- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Sımsıkı tutunsunÖnce bir tutunsun inşallah shshshs
Sağol kuzum
İnsallah canım.Insallah saglikla guzellkle olsun,yasin genc daha hic korkma hemen olur Allahin izniyle,verdigin bilgiler icin tesekkurler canm
Doktorunuz daha iyi bilir elbette ama ben olsam çok beklemezdim, rahim bi travma sonrasında kendini toparladıktan sonra daha çok kabul ediyor embriyoyu canlanıp kanlanıyor. Rahme çizik atıyorlar ya, bu nedenle o çizik de. Bana daha önce gittiğim doktor söylemişti.İnşallah canım bir sakıncası yok anladığım kadarıyla 2. Adetimle başlamamın değil mi yeterli olur rahim dinlendirmek için sanırım çünkü bunu opudan sonra 4 ay bekledim çokda beklemenin bir manası yokmuş meğer
HoşbuldumCanım hayırlı olsun hoşgeldin
Teşekkür ederim canım 12 gün değerin neolmuştu seninKız bnde 9.gun akşam verdim benimde 69.66ydi hahaha güzel tabiki 3kat artmış ins güzel ilerler tebrik ederim
Kocaman sarılasım.feldi vallahi ağzına yüreğine sağlık canimArkadaşlar ayrı ayrı tebrik eden herkese teşekkür ederim tekrardan,Ben çok umutsuzluğa kapılmıştım bu süreçde,Çok erken evde gebelik testi yapmaya başladım5.günden itibaren yaptım 8.gün akşamına kadar hep tek çizgi çıktı bütün umudumu yitirmiştim,Ta ki kan testi yapana kadar Tabi hala değerlerim yükselicekmi korkusu var Ama bin şükür allahın izniyle bebeğim benimle olucağına inanıyorum Umarım bu yolda mücadele eden herkesin rabbim yüzünü güldürsün Dualarım hep sizinle Ama ümit etmeyi hiç bir zaman kesmeyin ben örnek olayım size Dua edin değerlerim yükselsin ve bebiişimin kalp atış sesini duymayı rabbim nasip etsin banada Bu arada her gece meryem suresini dinleyerek uyudum bana çok başka enerji verdi
Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 31 3.gün 2 adet iyi kalite ilk deneme 27 Eylül Pozitif L Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim @curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim @gurbetbirbaska 25 5. Gün AA ilk deneme 4 ekim pozitif Gulsevdigim 23 3. Gün ilk deneme 4 ekim pozitif @sezenosman 30 5. Gün 3. Deneme 11 ekim pozitif lifeve 29 5. Gün 3. Deneme 10 ekim @MucizeAtabey 32 5.gün 3.deneme 14ekim @FatMahmut 26 6.gün 2. Deneme 19 ekim @-Cookie 27 5.gün ilk deneme @eserel 41 5.gün 2. Deneme 2 Ekim pozitif @mavibirmasal 32 3. Gün iyi kalite 2. Deneme 6 ekim @Gulummmm 25 5.gün 2 tane ilk deneme 5 ekim Pozitif @hafizehanim25 26 3. Gün iyi kalite ilk deneme 4 ekim @Aykar70 33 5 AA kalite 5. Deneme 8 ekim @ebbrulii 25 5.gün 2. Deneme 28 Eylül @Seymoss16 27 5. Gün 2 embriyo 3. Deneme 14 ekim
Meryem suresini bende okuyorum oğlumdaki tedavimdede okumuştum hemde daha fazla özellikle türkçe meali beni daha çok etkiliyor her seferinde ağlarım çok tebrik ederim bu arada rabbim kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar ayrı ayrı tebrik eden herkese teşekkür ederim tekrardan,Ben çok umutsuzluğa kapılmıştım bu süreçde,Çok erken evde gebelik testi yapmaya başladım5.günden itibaren yaptım 8.gün akşamına kadar hep tek çizgi çıktı bütün umudumu yitirmiştim,Ta ki kan testi yapana kadar Tabi hala değerlerim yükselicekmi korkusu var Ama bin şükür allahın izniyle bebeğim benimle olucağına inanıyorum Umarım bu yolda mücadele eden herkesin rabbim yüzünü güldürsün Dualarım hep sizinle Ama ümit etmeyi hiç bir zaman kesmeyin ben örnek olayım size Dua edin değerlerim yükselsin ve bebiişimin kalp atış sesini duymayı rabbim nasip etsin banada Bu arada her gece meryem suresini dinleyerek uyudum bana çok başka enerji verdi
Beni de yazarmısınız 27 yaşında ilk denemem 5.gün embriyosu 12 Ekim transfer günüYaş 20
5.embriyosu
5aa kalitede
Ilk deneme
Transfer tarihi 12ekim
211canim bnmde üç kat arttı çok şükür seninde articaktirTeşekkür ederim canım 12 gün değerin neolmuştu senin
2 gun sonra tekrar dene moral bozma hemen çıkmaz idrardaEki Görüntüle 3146543
Kızlar 6. Günüm transfer günü hariç ben de elendim galiba …. Karnım ağrıyor zaten
Kocaman sarılasım.feldi vallahi ağzına yüreğine sağlık canim
Çokk teşekkür ederimMeryem suresini bende okuyorum oğlumdaki tedavimdede okumuştum hemde daha fazla özellikle türkçe meali beni daha çok etkiliyor her seferinde ağlarım çok tebrik ederim bu arada rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Ayy canım benimm inşallah inşallah hala evde bayram havası yaşanmadı eşim 12.gün olsun hele bir diyor211canim bnmde üç kat arttı çok şükür seninde articaktir
Kız bizimde öyle kalp atışını duyana kadar kimsede çit yok valla uzuluyormda öyle olunca hevesimi yasayamiyorumAyy canım benimm inşallah inşallah hala evde bayram havası yaşanmadı eşim 12.gün olsun hele bir diyor
Yaa sorma kuzum valla bizdede öyle çok zor bir süreç gerçekten gebelik testinde çıkmaz üzülürüz çıkar ikinci çizgi bu sefer kana bakılır oda yetmez değer yükselmesi vs vs Rabbim hepimizin yardımcısı olsunKız bizimde öyle kalp atışını duyana kadar kimsede çit yok valla uzuluyormda öyle olunca hevesimi yasayamiyorum
Canım senin kaçıncı günün ilk kan testimi verdin?Kani bugün verdim ama kalp atisini duyana kadar ben de korkumdan herhalde tam sevinc yasayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?