangı hastanedeseın canım,Benim 70 rahat gitmiştir canım, genetik falan yok. Hastane den hastaneye değişir ön görüşme yapıp ona göre yol izlemek gerekir 20 diye yola çıkıyorsun neler çıkıyor aşağı yukarı öğrenmiş olursunuz en azından
Test yapmadım perşembe günü kan vericem dua edermisiniz bnm icinCanım ne yaptın merak ettım
Yok maalesef.Oooo 20den 70 eama insanlar kendini ona göre ayarlar canm hos değil yani,
Neyse ama saglikla olsunda yapacak birsey yok ,sizde peki 70im icinde kromozom taramasi varmiydi
Evet canımİnşallah canım bir sakıncası yok anladığım kadarıyla 2. Adetimle başlamamın değil mi yeterli olur rahim dinlendirmek için sanırım çünkü bunu opudan sonra 4 ay bekledim çokda beklemenin bir manası yokmuş meğer
Maşallah hayırlı olsun7 ekim transfer 4.Gün embriyosu 1 adet
Erken gebelik testlerinden yaptım 24 tl lik olandan oldu galiba ya
Benimde batTransferimin 8.günü kanda çıktı
canım hayırlı olsun transfer olayını bilmiyorum çatlama gibi mi oluyor. Benimde 6 ekim pik 7 ekim çatlama oldu 4 gün kaldı reglime ama tam anlamıyla birşey hissedemiyorum tek göğüs ağrım varTransferimin 8.günü kanda çıktı
Ben de muhendisim canim ôzelde, iki gün yatabildim, sonra sahalara geri dondum:) Gunde on bin adım:)Hanımlar çalışıyor musunuz? Transferden kaç gün sonra ise döndünüz? Ben öğretmenim ve ise toplu taşıma kullanarak gidiyorum. Bu yüzden biraz korkuyorum transferden sonrası icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?