Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Günaydın hayırlı sabahlar kuzum çok sağol amin inşallah ya rabbim isteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucaklayacağı hamilelikler nasip etsin inş

İyiyim kuzucum 6. Gün bugün sabaha karşı 4 te uyandığımda dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı çok sevinçliyim inş koyulur tabi her geçen gün sen napıyosun cnm ne zaman regl oluyorsun ?
Yaa inşallah kuzum benim harika haber bu Benim de yarın ya da Perşembe günü adet olmam lazım kuzum bekliyorum bakalım Kan testi ne zaman vereceksin

Başkasında bilmiyorum ama bende hamileyken sürekli rüyalar ve kabuslar görüyorum cnm sen test yaptın mı ? Transferin 10 ekimde olmuştu galiba dimi ?

Çok sağol canım benim
İdrar testi de yapmadım kan testimde perşembe günü transfer im 12 ekimde oldu

Ben bugün test yapsammi acaba transfer gününü saymazsak 6.gunum zaten kan testine 1gun var

Yaa inşallah kuzum benim harika haber bu Benim de yarın ya da Perşembe günü adet olmam lazım kuzum bekliyorum bakalım Kan testi ne zaman vereceksin
Çok sağol kuzum normalde 24 ünde kan testim ama 22 sinde ve 24 ünde vericem canım katlamış mı diye bakıcam bi de 24 üne kadar dayanamıycam hadi az kalmış regline sevindim cnm hayırlısı ile inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…