Evet canımanladım kuzummm bence bahcecı sandım ordada cunku rahım dınlendırmeye bılr ucret alıorlarmıs..
serum ve embrıyo glue benım gıttıgım yerdede ucretlı ama ılk transferde gerek yok dedı doktorum..
2defa opu mu oldun canım ?
Çok şükür çok sevindimmmKIZLARRRRRR 10.GÜN DEĞERİM 69.66 OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞNEOLUR BİRŞEY SÖLEYİN İYİ ARTMIŞMIŞ 8.GÜN 20.88’di
Evet canım sormaİnsanların bu zor zamanlarında yardımcı olmak yerine maaliyeti baya fazlalastirmis bu acibadem neyin çabası bu anlamadım rabbim yardımcımız olsun fırsat düşkünlerinin eline dusurmesin
İlkini cumartesi verdim sonucum 341 hemşirem yine istedi 19 ekim çarşamba günü yine vereceğim inşallah daha yüksek olur sağlıkla ilerlerBnmde ilk ne zaman kan testi vriceksnz
İyiyim kuzucum 6. Gün bugün sabaha karşı 4 te uyandığımda dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı çok sevinçliyim inş koyulur tabi her geçen günCanımm nasılsın kaçıncı gün bugün
HaklısınızCekinme canim sonra sen cekiyorsun yazık değil mi dikkat et kendine bebisine
İnşallah bu ayın yüzü suyu hürmetine evlat isteyen kişilerin kucağını boş birakmasinay inşallah canım ya bu üçüncü denemem hiçpozitifi göremedim daha önce
Ay evet sen hamileydin unuttum ben kusura bakma maşallah baya güzel sonucunİlkini cumartesi verdim sonucum 341 hemşirem yine istedi 19 ekim çarşamba günü yine vereceğim inşallah daha yüksek olur sağlıkla ilerler
14 yumurta erkek sorunu bizim 4 kalmıştı işte 4.güne z.kamilde yaptım 35 yaş altı 2 tane koymadılar maalesef isterdim açıkçasıamiinnnn,
nasıbı varmıs kuuzum yaaa,
maşallahh hayırlı olsun canım,kac yumoş toplanmıştı ..
Merhaba cnm ben yaptırdım embriyo başına ücret ödeniyor mesela benim 4 tane embriyom oldu hepsinden biyopsi alındı hepsi ayrı ayrı donduruldu ama embriyo başına 350 dolar olduğu için inceleme ücreti ilk 2 tanesini incelettik 1 tanesi sorunlu 1 tanesi sağlam çıktı sonra 3. Embriyoyu da incelettik o da sağlam gelince 2 embriyo transferi oldu . Her merkez yapıyor ama kendisi yapmıyor aslında genetik merkezlerine gönderiyorlar . Benimki mesela fatura bilgisindeki isimlerine bakınca ankaradaydı ben bursada Acıbadem’de tedavi gördüm .Kizlar merhaba ,burda herkes bilgili birsey sormak istiyrm,embriyonun kromozom taramasi ne kadara yapiliyor ,birde her embriyo icin ayrica ücretmi odeniyor bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim,birde bu islemi her tüp bebek merkezi yapmiyor degilmi
Maşallah güzel artmışKIZLARRRRRR 10.GÜN DEĞERİM 69.66 OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞNEOLUR BİRŞEY SÖLEYİN İYİ ARTMIŞMIŞ 8.GÜN 20.88’di
Önemli değil teşekkür ederimAy evet sen hamileydin unuttum ben kusura bakma maşallah baya güzel sonucun
Süper artmış canım çok sevindim çok maşallahKIZLARRRRRR 10.GÜN DEĞERİM 69.66 OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞNEOLUR BİRŞEY SÖLEYİN İYİ ARTMIŞMIŞ 8.GÜN 20.88’di
Ayliss serum çok pahalıymış ben yaptirarmam kizAcıbadem. Kazıklanmış gibi hissettiğim doğrudur2 defa sıfırdan başladım beni bitirdi.
Yani şöyle canım en başından transfer sonucuna kadar ki ilaçlarla maaliyeti bu. Ekstra içinde histeroskopi, embriyo glue,serum var. Seruma 3 buçuk verdim mesela transfere 10 verdim o da benim ilk değil diye indirimli fiyat en basit örnek bunlar
Önemli değil teşekkür ederimdarısı başına
Yaş 20Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim G gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif @Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif @lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim M MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim G Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim A Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim
zaten sürekli yatmak iyi değil. nasip olacaksa gelecek bebeklerimiz bize hiç korkma canım sen kendine elinden geldiğince dikkat et gerisi Allaha kalmı
ah kuzumm öyle Allahım nasip etsin inşallah çooo zor süreçlerden geçiyoruz maddi manevi tükendik artık inşallah bu son şanszaten sürekli yatmak iyi değil. nasip olacaksa gelecek bebeklerimiz bize hiç korkma canım sen kendine elinden geldiğince dikkat et gerisi Allaha kalmış
Ayliss serum çok pahalıymış ben yaptirarmam kiz
Güncel fiyatları bilmiyorum canım doğal yolla oluyorsa kadın doğum kontrolünde hamile kalsın ,tüp bebek çok zor bi süreç hem maddi hem manevi Allah yardımcımız olsunAnladim cok tesekkur ederim canm,birde sunu sorayim ozamn kusura bakmayin,peki totalde suanda bir defa tüp bebek denemenin maliyeti ne oluyor acaba,ortalama,
Benim ablam bu ay dusük yapti yasi 38 ilk kez bebek denemesiydi kendi oldu,ama düsünce korktu tüpmu yaptirsak diye düsünuyor,maliyetler konusunda hic bilgimiz yok o nedenle soruyrm,ailecek destek olmamiz gerekiyor cünkü
Gözün aydın olsun canım tebrik ederim7 ekim transfer 4.Gün embriyosu 1 adet
Erken gebelik testlerinden yaptım 24 tl lik olandan oldu galiba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?