- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 33
Günaydınn hayırlı sabahlar evet canım inşallah kopkoyu olarak devam eder. Artışın sağlıkla rabbim tamamına erdirsin burada pozijfi gören bütün arkadaşlarımın ve senin. Mutlu son çok şükür:)Kızlar 5 , 6 ve 7. Günüm . Koyulma var dimi ?
Günaydın hayırlı sabahlar kuzum çok sağol amin inşallah ya rabbim isteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucaklayacağı hamilelikler nasip etsin inşGünaydınn hayırlı sabahlar evet canım inşallah kopkoyu olarak devam eder. Artışın sağlıkla rabbim tamamına erdirsin burada pozijfi gören bütün arkadaşlarımın ve senin. Mutlu son çok şükür:)
Ben bugün kabuslarla uyandımAynı gün
Evet hayırlı olsun canım arasında baya fark varKızlar 5 , 6 ve 7. Günüm . Koyulma var dimi ?
Maşallah kandada devam eder inşallah bu mutlulugunKızlar test yaptım, alttaki ovulasyon üstteki erken gebelik. 11 ekim transfer bugün 6. Gün Eki Görüntüle 3146925
Başkasında bilmiyorum ama bende hamileyken sürekli rüyalar ve kabuslar görüyorum cnm sen test yaptın mı ? Transferin 10 ekimde olmuştu galiba dimi ?Ben bugün kabuslarla uyandımınsallah güzel sonuçlar aliriz
Çok sağol canım benimEvet hayırlı olsun canım arasında baya fark var
Amin amin çok sağol kuzum Allah razı olsunF fadihsezenosman kızlar tebrik ederim insallah sağlıkla devam eder ve kavuşursunuz bebislerinize. Darısı başımıza
Yaa inşallah kuzum benim harika haber buİyiyim kuzucum 6. Gün bugün sabaha karşı 4 te uyandığımda dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı çok sevinçliyim inş koyulur tabi her geçen günsen napıyosun cnm ne zaman regl oluyorsun ?
İdrar testi de yapmadım kan testimde perşembe günü transfer im 12 ekimde olduBaşkasında bilmiyorum ama bende hamileyken sürekli rüyalar ve kabuslar görüyorum cnm sen test yaptın mı ? Transferin 10 ekimde olmuştu galiba dimi ?
Çok sağol canım benim
Transfer gününü sayiyormusunİyiyim kuzucum 6. Gün bugün sabaha karşı 4 te uyandığımda dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı çok sevinçliyim inş koyulur tabi her geçen günsen napıyosun cnm ne zaman regl oluyorsun ?
Bence yap bir pozitif haberi daha alalım. Vok seviniyorum her pozitif içimi umut kaplıyor.Ben bugün test yapsammi acaba transfer gününü saymazsak 6.gunum zaten kan testine 1gun var
Korkuyorum bir yandan daBence yap bir pozitif haberi daha alalım. Vok seviniyorum her pozitif içimi umut kaplıyor.
Çok sağol kuzumYaa inşallah kuzum benim harika haber buBenim de yarın ya da Perşembe günü adet olmam lazım kuzum bekliyorum bakalım Kan testi ne zaman vereceksin
İdrar testi de yapmadım kan testimde perşembe günü transfer im 12 ekimde oldu
Yok kuzum transfer günü sayılmıyor benim bugün 7. Günüm mesela 11 inde transfer oldum . Senin de 6. Günün oluyor bugün .Transfer gününü sayiyormusun
Evet öyle oluyor kan testime bir gün var zaten sen bugün mü vericeksinYok kuzum transfer günü sayılmıyor benim bugün 7. Günüm mesela 11 inde transfer oldum . Senin de 6. Günün oluyor bugün .
Kan verdiniz mi siz acabaYok kuzum transfer günü sayılmıyor benim bugün 7. Günüm mesela 11 inde transfer oldum . Senin de 6. Günün oluyor bugün .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?