Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Ooo cok fazla islem var, tabi her hastane ayni olmayabilir,bazi yerler daha vicdansiz bence ,Allah yardimcimiz olsun canm

canım merhaba beni de listeye eklermisin
29 yaşındayım
2. denemem
bursa bahçeçi tüp bebek betül hanım doktorum
4ab kalitede embriyo tek transfer
tek embriyom ve tek şansım var
dualarınızda beni de unutmayın
inşallah bebeğine kavuşursun canım. hoşgeldin aramıza. doktorumuz aynı ne zaman transfer oldun

Aaa ilk defa duyuyorum canim folik asit cok önemli demisti doktorum hatta onlarin mglarini bile ayarliyolar ben hamileligi ögrendikten sonra gebelikte kullanilan folikasite gectim sen bi arastir istersen
Canım bama verdiği hepsini içerdiği icjn ekstra vermedi ayrı içinde OMEGA 3multi mineral ve multi vitaminler içinde yani ekstra folik asit varr kii bn zaten hamile kalmadan önce de çocuk isteidgim için 3ayda ekstra içmiştim gerçi zaman geçti onun üstünden ama doktor illaki bunu biliyor bişey olamz allhin izniyle

hangı hastanedeseın canım,
70 ın ıcınde neler var cok fazla geldı
Acıbadem. Kazıklanmış gibi hissettiğim doğrudur 2 defa sıfırdan başladım beni bitirdi.
Yani şöyle canım en başından transfer sonucuna kadar ki ilaçlarla maaliyeti bu. Ekstra içinde histeroskopi, embriyo glue,serum var. Seruma 3 buçuk verdim mesela transfere 10 verdim o da benim ilk değil diye indirimli fiyat en basit örnek bunlar

bahcecıde mı tedavı goruyorsunuz ?
çözdürme ucretı ,rahım dınlendırme vs orası ucret alıyor.

anladım kuzummm bence bahcecı sandım ordada cunku rahım dınlendırmeye bılr ucret alıorlarmıs..
serum ve embrıyo glue benım gıttıgım yerdede ucretlı ama ılk transferde gerek yok dedı doktorum..
2defa opu mu oldun canım ?

Ben de öğretmenim şu an müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum yarın mecburen okula dönüyorum oturarak çalışmaya gayret göstereceğim
zaten sürekli yatmak iyi değil. nasip olacaksa gelecek bebeklerimiz bize hiç korkma canım sen kendine elinden geldiğince dikkat et gerisi Allaha kalmış

İnsanların bu zor zamanlarında yardımcı olmak yerine maaliyeti baya fazlalastirmis bu acibadem neyin çabası bu anlamadım rabbim yardımcımız olsun fırsat düşkünlerinin eline dusurmesin

KIZLARRRRRR 10.GÜN DEĞERİM 69.66 OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞNEOLUR BİRŞEY SÖLEYİN İYİ ARTMIŞMIŞ 8.GÜN 20.88’di
hayırlı olsun canım artıs guzel,
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..
opu oncesı neler kullandın kac yumos toplanmıstı ? dondurulms var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…