Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Doktorunuz daha iyi bilir elbette ama ben olsam çok beklemezdim, rahim bi travma sonrasında kendini toparladıktan sonra daha çok kabul ediyor embriyoyu canlanıp kanlanıyor. Rahme çizik atıyorlar ya, bu nedenle o çizik de. Bana daha önce gittiğim doktor söylemişti.
İnşallah en güzeli olur, emeklerinizin karşılığını alırsınız

Arkadaşlar ayrı ayrı tebrik eden herkese teşekkür ederim tekrardan,Ben çok umutsuzluğa kapılmıştım bu süreçde,Çok erken evde gebelik testi yapmaya başladım5.günden itibaren yaptım8.gün akşamına kadar hep tek çizgi çıktı bütün umudumu yitirmiştim,Ta ki kan testi yapana kadarTabi hala değerlerim yükselicekmi korkusu varAma bin şükür allahın izniyle bebeğim benimle olucağına inanıyorumUmarım bu yolda mücadele eden herkesin rabbim yüzünü güldürsün Dualarım hep sizinle Ama ümit etmeyi hiç bir zaman kesmeyin ben örnek olayım sizeDua edin değerlerim yükselsin ve bebiişimin kalp atış sesini duymayı rabbim nasip etsin banadaBu arada her gece meryem suresini dinleyerek uyudum bana çok başka enerji verdi

Kocaman sarılasım.feldi vallahi ağzına yüreğine sağlık canim

Meryem suresini bende okuyorum oğlumdaki tedavimdede okumuştum hemde daha fazla özellikle türkçe meali beni daha çok etkiliyor her seferinde ağlarım çok tebrik ederim bu arada rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Kocaman sarılasım.feldi vallahi ağzına yüreğine sağlık canim
Çokk teşekkür ederim

Kani bugün verdim ama kalp atisini duyana kadar ben de korkumdan herhalde tam sevinc yasayamam

Kız bizimde öyle kalp atışını duyana kadar kimsede çit yok valla uzuluyormda öyle olunca hevesimi yasayamiyorum
Yaa sorma kuzum valla bizdede öyle çok zor bir süreç gerçekten gebelik testinde çıkmaz üzülürüz çıkar ikinci çizgi bu sefer kana bakılır oda yetmez değer yükselmesi vs vs Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…